- Πόντοι
- 36
ΟΡΙΣΤΕ:Ναι Ηλία που είναι;;που ειναι οι υπολοιπες φωτο ηλιαααααα;![]()
![]()
χαχα κι εγώ κάτι τέτοιο αναρωτιόμουν καθώς τις έβλεπα.. Αλλά αν θυμάμαι καλά είναι το φετιχ του takis..... :lol:Καλά πόσες παντόφλες κυκλφορούν σε αυτό το σπίτι?
Γιατί πατε να με συκοφαντήσετε ρε????Thnx και από μενα Ηλία για τις φωτο.
Λοίπουν όμως ΑΛΛΑ και πολύ πιο ΙΣΧΥΡΑ φωτογραφικά ντοκουμέντα... Τι απέγιναν αυτά??? Μήπως ντρέπεσαι να παραδεχτείς το νέο σου πάθος με τισ Gibson....???
Ποιός συκοφαντεί??????????Γιατί πατε να με συκοφαντήσετε ρε????
Εγώ ξέρω ότι ο Ηλίας ποτέ δεν θα τα έκανε αυτά... δεν τα πιστεύω... συκοφαντίες φαιδρών εγκάθετων Gibsonάκηδων...Ποιός συκοφαντεί??????????Γιατί πατε να με συκοφαντήσετε ρε????
Εδώ υπάρχουν αποδείξεις και ονόματα....... (και το κορμάκι σου θα ψάξω πόντο πόντο 8O)
Έτσι ακριβώς...Εξέφρασα για ΑΛΛΗ μια φορά την απέχθειά μου στα LesPaul-ωειδή!!! :lol:Εγώ ξέρω ότι ο Ηλίας ποτέ δεν θα τα έκανε αυτά... δεν τα πιστεύω... συκοφαντίες φαιδρών εγκάθετων Gibsonάκηδων...
Ε Ηλία..;;; Ε;;; Ε;;;:lol: :lol: :lol:
μην εισαι και τοσο σιγουρος abraxas :lol: οι φωτογραφιες δεν λενε ποτε ψεμματα...Εγώ ξέρω ότι ο Ηλίας ποτέ δεν θα τα έκανε αυτά... δεν τα πιστεύω... συκοφαντίες φαιδρών εγκάθετων Gibsonάκηδων...
παληκάρι...)
o math ο γιαννης φταίει που δε φώναξε το φίλο του το θοδωρή!! :twisted:Ρε...Κιθαρίστες αλλαζόνες...Κανένα πληκτράκι δεν έχετε....?