πουλαω εισητηριο ΜΑΝΤΟΝΑ

• Thread starter Thread starter synthakias
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 15K
menelaos είπε:
Καλά ούτε κι εγώ ακούω madonna ρε παίδες, αλλά ότι το show είναι καλοστημένο... ε, μη λέμε ό,τι θέλουμε, είναι!!
+ 1000

orbital είπε:
βασικα δεν κρινουμε σωστα ρε παιδι μου, μαλλον γιατι δεν ακουμε την συγκεκριμενη μουσικη και μας ενδιαφερει, ΑΝ μας ενδιαφερει γιατι ενδεχεται να μας αφηνει παντελως αδιαφορους, μονο απο αποψη show και ιστοριας...

αν ομως υποθεσουμε οτι η μαντονα για την ποπ μουσικη ειναι κατι σαν τον χεντριξ στη ροκ ή τον miles davis στη τζαζ κοκ... τοτε ΙΣΩΣ να διναμε και εμεις 80 ευρω για κατι αντιστοιχο.

βεβαια τα ποσα αυτα για συναυλιες ειναι μαλλον παραλογα ετσι κ αλλιως, αλλα παω στοιχημα οτι για ενα reunion των floyd πολλοι εδω μεσα θα διναμε πανω απο 100 ευρω ανετα κιολας.

και προσοχη, για να μην αρχισουν τσαμπα τα ποστ του τυπου "συγκρινεις floyd με μαντονα" κλπ, δεν συγκρινω τιποτα, απλως εξεταζω το ειδικο βαρος που εχει το καθενα στο δικο του "ειδος" μουσικης..
+1000000

aback είπε:
λυπάμαι που θα σε στενοχωρήσω, αλλά θα πάω... και με εισιτήριο όχι αλλά πλέμπα, αλλά 120 ευρώ στις κερκίδες αλλά χλίδα. εγώ μεγάλωσα και με madonna και με duran duran. εάν πρέπει να ντρέπομαι γι αυτό ας μου το πει ο yameth ή κανένας μοντουλάτορας να μην ξαναμπώ εδώ μέσα, γιατί προσβάλλω τη μουσική αισθητική σου. ααααααααααα ξέχασα να σου πω πως η madonna αγνοεί την ύπαρξή μας. ΕΜΕΙΣ;;;;;; (ας αναρωτηθούμε αν μας ξέρει η μάνα μας)
aback, τι στην ευχή του θεού λες;

είπα εγώ ή υπονόησα ότι προσβάλλεις την αισθητική μου;

και τι είναι αυτά περί του αν μας ξέρει η μαντόνα;

τι είναι αυτά περί του αν μας ξέρει η μάνα μας;

επίσης : εγώ ρώτησα αν πήρε κανείς εισιτήριο σε μία προσπάθεια να καταλάβω κατά πόσον μπορεί να ευσταθεί ο ισχυρισμός των διοργανωτών περί δεκάδων χιλιάδων εισιτηρίων.

εκτιμώ ότι ούτε εσύ δεν το έχεις πάρει ακόμη (παρά το ότι προφανώς θέλεις να πας).

σωστά;

οκ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ.ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ. οχι δεν το έχω πάρει ακόμα. δευτέρα το παίρνει μια φίλη μας.

Παίδες, για να πω την αμαρτία μου, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να πάω στο συγκεκριμένο live. Οι λόγοι;

1) Το περιβόητο show. Δεν είμαι τύπος Σάκη, Καλομοίρας και λοιπών αλλά είναι απόλυτα σίγουρο ότι τέτοιο show δύσκολα θα ξαναδούμε στο φτωχικό μας.

2) Η μουσική της Madonna μου αρέσει. Ίσως όχι τα πάντα βέβαια, τέλος πάντων ξέρω ότι θα ακούσω αρκετά κομμάτια τα οποία θα γουστάρω.

3) Ο Marcus Brown είναι από μόνος του ένας καλός λόγος να πάει κανείς. ;)

4) Βρίσκω ότι ο orbital έθεσε έναν σωστό παραλληλισμό. Ό,τι είναι ο Miles για τη τζαζ, είναι και η Madonna για την ποπ.

Το εισιτήριο είναι όντως πιασοκωλέ αλλά θεωρητικά οι παραπάνω λόγοι είναι αρκετοί (ειδικά ο τέταρτος). Τώρα πρέπει μόνο να ξεπεράσω την ελαφρά αντιπάθειά μου προς την περσόνα που έχει δημιουργήσει η εν λόγω κυρία, ομολογώ ότι δεν τη θεωρώ σημείο αναφοράς ως προς το image και τη συμπεριφορά της... >:(

Alchemist είπε:
Τώρα πρέπει μόνο να ξεπεράσω την ελαφρά αντιπάθειά μου προς την περσόνα που έχει δημιουργήσει η εν λόγω κυρία
Εκεί πιστεύω κολλάνε οι περισσότεροι...όχι μόνο εσύ..

...Ό,τι είναι ο Miles για τη τζαζ, είναι και η Madonna για την ποπ...
...και ο Χατζηγιάννης για την ελληνική ποπ, και ο Γκουσγκούνης για την ελληνική τσόντα κλπ. Το να είσαι κορυφαίος/πρωτοπόρος στο είδος σου δεν λέει απαραίτητα κάτι για την ποιότητα αυτού που κάνεις. Anyway, about taste pumpkin pie... ;D

παίδες μήπως θυμάστε τί εισιτήρια παίζανε για rolling stones που δεν έγινε ποτέ;;; μήπως μπορεί κανείς να αμφισβητήσει πως, ό,τι είναι οι γερόλυκοι για την παγκόσμια μουσική βιομηχανία είναι και η γραία;;; άρα που είναι το θέμα;;; επίσης μην ξεχνάτε πως η φιάλη στα "βρωμόσκυλα" με ήχο που στάζουν αίμα τα αυτιά, έχει 200 ευρώ για καλοκαίρι. άρα 50 ευρώ το άτομο. ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αααααααααα επίσης και κάτι άλλο. να παρακαλάτε η πώληση καθώς και η συναυλία να πάει super ούτως ώστε οι παγκόσμιοι bookers να μας πάρουν κάποτε στα σοβαρά μπας και δούμε και τίποτα άλλο και ανατριχιάσουμε.

υ.γ. όχι όχι μαντόνα δε θα σε δούμε, είναι  ντροπή,  γιατί είσαι ο γκουσγκούνης και ο χατζηγιάννης της γιου ές έι.

Βασικά, έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι, το πιο σπαστικό από όλα δεν θα είναι:

το ότι όλοι θα κάνουν λες και την ακούγανε από όταν τραγουδούσε κρατώντας την κουδουνίστρα σαν μικρόφωνο,

ούτε το ότι θα γίνει προφανώς μια ακόμη σύναξη της συνηθισμένης τρέντυ κοσμικής Αθήνας/Ελλάδας,

ούτε το ότι πολλοί θα τα δώσουν αυτά τα λεφτά κι ας δουν το περιβόητο σόου από πενήντα χιλιόμετρα μπροστά απ'τη σκηνή,

ούτε το ότι θα εκληφθεί ως de facto και αυταπόδεικτη αλήθεια η διαπίστωση ότι μια τέτοια καλλιτέχνιδα-θρύλος τιμά την (Αγ)Ελλαδίτσα με την επίσκεψή της,

ούτε το γεγονός ότι θα διαστρεβλωθεί το μέγεθος της μουσικής της αξίας, η οποία είναι υπολογίσιμη αλλά χαοτικά δυσανάλογη προς την επιρροή της και θέση της στο μουσικό στερέωμα.

Είναι το ότι οι εγχώριες "σταρ" και ημιστάρ, για να ξεκαρφωθούν που έρχεται τελικά η ίδια η Μαντόνα για να τους δείξει who's boss από πλευράς σημασίας στην παγκόσμια μουσική και εμπορική πραγματικότητα, θα λένε όλες ότι είναι "οι μεγαλύτερες φαν της".

sick0021.gif

Σημειωτέον ότι δεν πιάνω καθόλου ελληνική τηλεόραση εδώ που βρίσκομαι, κάτι όμως πρέπει να μάντεψα καλά... σωστά;  :)

Εσείς το σοβαρέψατε...

Άντε τότε να πω και εγώ τη γνώμη μου - αλλά περιμένω δωράκι όταν με το καλό αποδειχθεί ότι έχω δίκηο...

Πρώτον, εξακολουθώ να πιστεύω ότι το πιθανότερο είναι να μη γίνει η συναυλία. Πρέπει να καταλάβετε ότι "καλλιτέχνες" αυτού του τύπου, ότι κάνουν το κάνουν για τα λεφτά - δεν είναι μικρή βρεττανική μπάντα που θα έρθει για να δει τι παίζεται και στην περιφέρεια της ευρώπης και να φάει κανά σουβλάκι.. Αν δεν είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα βγει χρήμα (και μάλιστα πολύ χρήμα) δεν πρόκειται να δείτε μαντόνα, πάει και τελείωσε...

Δεύτερον, πολύ συζήτηση βλέπω ότι γίνεται στο θέμα του σώου... Προσωπικά θεωρώ όλα αυτά τα "σκηνοποιημένα" (συγχωρείστε μου τη λογοπλαστική διάθεση) βίντεο-κλιπ βαρετά του κερατά. Χορευτές και χορεύτριες, με την απαραίτητη δόση ημίγυμνου, την απαραίτητη δόση "εξωτικού" (δηλαδή θα υπάρχουν και μαύροι να ψιλοτρίβονται στην καλλιτέχνιδα), την απαραίτητη δόση κιτς (ε, να μην προσβάλλουμε και τα fashion victims που θα έρθουν, πολύ τραλαλά κλπ - απορώ πως δεν έχουν ανακαλύψει ακόμη τα σπασμένα πιάτα... Τι σώου και κολοκύθια-τούμπανα ;;;; Σώου είναι η αρμονική συνύπαρξη ήχου / φωτισμών / χορευτικών στα πλαίσια μίας προσπάθειας περαιτέρω ενίσχυσης του περιεχομένου των ίδιων των τραγουδιών, όχι να δούμε και ζωντανά τις κρυάδες που δείχνει ο κάθε βλάκας στα βίντεο κλιπ του...  Επειδή κάποιος είπε και για Floyd, να πω ότι εγώ έχω δει ζωντανά τους Floyd, αλλά επίσης τον Peter Gabriel, τον Nick Cave, τη Laurie Anderson.. τι σώου να μου δείξει μία πενηνταπεντάχρονη που παρασταίνει τη γκόμενα; Μη ρίχνετε τόσο πολύ τις απαιτήσεις σας... κρίμα είναι..

Τρίτον, το δισκογραφικό υλικό της είναι ότι πιο άνισο έχω συναντήσει στη ζωή μου - όχι τυχαία, διότι δεν υπάρχει καλλιτεχνική πρόθεση πίσω από όλα αυτά, αλλά (όπως είπα) μόνο δίψα για χρήμα και φήμη. Όταν έμπεκε με κανά παραγωγό της προκοπής, έκανε και ένα καλό δίσκο (Ray Of Light), όταν έμπλεκε με καθυστερημένους έκανε μπούρδα δίσκο (όλοι σχεδόν οι υπόλοιποι, περιλαμβανομένου - ωχ - του τελευταίου της).

Τέταρτον, η κακή δίαιτα δημιουργεί επιπλοκές... Σιγά να μην είναι η μαντόνα τίποτε το κορυφαίο στο κόσμο της ποπ... ούτως ή άλλως στην ελλάδα ποτέ δεν κατάλαβε ο κόσμος τι είναι ποπ, αλλά αν θέλετε να μιλάμε αδιακρίτως για ζωντανούς και νεκρούς, παρελθοντικούς και παρόντες, τότε ΠΡΟΦΑΝΩΣ τα αντίστοιχα του Miles είναι οι Beatles - μετά ακολουθούν περίπου πέντε χιλλιάδες άλλοι και μετά -πολύ μετά, στην MTV εποχή- θα βρούμε την ξανθοπαπάρω. Άσε δηλαδή που λόγω της έλλειψης συγκεκριμένης καλλιτεχνικής πρόθεσης (όπως είπαμε) η γυναίκα ουδέποτε υπηρέτησε με συνέπεια κανέναν άλλο μουσικό χώρο εκτός από εκείνον της αορίστως προσδιοριζόμενης dance σκηνής - ο οποίος χώρος βέβαια δεν έχει καμία σχέση με ποπ, αλλά αν είχε προσωπικά θα θεωρούσα τη Donna Summer πολύ ψηλότερα...

Πέμπτον, για να μην ξεχνιόμαστε, με 80 ευρώ παίρνεις 8 (ναι, οκτώ !!!!) γαμάτα δισκάκια από το Amazon και ακούς πραγματική μουσική για τα επόμενα 8 χρόνια, αντί να ακούς καταξεσκισμένα mp3 με τις τελευταίες επιτυχίες της εποχής.

Έκτον, προσωπικά αισθάνομαι κάποια αηδία για όλη αυτή τη προσπάθεια υπερ-εκτίμησης από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (χορηγοί επικοινωνίας και λοιπά κομπιναδιλίκια), που αντί να κλαίνε όλοι μαζί για τις ελεεινότητες που βάζουν κάθε μέρα να ακούει ο κόσμος (η μαντόνα είναι κορυφή μπροστά σε αυτά που παίζουν) προσπαθούν πέντε μέρες τώρα να παρασύρουν σε εθνικό προσκύνημα, περνώντας στο ντούκου το ζήτημα της απαράδεκτα υψηλής τιμής των εισιτηρίων - ενώ τις άλλες μέρες έχουν άποψη ακόμη και για το πόσο κάνουν τα σπίρτα.

Μπλιαχ.

aback είπε:
οκ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ.ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ. οχι δεν το έχω πάρει ακόμα. δευτέρα το παίρνει μια φίλη μας.
Τωρα φταιω εγω που γελαγα μονος μου ?  διαβασα...

οκ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ.ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ. οχι δεν τα έχω πάρει ακόμα. δευτέρα τα παίρνει μια φίλη μας.

evris είπε:
Τωρα φταιω εγω που γελαγα μονος μου ?  διαβασα...

οκ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ.ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ. οχι δεν τα έχω πάρει ακόμα. δευτέρα τα παίρνει μια φίλη μας.
χαχαχαχαχαχααχαχ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

καλά είσαι φοβερός. μεσ' την αναμπουμπούλα μη γίνει χαμός με πρότοκολ και την πρεμούρα μου να ζητήσω συγγνώμη έγραψα ό,τι φοβερότερο έχω γράψει μέχρι τώρα.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

τέλειο μπέρδεμα υποκειμένων. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :-X :-X :-X :-X

κολι προτοκόλι έχεσα πριν 10-15 λεπτά κ δεν έχω αλλο να δώσω στην κυρία

Παιδια sorry αλλα αυτη η συζητηση δεν εχει και ιδιαιτερο νοημα (ή Neuman... ;D ;D)

Η Μαντόνα ,καλως ή κακως ειναι η βασιλισσα  της ποπ με τρομακτικες πωλήσεις και τεραστια εμπορικη επιτυχια (ακομα και το τελευταιο,τρισαθλιο,αλμπουμ της εχει γαντζωθει στο Νο.1 των περισσοτερων χωρων)

Οποτε θελουμε δεν θελουμε η εμφανιση της στην Ελλαδα ειναι ενα "μεγαλο" γεγονος (για οσους ασχολουνται με την mainstream εμπορικη μουσικη και ολα τα "παρελκομενα" που αυτη κουβαλαει).

Δεν υπαρχει κανενα θεμα "ποιοτητας" στη "μουσικη" της Μαντονα(ς) ;D ,ειναι απλα μια pop icon με μηδενικο ειδικο βαρος (οπως ΠΡΕΠΕΙ να ειναι τα pop icons) & χαιρει εκτιμησης και σεβασμου απο ΟΛΗ τη μουσικη βιομηχανια αν μη τι αλλο για την ΑΝΤΟΧΗ της στο χρονο.

Μουσικα & ερμηνευτικα τωρα,κατα την ταπεινη μου γνωμη ηταν,ειναι και θα ειναι μονιμα στην κατηγορια ''αστα να πανε"  ,σαν show woman ομως ηταν,ειναι και θα ειναι παντα κορυφαια. ;)

Οποτε οσοι ενδιαφερονται για show & glamor θα πανε (και μαζι τους και καμμια εικοσαρια χιλιαδες που "ειδαν φως και μπηκαν" ;D)

Καλο ειναι παντως που ερχεται μηπως και ερθουν και τιποτα αλλοι μετα απο αυτη....

Πες τα ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ Wow!!! επιτέλους βγήκε κάποιος να πει τα πράγματα έτσι όπως έχουν!!

JaYmZ_HetFielD είπε:
Πες τα ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ Wow!!! επιτέλους βγήκε κάποιος να πει τα πράγματα έτσι όπως έχουν!!
Είναι αλήθεια πάντως ότι και ο Superfunk έχει δίκηο από την (ψυχραιμότερη) σκοπιά που το κοιτάζει. Απλά νομίζω (και ελπίζω να μην σφάλω) ότι το κοινό εδώ στο noiz δεν πολυμασάει από pop icons.

Trending...

Νέα θέματα

Back