Επαναφέρω αυτό το θέμα' date=' με αφορμή το γεγονός ότι τελευταία έχω αρχίσει να αισθάνομαι ότι επικρατεί στο NOIZ ένας υπεροπτισμός από διάφορα παλιά μέλη, με απαξιωτικές/ειρωνικές απαντήσεις/υποδείξεις σε νέα μέλη, καθώς επίσης και μια έντονη διάθεση για βρίσιμο...
Πραγματικά η κατάσταση αυτή με θλίβει, γιατί έχουμε ήδη "χάσει" αξιόλογα άτομα που είχαν να προσφέρουν πολλά σε αυτή την κοινότητα, και πολύ φοβάμαι ότι θα χάσουμε κι άλλα...
Θα ήθελα να κρούσω τον "κώδωνα του κινδύνου", συστήνοντας σε όλους μας αυτοσυγκράτηση και λίγη παραπάνω σκέψη πριν απαντήσουμε :wink: με "υφάκι" σε μια ερώτηση που μας φαίνεται χαζή....
Συγνώμη αν ακούγομαι σαν moderator, άλλωστε τα παραπάνω τα λέω για να τα ακούω κι εγώ (μιας και ουκ ολίγες φορές έχω υπάρξει ειρωνικός) αλλά εδώ και καιρό το σκέφτομαι να το γράψω και δεν ήθελα να το κρατήσω άλλο μέσα μου...
Θα ήθελα τέλος, να παρακαλέσω όσα παλιά μέλη συνεχίζουν και διαβάζουν το Noiz μη συμμετέχοντας σε αυτό, να κάνουν μια κίνηση καλής θέλησης και να γράψουν σε αυτό το post μου, σηματοδοτώντας έτσι την επανένταξή τους
[/quote']
οκ...sorry απο εμενα για οσες φορες φερθηκα ετσι :wink:
αλλα και λιγη προσοχη στους κανονες απτους νεους δεν βλαπτει
:wink: