πουλαω εισητηριο ΜΑΝΤΟΝΑ

• Thread starter Thread starter synthakias
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 15K
Πες τα χρυσόστομε Superfunk! :) Είπες τα πράγματα ως έχουν...Έτσι είναι μάγκες. :)

*Κλειδώνω το thread και ΜΟΝΟ όταν βάλετε σαν υπογραφή ΟΛΟΙ εδώ μέσα:

''ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ που δεν βάλανε την μαντόνα support στον Μιχαλάκη το Χατζηγιάννη! Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας, Πέτρο Μπαλάφα;

, θα το ξεκλειδώσω...Eye ισχύει και για σένα αυτό... 8)

Καλά εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί χτυπιόμαστε πάντως. Γίνεται το προφανές (μια μεγάλη συναυλία) και καθόμαστε και κάνουμε κάτι περίεργες αναλύσεις. Δεν το κατανοώ.

Μενέλαε αυτά παθαίνει όποιος δεν έρχεται στις Μπυροποσίες, ασχολείται με τη Μαντόνα, το Χατζηγιάννη, του Βροχοπούλου...  ;D

menelaos είπε:
Καλά εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί χτυπιόμαστε πάντως. Γίνεται το προφανές (μια μεγάλη συναυλία) και καθόμαστε και κάνουμε κάτι περίεργες αναλύσεις. Δεν το κατανοώ.
Εσύ νοσταλγείς τα 60ς ;;; :): ): ):)

Τι να γίνει, στη δεκαετία που ζούμε είναι ακριβώς η ικανότητα για "περίεργες αναλύσεις" που μας διαφοροποιεί από τον όχλο των άβουλων τηλεθεατών. Θα έπρεπε να το απολαμβάνεις.

Άσε που έχει και μία άλλη διάσταση - καλύτερα να τις κάνεις τις "αναλύσεις" πριν, παρά μετά το όποιο event - δες όλους αυτούς που μιλάνε μέρα-νυχτα για το Euro...

Wow! είπε:
Είναι αλήθεια πάντως ότι και ο Superfunk έχει δίκηο από την (ψυχραιμότερη) σκοπιά που το κοιτάζει. Απλά νομίζω (και ελπίζω να μην σφάλω) ότι το κοινό εδώ στο noiz δεν πολυμασάει από pop icons.
κοιτα εξαρταται..

ας πουμε "μασαω" στη περιπτωση του Andy Warhol (ακομα προσπαθω να καταλαβω τι καλλιτεχνικες ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ειχε.... ;D) ,στην περιπτωση της Monroe (την παω με χιλια και ας ειναι χαλαρα μια απο τις χειροτερες ηθοποιους ever),στην περιπτωση της "δικης" μας Αλικης (επισης αταλαντη αλλα οπως και να το κανουμε σιγουρα η μοναδικη ελληνιδα "σταρ") ,αλλα και στην περιπτωση της Μαντονα(ς) που σιγουρα ειναι καρα-σταρ.

το "σταριλικι" δεν εχει σχεση με το ταλεντο ειναι καθαρα θεμα "αυρας" & προσωπικοτητας (σε συνδιασμο παντα με την ΕΜΦΑΝΙΣΗ του καθε ανθρωπου) και βγαινει "μεσα" απο τον ανθρωπο,βεβαια και καποιοι ΥΠΕΡΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΙ  το εχουν σε τρελλο βαθμο (π.χ.ο Nick Cave,ο Presley,o Jagger,ο Καζαντζιδης ) & καποιοι οχι (π.χ.οι Pink Floyd,ο Dylan,ο Phil Collins)

Παντως λογω οτι δουλευω πολυ κοντα στη Πανεπιστημιου, κ ημουν μαρτυρας της ουρας που ειχε τη παρασκευη γυρω στις 11:00, μεχρι να καταλαβω το λογω νομιζα οτι κυρηχθηκε επιστρατευση κ οτι μοιραζαν οπλα... ;D 

αδελφες κ παλικαρια γινανε μαλλια κουβαρια :P

Παρεπιπτωντος διχως ιχνος συμπαθειας αλλα κ ουτε αντιπαθειας στην εν λογω κυρια  η ουρα ηταν πραγματικα τεραστια :P  εως κ τρομαχτικη!!!!!

αι σιχτιρ ανατριχιασα..... ;D ;D :D :D

Wow! είπε:
το δισκογραφικό υλικό της είναι ότι πιο άνισο έχω συναντήσει στη ζωή μου - όχι τυχαία, διότι δεν υπάρχει καλλιτεχνική πρόθεση πίσω από όλα αυτά, αλλά (όπως είπα) μόνο δίψα για χρήμα και φήμη. Όταν έμπεκε με κανά παραγωγό της προκοπής, έκανε και ένα καλό δίσκο (Ray Of Light), όταν έμπλεκε με καθυστερημένους έκανε μπούρδα δίσκο (όλοι σχεδόν οι υπόλοιποι, περιλαμβανομένου - ωχ - του τελευταίου της).
+1908  ;D

(πάντως κάτι "live to tell", "la isla bonita" και μερικά άλλα low profile 80s κομάτια ακούγονται πολύ ευχάριστα)

το καλυτερο κομματι που της εχουν γραψει ποτε ειναι το frozen . ασχετο αλλα ηθελα να πω κι εγω κατι.

Α, επισης αν ερθει ο michael jackson ή  ο prince ή και οι δυο θα παω τρεχοντας. επισης ασχετο...

boody είπε:
το καλυτερο κομματι που της εχουν γραψει ποτε ειναι το frozen . ασχετο αλλα ηθελα να πω κι εγω κατι.

Α, επισης αν ερθει ο michael jackson ή  ο prince ή και οι δυο θα παω τρεχοντας. επισης ασχετο...
Θεωρω οτι η αποψη που εχουν πολλοι οτι η Μαντονα πρεπει να πηγαινει στις συναυλιες του Πρινς για να του κανει ποδολουτρα ειναι ισως υπερβολικη.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
...η ΜΑΝΤΟΝΑ παντως, θα ειναι πολυ ανετη...γιατι θα πινει νερακι απ'τη ΚΑΒΑΛΑ, ...και θα κατσει σε KΚΑ... ( Καπακι  Καμπινε  Αχεστο)...

®

synthakias

evris είπε:
Η Μαντονα πρεπει να πηγαινει σε ολες τις συναυλιες του Πρινς για να του κανει ποδολουτρα μετα .... και πολυ της ειναι...
Από 'δω το πας, από 'κει το φέρνεις... πάλι στα πόδια κατέληξες...

Εγώ πιστεύω ότι η Μαντόνα είναι κατάλληλη για να καθαρίζει τους δίσκους από το σάμαλι που ως γνωστόν πωλείται στις συναυλίες του Prince.

Άλλοι όμως λένε ότι θα ήταν ακόμη πιο κατάλληλη στο να σκουπίζει τα πόδια της κυρίας που πλένει τους δίσκους από το σάμαλι  που ως γνωστόν πωλείται στις συναυλίες του Prince.

Υπάρχουν όμως και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε να την έχουν να πλένει τις σκάλες που πατάει ο γυιος της κυρίας που πλένει τους δίσκους από το σάμαλι  που ως γνωστόν πωλείται στις συναυλίες του Prince.

:)

synthakias είπε:
...η ΜΑΝΤΟΝΑ παντως, θα ειναι πολυ ανετη...γιατι θα πινει νερακι απ'τη ΚΑΒΑΛΑ, ...και θα κατσει σε KΚΑ... ( Καπακι  Καμπινε  Αχεστο)...

®

synthakias
Γιατί εσύ κάθεσαι σε ΚΚΧ??.... :o

Γιατί εσύ κάθεσαι σε ΚΚΧ??....

οχι φιλε μου, δεν καταλαβες...η ΜΑΝΤΟΝΑ καθεται μονο σε ΚΚΣ...( Καπακι  Καμπινε Σφραγισμενο)...το φανταζεσαι να κολλησει κανα ελληνικο κωλοβακτηριδιο το μου** της ΜΑΝΤΟΝΑ?  ... τελειωσαμε σα χωρα...

®

synthakias 

θα το ηθελα πολυ αλλα εχω κανονησει με Βαρτανη Φιρμακη και Superfunk για παραλιακη.

ΥΓ.Ας στειλει καποιος την ακολουθη ταινια ' Η φανελα με το Νο9' στη κυρια ωπα  ::) καλα τα λετε.  :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν αντέχω να μη το πω....

Μετά τις πρώτες εικόνες που ήρθαν από την περιοδεία που θα δείτε και στην Αθήνα... εφράζω τα θερμά μου ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ σε όποιον πήρε εισιτήριο...

Μιλάμε για μεγάλη καφρίλα...

:) :) :)

Trending...

Νέα θέματα

Back