Βασικά μου άρεσε πολύ το χρώμα του καθώς και η αίσθηση στο χέρι...Με το δικο μου το οργανο μονο ο Βασιλης εχει παιξει........και του αρεσε...πολυ.....![]()

το κάψαμε...
Βασικά μου άρεσε πολύ το χρώμα του καθώς και η αίσθηση στο χέρι...Με το δικο μου το οργανο μονο ο Βασιλης εχει παιξει........και του αρεσε...πολυ.....![]()
+1000μην εισαι και τοσο σιγουρος abraxas :lol: οι φωτογραφιες δεν λενε ποτε ψεμματα...Εγώ ξέρω ότι ο Ηλίας ποτέ δεν θα τα έκανε αυτά... δεν τα πιστεύω... συκοφαντίες φαιδρών εγκάθετων Gibsonάκηδων...
παληκάρι...)
θα σε σκισω! :lol: :lol: 8)Οι εντυπώσεις μου ήταν οι εξής:3) Εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα κατασκευής της Tokai. Πολύ ωραίο το σώμα της Γεωργ...εεεεε... της Love Rocklol: Τάκη με το συμπάθειο)
![]()
εγω εντυπωσιαστικα ΠΑΡΑ πολυ με τις rockinger του ηλια και του μιχαλη..παρα πολυ καλη κατασκευη και ειναι αλλη μια αποδειξη οτι δεν χρειαζεται να χαλας πολλα λεφτα για να βρεις μια ΠΟΛΥ καλη (ιδιαιτερα bolt on)κιθαρα!ε κανετε και κανα σχολιο οι εμπλεκομενοι σεχτικο με τις εντυπωσεις σας απο τις κιθαρες .
τι;;ποτε προλαβες;;; :lol:Όσο για τον pro junior το μετάνιωσα πικρά που τον έδωσα γι αυτό και τον ξαναπήρα άλλωστε8)
Ελα ρε!!! 8O Αφου δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ σχεση με την "επιδραστικοτερη φιρμα του πλανητη"!! 8O 8O (Τολη ακους??? :lol: :lol: :lol: )Kαλά η strat του Ηλία ήταν η σταρ! Η καλύτερη Stratocaster που έχω πιάσει στα χέρια μου!
αγορι μου αυτο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ αφου την εχει σεταρει το χερι του...Superfunk... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:1) Φοβερή η rockinger Τele του Μιχάλη (επειδή το ξένο είναι πάντα πιο γλυκό, μου άρεσε περισσότερο από τη δική μου!!!)
:lol: :lol: :lol: :lol: Απο εσένα το κόλλησα!τι;;ποτε προλαβες;;; :lol:Όσο για τον pro junior το μετάνιωσα πικρά που τον έδωσα γι αυτό και τον ξαναπήρα άλλωστε8)
αυτο παντως ειναι μια παρηγορια νομιζα οτι μονο εγω ειμαι τρελος εδω μεσα με το παρε δωσε του gear μου...αλλα απο οτι φαινεται με φτανεις λιγο με αυτην σου την κινηση :lol::wink:
8O 8O 8O 8OΕχω να δηλώσω πως την παράσταση έκλεψε του Ηλία...
Ολοι με του Ηλία παίζαμε...
Μόνος του ελάχιστα πρόλαβε να την παίξει...
Ευτυχώς που είχαμε φέρει τις δικιές μας και τουλάχιστον απασχολούταν και αυτός...
Μη δείτε ηλιοκαμμένο όργανο...αμέσως να πωρωθείτε!!! :lol:Εχω να δηλώσω πως την παράσταση έκλεψε του Ηλία...
Ολοι με του Ηλία παίζαμε...
εννοειται να την ποσταρεις τη φωτο η να μου τη στειλεις τωρα!!Τωρα Ηλια να ποσταρω την φωτο που εχεις αγκαλια 2 λεσπολ?
Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ τέτοια φωτο. Kι αν υπάρχει θα είναι προϊόν μοντάζ!!!Τωρα Ηλια να ποσταρω την φωτο που εχεις αγκαλια 2 λεσπολ?