Δεν μου αρέσουν, αλλά φυσικά και έχουν λόγο ύπαρξης.Minoru είπε:Τι άποψη έχεται για τα power duos χωρίς μπάσο όπως οι white stripes?
Πως πιστεύεται μπορεί να καλυφθεί αυτό το τεράστιο κενό
σε αυτές τις συχνότητες ?
Έχει λόγο ύπαρξης μια τέτοια μπάντα?
δεν μου αρεσουν ,ειδικα με τοσο χαλια ντραμμερ οπως η ντραμμερ των WSΤι άποψη έχεται για τα power duos χωρίς μπάσο όπως οι white stripes?
μπαντα χωρις μπασο σκορδαλια διχως σκορδοΠως πιστεύεται μπορεί να καλυφθεί αυτό το τεράστιο κενό
σε αυτές τις συχνότητες ?
Οι WS εχεστηκαστηκανε ;D στο δολλαριο οποτε φυσικα και εχει λογο υπαρξης. ;DΈχει λόγο ύπαρξης μια τέτοια μπάντα?
μου ξύπνησες γλυκές αναμνήσεις... το πρώτο γρουπ μου είχε 3 τραγουδίστριες (εκ των οποίων η μια καριερίστα του ενδέχνου τη σήμερον), μια κλασική κιθάρα με τέσσερις χορδαί (είχαμε πάρει και τις άλλες δύο αλλά δεν ξέραμε να τις περάσουμε και έτσι κι αλλιώς ο "κιθαρίστας" έπαιζε μελωδίες σε μία), ένα ακορντεόν (που κανείς δεν ήξερε να παίζει βεβαίως, αλλά το κουβάλαγε ένας ταλαίπωρος που το είχε βουτήξει από τον παππού του, επειδή γούσταρε τη μια τραγουδίστρια) και μένα στα "νδραμς" κοπανώντας την θήκη του (επειδή γούσταρα τις άλλες δύο)... 8)LK είπε:Ο Φίλος μου: ντραμς (τάπερ από τις μαμάδες μας για την ακρίβεια) ;D ;D ;D.
Και Εγω! Ιδια σχολή! ;DΜπορείς να καταλάβεις τι έγινε όταν έμαθα τα πρώτα μου "ακοπανιαμέντα". Ρε-λα-μι! Κατευθείαν διασκευή το wild thing ;D ;D ;Dnpap είπε:(είχαμε πάρει και τις άλλες δύο αλλά δεν ξέραμε να τις περάσουμε και έτσι κι αλλιώς ο "κιθαρίστας" έπαιζε μελωδίες σε μία),
δεν τους ήξερα :-[ , πολύ ενδιαφέρον !..SpyrosCh είπε:Δύσκολο σεταπ, αλλά when done right είναι ΟΚ. Και οι δικοί μας εδώ οι Big Nose Attack είναι πολύ καλή περίπτωση (και με χιούμορ!).