Wow! είπε:Ορίστε.. άμα σας λέω....
;D ;D ;D ;DSuperfunk είπε:Να σου πω μεγαλυτερη υπερβολη μου φανηκαν οι...69 κιθαρες (εχει πουθενα κιθαρες η μουσικη της Μαντονα?? ;D ;D)
;D ;DSuperfunk είπε:Να σου πω μεγαλυτερη υπερβολη μου φανηκαν οι...69 κιθαρες (εχει πουθενα κιθαρες η μουσικη της Μαντονα?? ;D ;D)
Εγώ πάντως συμφωνώ με αυτό - το πρόβλημα μου ξεκινάει με αυτά που.. είδα. Είναι χάλια παιδιά, πέρα από προσωπικές αντιπάθειες... "θα συχαθούμε το κατεψυγμένο κρέας" που έλεγε και ο αείμνηστος πατήρ μου..Superfunk είπε:Απο τη στιγμη που αυτο που πουλαει η Μαντονα ειναι show δεν νομιζω να ειναι υπερβολη τα 30 φορτηγα (οταν εχει μαλιστα 4 ενοτητες στο σοου και τοσους πολλους χορευτες..) δεν πας να ακουσεις μουσικη στη συναυλια της "Μαντονας" να ΔΕΙΣ πας (οτι ειναι να δεις τελος παντων)
Εχει παραγίνει το κακό με τα εισητήρια.
Οσο οι άνθρωποι τα αγοράζουν, τα εισιτήρια θα είναι ακριβά. Είτε πρόκειται για συναυλίες, είτε για καράβια, είτε για οτιδήποτε άλλο ... με απόλυτη συνέπεια στο μοντέλο και τις αξίες της κοινωνίας μας. Το να πιστεύει κανείς ότι κάποιο κόμμα, κάποιος υπουργός ή κάποιος δεν-ξέρω-γω-ποιος-άλλος θα τα αλλάξει για το κοινό καλό είναι μάλλον αφέλες ...tugito είπε:Εχει παραγίνει το κακό με τα εισητήρια.
Ακριβώς.Warhead είπε:οι ίδιοι οι καταναλωτές με την υπεύθυνη στάση τους.
Και εδω έχω μια αντίρηση, τι είναι "υπεύθυνη στάση" ? Για τον έναν είναι "αυτό" για τον άλλον το "άλλο".Warhead είπε:αλλά οι ίδιοι οι καταναλωτές με την υπεύθυνη στάση τους.
Bingo.Superfunk είπε:συλλογικη συνειδηση
Δεν ισχύει αυτό σε καμία περίπτωση. Το γνωρίζω από μέσα οπότε άκυρο τουλάχιστον in my knowledge. Επίσης μια χαρά είναι και οι nofx που αρνηθηκαν να παίξουν με ακριβό εισητήριο και φύγανε από το βελιγράδι και πολλές άλλες μπάντες. Δεν φταίει για όλα η εταιρεία παραγωγής.(για την τιμη των οποιων ευθυνεται ΜΟΝΟ η εταιρεια παραγωγης και οχι ο καλλιτεχνης,ο οποιος θα τα παρει ετσι κι αλλοιως....)