• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Οι πνευστοί του νοιζ πού είναι?

• Thread starter Thread starter dimsonic
  • Start date Start date
  • Απαντήσεις Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις 3K
Δεν έχουμε.

Τα πνευστά είναι πολύ δύσκολα, ειδικά η φλογέρα γιατί έχεις να προσέχεις και τα πρόβατα.

Δε γίνεται κάτι συγκλονιστικό.

Ότι είναι καιΓ@μ* τις ενορχηστρώσεις, και φοβερά τα παιξίματα, είναι.
τις ενορχηστρώσεις λέω

(και τις βόλτες)

• Like
Reactions: Ali Barout
τις ενορχηστρώσεις λέω

(και τις βόλτες)
Ναι, δεν το συζητάμε. Και φαίνεται ότι όποιος έγραφε, ήξερε τι έγραφε. Είναι μεγάλη συζήτηση αυτό, αλλά γενικά φαίνεται όταν κάτι είναι γραμμένο πάνω στο όργανο, ακούγεται νεράκι.

πάρτε και ένα τριάρι

όπως λέει και το άσμα

can you play free

or in three

or agree 

to attempt something new.....

Αυτοι εδω κανουν φοβερα γουστοζικη δουλεια στο να διασκευάζουν λαηβ στο στουντιο τους Σικαγους

Ωριαοτατοι παιχται/μουσικοι, φοβερα φωνητικα (δεν ηξερα οτι η Μαριετα χρουσαλα εχει τετοια φωνη?) κ σουπερ παραγωγες

Last edited by a moderator:
Eγώ παίζω πνευστά με το ΣΥΝΘΕΣΑΪΖΕΡ. ?

χαχχαχαχαχαχχαχαχ?

cos_dr brass.mp3

Attachments

• Like
Reactions: stavros_d80
εγο μαθενο τορα λιγω φλωγερα κε λιγω συνθεσαηζερ πεζο και λιγο ντραμς και εχω και μηα στρατοκαστερ εχω καε πεζο και εχω

τεστ 1.MP3

Attachments

εγο μαθενο τορα λιγω φλωγερα κε λιγω συνθεσαηζερ πεζο και λιγο ντραμς και εχω και μηα στρατοκαστερ εχω καε πεζο και εχω

τεστ 1.MP3
με κανονική φλογέρα το παίζεις?

Καλά το πας, δεν είναι άσχημα

Ρε μπας και το παίζεις με patch φλογέρας αλλά και πάλι δεν μπορεί να κάνεις τόσο ρεαλιστικά τα φάλτσα.

Είσαι κορυφαίος βέβαια, όλα μπορείς να τα κάνεις, αλλά μάλλον με φλογέρα κανονική παίζεις.

Τι γίνεται. Είναι συγκλονιστικά πράγματα αυτά που γίνονται. Πραγματικά δηλαδή απίστευτο.

• Haha
Reactions: stavros_d80
τι γίνεται?

Δεν καταλαβαίνω.

Με εκνευρίσατε. ?

Πάω για ύπνο?

Όχι ρε συ, κάτσε κάνε λίγο παρέα στον Samy. Θα περάσετε καλά, θα ποστάρει πολλά Αστραλιανά πανκς λέει...
δεν έχω διάθεση για πάνκ ιδιαίτερα αυστραλιανά.

Πάω για ύπνο, αφού δεν κατάλαβα τι γίνεται με την φλογέρα.

Κλείνουν τα μάτια μου. ?

Trending...

Νέα θέματα