Οι Αγγελίες είναι show από μόνες τους! ο Χαρακτήρας του καθενός εκδηλώνεται στο έπακρο γιατί εμπλέκονται τα λεφτά στη μέση!
Εμένα πριν λίγο καιρό με παίρνει ένας τύπος για έναν Dimarzio που έχω στις αγγελίες και μου λέει με ένα άκρως μάγκικο ρεμπετομεταλλάδικο ύφος
"λοιπόν φιλαράκο! θέλω να μου τα πεις όλα ακόμα και το μήκος του καλωδίου του μαγνήτη!" :
του λέω εγώ ότι έχει λίγες φυσιολογικές γρατσουνιές και διάφορες άλλες λεπτομέρειες και τι απαντάει ο τύπος??
"δουλεύει καλά?" ναι του λέω..
και μου λέει το καλό "ε τότε τι μου τα λες όλα αυτά? χέστηκε η Μαριώ στ' αμπέλι!"
τέλος πάντων μου λέει "θα σου στείλω την διεύθυνση αλλά την δευτέρα στείλ τον σίγουρα γιατί τον βιάζομαι!"
οκ του λέω, αλλά επειδή ο μαγνήτης είναι Κέρκυρα που σπουδάζω αλλά εγώ τώρα είμαι Αθήνα, θα προσπαθήσω να αγγαρέψω καναν φίλο από κει να στον στείλει. τα κανονίζω εγώ όλα και ξεβολεύω έναν κολλητό να πάει σπίτι μου να τον πακετάρει κτλ και περιμένω το μηνυμα με την διεύθυνση!
ήταν παρασκευή αλλά το μήνυμα πουθενά! Σάββατο τίποτα. Κυριακή τίποτα! Δευτέρα του τηλεφωνώ και μου λέει δεν τον θέλω φίλε! πήρα μια κιθάρα με τον D-Sonic πάνω! καλά του λέω και δεν λες τίποτα? κι αν κάποιος άλλος ενδιαφερόταν εγώ θα τον άδειαζα χωρίς λόγο κτλ κτλ.. :-X >
όπως και να χει μικρό το κακό αλλά ακόμα και στα μικρά ο άλλος μπορεί να έχει τρέξει περισσότερο απ ότι φανταζόμαστε! ας είμαστε λιγότερο Ελληναράδες στα πάρε δώσε λοιπόν, κι ας συνεννοούμαστε όπως θα θέλαμε να μας κάνουν οι άλλοι!