Παναγια μου ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ της ελληνικης..efialtis είπε:ουτε εγω καταλαβα.ειναι κακο να μαθαινουμε να διαβαζουμαι παρτιτουρες να διαβαζουμαι και μετα να περασουμαι στο επομενο σταδιο του αυτιου?
Εμ φιλε μου για αυτο μπερδευτηκες οταν σου ειπαμε για το αυτι. Ειχες στο μυαλο σου αυτη τη στρεβλη εκδοχη που οντως ειναι κουραφεξαλα οπως ειπες κ εσυ.tassoss είπε:Έπαιζα ντραμς για περίπου δέκα χρόνια μόνο με το αυτί γιατί ο πατέρας μου δεν ήθελε να με στείλει στο ωδείο (θα γινόμουνα μπουζουκτσης, έλεγε)
Αν και κιθαρίστας (αναφέρομαι δηλαδή σε παρτιτούρες κιθάρας), αρκετές φορές έχω δει τραγικά λάθη σε παρτιτούρες. Οπότε το να έχεις μάθει να διαβάζεις αλλά ταυτόχρονα να καταλαβαίνεις αν αυτά που παίζεις είναι αυτά που πρέπει ή ακόμα καλύτερα να τα "βγάζεις" μόνος σου, είναι μεγάλο ατού και το αποκτάς κυρίως με την εμπειρία και τη μελέτηhwept είπε:Και αν λεει πιπες?
Δεν ειπα οτι ετσι θα γινεις... Λεω για το θεμα οτι ρωταει πχ που θα βρει παρτιτουρες κ ολοι αρχιζουν τις θεωρίες για το πως θα πρεπει να μαθαινει τραγουδια για να βελτιωθει... Ασχετο το ενα με το αλλο... Γ αυτο προτεινα κ εγω να απανταμε στην ερωτησηhwept είπε:Καλα, μακαρι με το transcription να γινοσουν ο μεγαλυτερος ντραμμερ της Ελλαδας.Δυστυχως ομως δεν γινεσαι.
Επιπλεον το κακο με τα φορουμ (πασης φυσεως) αυτο ειναι. Μπαινεις μεσα ρωτας κατι και αναγκαστικα διαβαζεις το μακρυ και το κοντο του καθενος που μπορει να εχει αμεση, λιγο ή και καθολου σχεση με αυτο που ρωτησες. Ετσι ειναι και σε οποιον αρεσει.
vagelism είπε:Η διαφορα αναμεσα στον οργανοπαιχτη και στον μουσικο ξερετε πια ειναι?
Αυτός λοιπόν, κατά τη γνώμη σου, τι είναι...μουσικός ή οργανοπαίχτης?...παιζεις σε ενα υποθετικο γκρουπ..
θελω να παιξεις τα εξης κομματια..
1.Aνεμολογιο Γιωργος Νταλαρας.
2.Caribe Michel Camillo
3.Mετρησα Ε. Αρβανιτακη.
4.ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ {ΛΕΠΑ}
4 τυχαια κομματια ..Τι θα κανεις αν δεν τα βρεις στο Ιντερνετ ??{Που δεν θα τα βρεις}
έχουμε κανένα τέτοιο στην Ελλάδα...που να μην παίζει σε γάμους?vagelism είπε:Εννοεις που μπορει να παιξει ολα αυτα τα κομματια Μαραθωνα?ΜΟΥΣΙΚΑΡΑ!!!!
ρε βαγγ. αν ειναι να παιξει αυτα τα τραγουδια καλυτερα να φυγει μονος του και να γινει κατι αλλο ;Dvagelism είπε:Eπισης φιλε τασο...παιζεις σε ενα υποθετικο γκρουπ..
θελω να παιξεις τα εξης κομματια..
1.Aνεμολογιο Γιωργος Νταλαρας.
2.Caribe Michel Camillo
3.Mετρησα Ε. Αρβανιτακη.
4.ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ {ΛΕΠΑ}
4 τυχαια κομματια ..Τι θα κανεις αν δεν τα βρεις στο Ιντερνετ ??{Που δεν θα τα βρεις}