Όπως είχα διαπιστώσει και σε ένα παλιότερο νήμα όλα τα σοβαρά μαγαζιά είναι ή Θεσσαλονίκη ή Κρήτη, στην Αθήνα μόνο τσιμεντόλιθους και φτυάργια από πρώτες ύλες και εργαλεία. Ευχαριστώ
Έτσι νόμιζα και εγώ, ότι αυτές θα κάνουν έστω και λίγο δουλειά αλλά ΔΕΝ...
τις εχεις δοκιμασει? εγω οχι απλα τις ειχα δει και ποσταρα μηπως και βοηθησω. θα τις δοκιμασω παντως και θα επανελθω. αυτο που εκανα ομως ειναι αυτο με τα filler gauges αλλα θελει πολυ προσοχη....δουλεψε ομως...κανονικα βεβαια θελει λιμες περιπου 100 ευρωΈτσι νόμιζα και εγώ, ότι αυτές θα κάνουν έστω και λίγο δουλειά αλλά ΔΕΝ...
Άλλοι κόβουν filler gauges (ούτε και αυτο...)
Δυστυχως για λίμες για nut πρέπει «να τα σκάσεις».
τις εχεις δοκιμασει? εγω οχι απλα τις ειχα δει και ποσταρα μηπως και βοηθησω. θα τις δοκιμασω παντως και θα επανελθω. αυτο που εκανα ομως ειναι αυτο με τα filler gauges αλλα θελει πολυ προσοχη....δουλεψε ομως...κανονικα βεβαια θελει λιμες περιπου 100 ευρω
50 ευρώ δίνω, τόσο κάνει το setup στο μάστορα. Αν έχεις δώσε κάποιο λινκ, ευχαριστώΔυστυχώς πρέπει να τα σκάσει κάποιος για λίμες, ένα σετ της προκοπής θα βγεί στο 50ρικο, και αν θές και σετ για μπάσο, πρέπι να βάλεις μια μικρή υποθήκη.