- Πόντοι
- 16
Αντιμετωπιζω ενα πολυ σοβαρο προβλημα με την Powercore Firewire την οποια τρεχω σε ενα Sony Vaio laptop(1.8Centrino,1Gb Ram, Texas Instruments FW adapter,RME Multiface II).
Αφου τελειωσω τη μιξη ενος κομματιου το περναω για μαστερινγκ στο Wavelab 5 χρησιμοποιώντας αυτην την αλυσιδα plugin:
MD3-Inflator-Brickwall Limiter
Ολα ειναι καλα μεχρι που προσθετω το Inflator στην αλυσιδα οποτε ο ηχος γεμιζει απο pops, και ενιοτε παραμορφωνει.
Ανακαλυψα οτι οποιο plugin της Powercore κι αν βαλω αναμεσα στα δυο(MD3 and BW Limiter)προκαλει την ιδια συμπεριφορα.Δεν ειναι δηλαδη μονο το Inflator.
Πραγματα που εχω δοκιμασει ηδη:
-1.9.6 and 1.9.5SR1 drivers
-Asio drivers(RME)
-WDM drivers(RME)
-Να αλλαξω τη ρυθμιση απο Performance oprimied σε Resource optimized
-Να αλλαξω τα DMA buffers
Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο, εχω απελπιστει.
Στο Cubase SX 3.1.1 δουλευω μια χαρα με την Powercore.Προς το παρον κανω το mastering εκει αλλα το Wavelab βολευει περισσοτερο...
Ευχαριστω εκ των προτερων για τυχον απαντησεις.
Αφου τελειωσω τη μιξη ενος κομματιου το περναω για μαστερινγκ στο Wavelab 5 χρησιμοποιώντας αυτην την αλυσιδα plugin:
MD3-Inflator-Brickwall Limiter
Ολα ειναι καλα μεχρι που προσθετω το Inflator στην αλυσιδα οποτε ο ηχος γεμιζει απο pops, και ενιοτε παραμορφωνει.
Ανακαλυψα οτι οποιο plugin της Powercore κι αν βαλω αναμεσα στα δυο(MD3 and BW Limiter)προκαλει την ιδια συμπεριφορα.Δεν ειναι δηλαδη μονο το Inflator.
Πραγματα που εχω δοκιμασει ηδη:
-1.9.6 and 1.9.5SR1 drivers
-Asio drivers(RME)
-WDM drivers(RME)
-Να αλλαξω τη ρυθμιση απο Performance oprimied σε Resource optimized
-Να αλλαξω τα DMA buffers
Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο, εχω απελπιστει.
Στο Cubase SX 3.1.1 δουλευω μια χαρα με την Powercore.Προς το παρον κανω το mastering εκει αλλα το Wavelab βολευει περισσοτερο...
Ευχαριστω εκ των προτερων για τυχον απαντησεις.