Εσύ νοσταλγείς τα 60ς ;;;menelaos είπε:Καλά εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί χτυπιόμαστε πάντως. Γίνεται το προφανές (μια μεγάλη συναυλία) και καθόμαστε και κάνουμε κάτι περίεργες αναλύσεις. Δεν το κατανοώ.
κοιτα εξαρταται..Wow! είπε:Είναι αλήθεια πάντως ότι και ο Superfunk έχει δίκηο από την (ψυχραιμότερη) σκοπιά που το κοιτάζει. Απλά νομίζω (και ελπίζω να μην σφάλω) ότι το κοινό εδώ στο noiz δεν πολυμασάει από pop icons.
+1908 ;DWow! είπε:το δισκογραφικό υλικό της είναι ότι πιο άνισο έχω συναντήσει στη ζωή μου - όχι τυχαία, διότι δεν υπάρχει καλλιτεχνική πρόθεση πίσω από όλα αυτά, αλλά (όπως είπα) μόνο δίψα για χρήμα και φήμη. Όταν έμπεκε με κανά παραγωγό της προκοπής, έκανε και ένα καλό δίσκο (Ray Of Light), όταν έμπλεκε με καθυστερημένους έκανε μπούρδα δίσκο (όλοι σχεδόν οι υπόλοιποι, περιλαμβανομένου - ωχ - του τελευταίου της).
+628000boody είπε:το καλυτερο κομματι που της εχουν γραψει ποτε ειναι το frozen .
Θεωρω οτι η αποψη που εχουν πολλοι οτι η Μαντονα πρεπει να πηγαινει στις συναυλιες του Πρινς για να του κανει ποδολουτρα ειναι ισως υπερβολικη.boody είπε:το καλυτερο κομματι που της εχουν γραψει ποτε ειναι το frozen . ασχετο αλλα ηθελα να πω κι εγω κατι.
Α, επισης αν ερθει ο michael jackson ή ο prince ή και οι δυο θα παω τρεχοντας. επισης ασχετο...
Από 'δω το πας, από 'κει το φέρνεις... πάλι στα πόδια κατέληξες...evris είπε:Η Μαντονα πρεπει να πηγαινει σε ολες τις συναυλιες του Πρινς για να του κανει ποδολουτρα μετα .... και πολυ της ειναι...
Γιατί εσύ κάθεσαι σε ΚΚΧ??....synthakias είπε:...η ΜΑΝΤΟΝΑ παντως, θα ειναι πολυ ανετη...γιατι θα πινει νερακι απ'τη ΚΑΒΑΛΑ, ...και θα κατσει σε KΚΑ... ( Καπακι Καμπινε Αχεστο)...
®
synthakias
Εντάξει... έκανα λάθος (στη μία από τις τέσσερις προβλέψεις). Four to go, then !!Superfunk είπε:παντως απο ....ΠΩΛΗΣΕΙΣ εισητηριων ,σαμαλι,ξε-σαμαλι ...καλουτσικα τα παει η γιαγια...
http://www.avopolis.gr/news/default.asp?ID=12740
;D