Πού είναι οι ... παλιοί?

Συμφωνώ με τον white noise
Το noiz επαναλαμβάνετε...

Κάθε μέρα βλέπεις καινούργια θέματα που έχουν ξαναχιλιοσυζητηθεί. Τι κιθάρα να πάρω με 500000 ευρώ' date=' ποια κάρτα ήχου, αυτόν τον ενισχυτή ή αυτόν, τι να πάρω με 1 ευρώ κτλ. Και συνήθως διαβάζεις "έψαξα στα παλιότερα θέματα αλλά δεν βρήκα". Ε μην ανοίγεις καινούργιο, κάνε post σε κάποιο παλιότερο! Έλεος![/quote']

Και τι προτείνετε να γίνει?

Παιδιά κι εγώ βαριέμαι τις επαναλήψεις.

Δυστυχώς ο περισσότερος νέος κόσμος επιμένει να μη ψάχνει πριν ζητήσει κάτι.

Και μη μου πείτε ότι δεν λειτουργει σωστά το ψαχτήρι... παπάδες βγάζει!

Π.χ. με μια απλή έρευνα, βρήκα μόλις στη δεύτερη σελίδα το χριστουγενιάτικο κολάζ του ikon.

Αναγκαστικά λοιπόν πρέπει να απαντώνται.

Ακόμα και ένα FAQ (που ετοιμάζεται) δεν θα κάλυπτε ερωτήσεις του στυλ "ποια είναι η καλύτερη κάρτα..."

Πάντως η αλήθεια είναι ότι χρείαζεται μια τόνωση το site γενικότερα που ετοιμάζεται οσονούπω...

με μια απλή έρευνα' date=' βρήκα μόλις στη δεύτερη σελίδα το χριστουγενιάτικο κολάζ του ikon.
Δεν είναι όμως αυτό που ψάχνουμε....:P

Πάντως η αλήθεια είναι ότι χρείαζεται μια τόνωση το site γενικότερα που ετοιμάζεται οσονούπω...
Περιμένουμε εξελίξεις!

Bασικά δεν μπορείς να προτείνεις κάτι. Το ίδιο φαινόμενο υπάρχει παντού. Λίγο φιλότιμο χρειάζεται από τους νέους!

Ακούτε ρε ψαρούκλες?
fryingpan.gif

:lol: :lol: :lol: :lol:

τακι αυτό που σου λεω συμβαίνει είτε σου αρέσει ειτε όχι!!κάποιοι γουστάρουν πολύ να μιλάνε καθημερινά για το σκάσιμο του maple εδώ και 1 χρόνο' date='άλλοι όμως όχι.

έχω μιλήσει με πολλούς απτούς παλιότερους (και μου είπαν τα ίδια).

αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν νέα μέλοι που γουστάρουν την φάση αλλά πρέπει να το παραδεχτούμε.

λίγη αυτοσυγκράτηση στα νέα θέματα που ανοίγονται θα πρότεινα εγώ.

(Τάκη κανόνισε να τσαντιστείς πάλι)[/quote']

χεχε..δεν τσαντιζομαι ρε και εχεις δικιο σε αυτα που λες και αν προσεξεις τα post μου συγκεκριμενα θα δεις οτι ΑΝ πω καμια φορα κατι απο τα..γνωστα τα λεω ποια στην πλακα αφου και εγω ο ιδιος εχω κουραστει με πολλα απο τα θεματα που συζητουσαμε,και στα οποια δεν εβγαινε ουτε προκειται να βγει..ακρη αφου οι αποψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες..ο καθενας εχει απο μια... 8)

Επίσης για ένα νέο μέλος είναι διαφορετικό να αναζητήσει την απορία του και να διαβάσει ένα κατεβατό απο το να θέση μια ερώτηση και να ανοίξει μια κουβέντα στην οποία θα συμμετέχει κιόλας θα ανταλλάξει απόψεις και θα έχει μια πιο "ζωντανή" επάφη με τους υπόλοιπους το οποίο κατα τη γνώμη μου είναι πιο ευχάριστο απο την απλή ανάγνωση

Ναι ρε janick αλλα μπορει καποιος να βρει ενα παλιο ποστ να το διαβασει και αν δεν τον καλυπτει κατι ή ακομα και να θελει να ρωτησει τα ιδια πανω κατω ας το κανει στο ιδιο ποστ χωρις να κανει καινουργιο ......απλα το μονο προβλημα ειναι οτι μετα το ποστ θα εχει 458 απαντησεις και για εναν ακομα νεοτερο θα ειναι βαρετο να διαβαστει .....αλλα ας φτασει εκει το θεμα και μετα καποια λυση θα υπαρχει :wink:

οχι yameth , το search δε λειτουργει τοσο καλα οσο πρεπει τωρα που το νοιζ ειδικα μεγαλωσε τοσο πολυ. ειδικα οταν θες να κανεις μια λιγο πιο συνθετη αναζητηση (σχεδον παντα πλεον αυτο χρειαζεται ).

Αν θες να βαλω λινκ απο ελληνικο φορουμ σχετικο με υπολογιστες και τεχνολογια (πασιγνωστο και τεραστιο) που εχει πραγματικα καλη μηχανη συνθετης αναζητησης , και σε καθε τthread μαλιστα βγαζει και σχετικα θεματα με πολυ μεγαλη ακριβεια. κατι τετοιο θα ηταν οτι καλυτερο, βεβαια δε ξερω αν ειναι ευκολο να γινει με το δεδομενο λογισμικο που χρσησιμοποιεις (εχω ξαναπει οτι δε σκαμπαζω απο αυτα).

Οσο για τα υπολοιπα , παιδια ετσι οπως τα λετε ειναι αλλα δεν ειναι τοσο κακο, και δε μπορει να γινει και διαφορετικα. δε μπορουμε δηλαδη να συμφωνησουμε "ειστε απο δω και περα να γινουμε ποιο ουσιωδεις και πρωτοτυποι?" οπως σμφωνησαμε να γραφουμε μονο με ελληνικα.

Παιδια οπως και να το κανουμε αυτοι ειμαστε , αυτος ειναι ο παλμος :) του νοιζ . εχετε βρει φορουμ οπου δεν επαναλαμβανονται? μπειτε στα κομπιουτεραδικα φορουμ να δειτε με καθε ευκαιρια τους ιδιους ανθρωπους να λενε τα ιδια για το ποσο καλη φαση ειναι να εχεις linux κλπ.

Εμένα μου φαίνεται μια χαρά το noiz. It's up to us ...για να μην επαναλαμβάνεται. άσε που νομίζω ότι έχει άτομα που έχουν ξεφύγει απο την ελληνική πραγματικότητα και μαθαίνουμε 2-3 πραγματάκια παραπάνω. Ειδικά το section για το recording έχει μέσα άτομα με τρελές γνώσεις...

Επαναφέρω αυτό το θέμα, με αφορμή το γεγονός ότι τελευταία έχω αρχίσει να αισθάνομαι ότι επικρατεί στο NOIZ ένας υπεροπτισμός από διάφορα παλιά μέλη, με απαξιωτικές/ειρωνικές απαντήσεις/υποδείξεις σε νέα μέλη, καθώς επίσης και μια έντονη διάθεση για βρίσιμο...

Πραγματικά η κατάσταση αυτή με θλίβει, γιατί έχουμε ήδη "χάσει" αξιόλογα άτομα που είχαν να προσφέρουν πολλά σε αυτή την κοινότητα, και πολύ φοβάμαι ότι θα χάσουμε κι άλλα...

Θα ήθελα να κρούσω τον "κώδωνα του κινδύνου", συστήνοντας σε όλους μας αυτοσυγκράτηση και λίγη παραπάνω σκέψη πριν απαντήσουμε με "υφάκι" σε μια ερώτηση που μας φαίνεται χαζή....

Συγνώμη αν ακούγομαι σαν moderator, άλλωστε τα παραπάνω τα λέω για να τα ακούω κι εγώ (μιας και ουκ ολίγες φορές έχω υπάρξει ειρωνικός) αλλά εδώ και καιρό το σκέφτομαι να το γράψω και δεν ήθελα να το κρατήσω άλλο μέσα μου...

Θα ήθελα τέλος, να παρακαλέσω όσα παλιά μέλη συνεχίζουν και διαβάζουν το Noiz μη συμμετέχοντας σε αυτό, να κάνουν μια κίνηση καλής θέλησης και να γράψουν σε αυτό το post μου, σηματοδοτώντας έτσι την επανένταξή τους ;) :D

Επαναφέρω αυτό το θέμα' date=' με αφορμή το γεγονός ότι τελευταία έχω αρχίσει να αισθάνομαι ότι επικρατεί στο NOIZ ένας υπεροπτισμός από διάφορα παλιά μέλη, με απαξιωτικές/ειρωνικές απαντήσεις/υποδείξεις σε νέα μέλη, καθώς επίσης και μια έντονη διάθεση για βρίσιμο...
Πραγματικά η κατάσταση αυτή με θλίβει, γιατί έχουμε ήδη "χάσει" αξιόλογα άτομα που είχαν να προσφέρουν πολλά σε αυτή την κοινότητα, και πολύ φοβάμαι ότι θα χάσουμε κι άλλα...

Θα ήθελα να κρούσω τον "κώδωνα του κινδύνου", συστήνοντας σε όλους μας αυτοσυγκράτηση και λίγη παραπάνω σκέψη πριν απαντήσουμε :wink: με "υφάκι" σε μια ερώτηση που μας φαίνεται χαζή....

Συγνώμη αν ακούγομαι σαν moderator, άλλωστε τα παραπάνω τα λέω για να τα ακούω κι εγώ (μιας και ουκ ολίγες φορές έχω υπάρξει ειρωνικός) αλλά εδώ και καιρό το σκέφτομαι να το γράψω και δεν ήθελα να το κρατήσω άλλο μέσα μου...

Θα ήθελα τέλος, να παρακαλέσω όσα παλιά μέλη συνεχίζουν και διαβάζουν το Noiz μη συμμετέχοντας σε αυτό, να κάνουν μια κίνηση καλής θέλησης και να γράψουν σε αυτό το post μου, σηματοδοτώντας έτσι την επανένταξή τους ;) :D[/quote']

οκ...sorry απο εμενα για οσες φορες φερθηκα ετσι :wink:

αλλα και λιγη προσοχη στους κανονες απτους νεους δεν βλαπτει

:wink:

Δεν είναι αβάσιμη η επισήμανση του Ηλία...αν και θέλω να πιστεύω ότι η πρόσφατη "συμφόρηση" από κάποια post απότομα και ολίγον απόλυτα είναι προϊόν της "κακιάς στιγμής" και όχι κάποια αλλαγή πλεύσης στο ύφος των post...

Καλό βέβαια θα ήταν παλιοί και νέοι να δείχνουμε τη στοιχειώδη ευγένεια ακόμα και σε μια χιλιοσυζητημένη απορία...Και μια υπομονετική ματιά στο search, όσο κι αν δεν είναι πάντα διαφωτιστική, καλό είναι να γίνεται...

Τελικά ποιό ξύλο για ταστιέρα ακούγεται καλύτερα; :lol: :lol: :lol:

Παιδιά, κάτω από κάθε δημοσίευση υπάρχει το κουμπί για να απαντήσει κανείς. Οπότε δεν τίθεται θέμα μονομερούς ή τελεσίδικης ειρωνείας ή άλλης κακής συμπεριφοράς. Αν κάποιος αισθάνεται ότι τον ειρωνεύονται, μπορεί πάντα να απαντήσει προκειμένου να διαγνώσει αν η ειρωνεία είναι καλοπροαίρετη ή κακοπροαίρετη. Επίσης μπορεί να απευθυνθεί στον admin του site για τα όποια παράπονά του - μέχρι σήμερα πάντα καταφέρνει να είναι δίκαιος, δεν φαντάζομαι να αλλάξει.

Πάντως υπάρχει μία αντίφαση: από τη μιά υποστηρίζεται ότι τα νέα μέλη γίνονται αποδέκτες τέτοιων συμπεριφορών, απ' την άλλη συζητάμε για τους λόγους που ώθησαν τα παλαιά μέλη στο να απέχουν.

Ποιος είναι ο υπαινιγμός; Ότι τα παλαιότερα μέλη έτυχαν και αυτά ειρωνικών συμπεριφορών ή ότι αυτοί που έχουν απομείνει ως "παλαιά" μέλη είναι χειρότεροι από τα "παλαιά μέλη" που όμως έχουν αποχωρήσει; Και - τελικά - εσείς νομίζετε ότι ένας νέος που μπαίνει στο φόρουμ ενδιαφέρεται για την "παλαιότητα" όποιου τον ειρωνεύεται;

Νομίζω ότι το τραβάς ρε Wow!. Ο elavd έκανε κάποιες επισημάνσεις συμπεριφορικού χαρακτήρα (τί λέω ρε 8O ), αν κάποιος ήθελε ντε και καλά να μειώσει τους παλιούς θα διάλεγε πιό ευθείς τρόπους πιστεύω.

Δεν ετέθη θέμα "ποιότητας", ας μην κάνουμε άλματα στην κουβέντα μας που μπορούν να δυναμιτίσουν την κατάσταση...

Και ας μην το γυρίσουμε σε κυνήγι μαγισσών, έτσι; Ας μείνουμε στην ουσία.

Νομίζω ότι το τραβάς ρε Wow!. Ο elavd έκανε κάποιες επισημάνσεις συμπεριφορικού χαρακτήρα (τί λέω ρε 8O )' date=' αν κάποιος ήθελε ντε και καλά να μειώσει τους παλιούς θα διάλεγε πιό ευθείς τρόπους πιστεύω.[/quote']
Δεν έχω την αίσθηση ότι τραβάω τίποτε. Εδώ υπάρχει μία διαρκής (με την έννοια ότι διαρκεί) συζήτηση και προσπαθώ να καταλάβω ποιο ακριβώς είναι το αντικείμενό της.

Αν είχα μπει μέσα και έγραφα (σε αυτό το ίδιο thread) : "πιστεύω ότι οι καινούργιοι (ή οι παλιοί) αισθάνονται θιγμένοι επειδή κάποιοι συζητούν διαρκώς για ανοησίες" τότε - πολύ δικαιολογημένα - κάποιοι θα μου έκαναν ακριβώς την ίδια ερώτηση: "Τι εννοείς ρε φίλε;"

Εγώ δεν δικαιούμαι να κάνω αυτή την ερώτηση;

Ποιος ειρωνεύτηκε ποιον; Ποιος βρίζει ποιον; Αυτός (ή αυτοί) που το κάνουν εμπίπτουν όντως στην κατηγορία "παλαιότερα μέλη" που λέει ο elavd; Στην τελική, ποιοι είναι; Σαν κυβερνητικοί εκπρόσωποι θα μιλάμε εδώ μέσα;

φαντάζομαι, αφου η απορία παραμένει, είναι όσοι έχουν απο 4 αστεράκια και πάνω, ή τουλάχιστον κάποιοι απο αυτούς. ¶μα πιστεύεις συγκεκριμένα οτι μιλάει για σένα ή κάποιο φίλο σου και ανησυχείς, μπορείς να ρωτήσεις ευθέως άλλωστε με πμ.

Ποιος ειρωνεύτηκε ποιον; Ποιος βρίζει ποιον; Αυτός (ή αυτοί) που το κάνουν εμπίπτουν όντως στην κατηγορία "παλαιότερα μέλη" που λέει ο elavd; Στην τελική, ποιοι είναι; Σαν κυβερνητικοί εκπρόσωποι θα μιλάμε εδώ μέσα;
δεν μπορεί κάποιος απο μια ειδική περίπτωση να κάνει μια γενική σύσταση που ισχύει για όλους? Πρέπει να γίνει προσωπικό το όποιο θέμα?

φαντάζομαι' date=' αφου η απορία παραμένει, είναι όσοι έχουν απο 4 αστεράκια και πάνω, ή τουλάχιστον κάποιοι απο αυτούς. [/quote']
Το θέμα είναι εξ' άπαντος προσωπικό, εφ΄ όσον οι άνθρωποι που έχουν 4 αστεράκια είναι ελάχιστοι. Εν' πάσει περιπτώσει, η ευθιξία μου δεν είναι διαπραγματεύσιμη. Μέχρι να αποσαφηνιστεί αυτό το θέμα - αν αποσαφηνιστεί - θα απέχω ως μέλος ή συντονιστής από το φόρουμ.

Μα τι εγινε πάλι εδω μεσα ρε γαμ@%*, έχασα επεισόδια, πάλι τρώγεστε??? πάλι αποχωρήσεις έχουμε?? Λες και λύνουμε το μεσανατολικό.... δεν γίνεται να χαλαρώσουμε όλοι γενικώς κάπως? ηρεμήστε ρε παιδιά.... κάντε παύση μιας μέρας ξέρω γω αν έγινε κάτι και το σκέφτεστε αργότερα....

Πάντως υπάρχει μία αντίφαση: από τη μιά υποστηρίζεται ότι τα νέα μέλη γίνονται αποδέκτες τέτοιων συμπεριφορών' date=' απ' την άλλη συζητάμε για τους λόγους που ώθησαν τα παλαιά μέλη στο να απέχουν.[/quote']Νομίζω ότι έχει δίκιο ο Eyeprotocol.

Προσωπικά πστεύω ότι κάποιοι πέρνουν τη δόση τους και απλά μετακομίζουν ή απλούστερα βρίσκουν... γκόμενα/ο. :lol: Φυσικό είναι!

Επίσης πολλοί νέοι δεν μπαίνουν στη διαδικασία να ψάξουν ή να διαβάσουν σε παλαιότερα θέματα τα ήδη απαντημένα ερωτήματα τους και φυσικά γίνονται βαρετοί και αφορμή ¨ρήξης¨.

Το φόρουμ είναι ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται με όλα τα θετικά και τ' αρνητικά που του προσδίδουν τα κατα καιρούς μέλη του.

Μακάρι να είμασταν πάντα τέλειοι!

Δυστυχώς είμαστε απλά άνθρωποι και πρέπει να προσπαθήσουμε.

Peace brothers! :wink:

Γειά σας παιδιά, είμαι νέο μέλος του noiz, είναι το πρώτο μου post που δείχνει οτι υπάρχω :lol: :lol: :lol:

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ, και αυτό το καλοκαίρι :twisted:

Trending...

Νέα θέματα

Back