- Πόντοι
- 38
Οι εμπειρίες μου στις αγγελίες του Noiz είναι από τις καλύτερες (και πολύ περισσότερες από τις 5 του προφιλ λόγω αμοιβαίας τεμπελιάς ;D).
Από την άλλη ως μικρόκοσμος, έτσι και το Noiz έχει κάθε καρυδιάς καρύδι.
Η διαπραγμάτευση δεν είναι ποινικό αδίκημα, ούτε ξεφτίλα, ούτε παιχνίδι.
Ξέρω τι πουλάς, είδα τι πουλάς, ενδιαφέρομαι για αυτό που πουλάς αλλά δίνω λιγότερα για τους δικούς μου λόγους τους οποίους μπορεί να εκφράσω αλλά και που μπορεί και να μην σε αφορούν στο φινάλε.
Η απάντηση μπορεί να είναι
α) "οκ, γιατί θέλω να τελειώνω"
β) "Δεν νομίζω τόσο χαμηλά αλλά αν βρεθούμε στη μέση είμαι οκ"
γ) "Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά δε νομίζω ότι ενδιαφέρομαι για τόσο χαμηλά"
Σε περίπτωση εκτενούς παραφιλολογίας (ευγενούς ή μη) από τον αγοραστή για το πόσο χάλια είμαι γω ή το αντικείμενο, "σας ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον αλλά πρέπει να φύγω" και κατεβάζω το ακουστικό. Συζήτηση με τον κάθε ψυχάκια θα ανοίξω;
Από τη στιγμή της συμφωνίας όμως, το προϊόν πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμο.
Γεγονός είναι ότι προσωπικά δεν επιθυμώ να στέλνω εκτός Αθηνών εκτός αν παραλάβει αντιπρόσωπος του Αγοραστή.
Βέβαια υπάρχει και ο τρόπος να πληρώσει προκαταβολικά ο Αγοραστής τα μεταφορικά και με αντικαταβολή τα υπόλοιπα αλλά πάντα προτιμώ να δει και να κρίνει εξ ιδίων πριν αγοράσει, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Από την άλλη ως μικρόκοσμος, έτσι και το Noiz έχει κάθε καρυδιάς καρύδι.
Η διαπραγμάτευση δεν είναι ποινικό αδίκημα, ούτε ξεφτίλα, ούτε παιχνίδι.
Ξέρω τι πουλάς, είδα τι πουλάς, ενδιαφέρομαι για αυτό που πουλάς αλλά δίνω λιγότερα για τους δικούς μου λόγους τους οποίους μπορεί να εκφράσω αλλά και που μπορεί και να μην σε αφορούν στο φινάλε.
Η απάντηση μπορεί να είναι
α) "οκ, γιατί θέλω να τελειώνω"
β) "Δεν νομίζω τόσο χαμηλά αλλά αν βρεθούμε στη μέση είμαι οκ"
γ) "Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά δε νομίζω ότι ενδιαφέρομαι για τόσο χαμηλά"
Σε περίπτωση εκτενούς παραφιλολογίας (ευγενούς ή μη) από τον αγοραστή για το πόσο χάλια είμαι γω ή το αντικείμενο, "σας ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον αλλά πρέπει να φύγω" και κατεβάζω το ακουστικό. Συζήτηση με τον κάθε ψυχάκια θα ανοίξω;
Από τη στιγμή της συμφωνίας όμως, το προϊόν πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμο.
Γεγονός είναι ότι προσωπικά δεν επιθυμώ να στέλνω εκτός Αθηνών εκτός αν παραλάβει αντιπρόσωπος του Αγοραστή.
Βέβαια υπάρχει και ο τρόπος να πληρώσει προκαταβολικά ο Αγοραστής τα μεταφορικά και με αντικαταβολή τα υπόλοιπα αλλά πάντα προτιμώ να δει και να κρίνει εξ ιδίων πριν αγοράσει, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: