Που αποθηκευετε τα οργανα σας στο σπιτι?

solega

Μέλος
Πόντοι
98
Καλησπερα και καλο μηνα!

Σε λιγες εβδομαδες περιμενουμε εναν καλεσμενο στο σπιτι και θα κατσει για παντα  ;D ;D ;D. αποτελεσμα? ολος ο εξοπλισμος μου υπεστει εξωση απο το παιδικο δωματιο.  :-\

Τωρα δε μπορω να σας περιγραψω ακριβως το τι γινεται, παντως υπαρχουν κλαπατσιμπαλα οπου μπορεις να φανταστεις, πεταλιερες flightcase και θηκες ακομα και στο μπανιο.

Εσεις που τα βαζετε ολα αυτα ρε παιδες? Σκεφτομουν καμια μικρη ντουλαπιτσα ξερω γω......ισως.

Χύμα στο σαλόνι.

Αποτελούν και πολύ ωραίο ντεκόρ, άσε που χρησιμεύουν κιόλας.

Ο ενισχυτής πχ με ένα σεμεδάκι επάνω, γίνεται υπέροχο cult τραπεζάκι.

EDIT: Αν είναι λαμπάτος, χρησιμεύει και σαν φωτιστικό, καθώς επίσης και σαν θερμάστρα!

Να τον χαίρεστε τον επισκέπτη σας! :)

σιγα μην το εκανα αυτο !με τιποτα... ας πηγαινε αλλου να μεινει ! χεεχεχχεχε

σε καποιο φιλο σου ισως.... αλλα εαν βρεις χωρο στο σπιτι κοιτα να μην εχει τιποτα υγρασιες  κρυο νερα κτλ....

Τωρα σταματανε οι γλυκες φιλε κι αρχιζει η παντοφλα!!! Φερ τα σε μενα, θα τα προσεχω εγω!

Αστα φιλε τωρα πια πας για το χοντρο στην τουαλετα και διπλα σε γλυκοκοιταζει μια Tele Floral .....  ;D ;D

Φίλε πρώτα απ'όλα συγχαρητήρια, ετοιμάσου για καινούρια ταξίδια τώρα. Το παιδί θα σας μάθει, όσο και αν νομίζετε ότι γνωρίζετε, τί ακριβώς σημαίνουν οι λέξεις:

προτεραιότητα

αναγκαία

ανάγκες

συμβιβασμός

Αυτά θα ισχύσουν και στον μουσικό εξοπλισμό. Ξεκαθάρισε τί ακριβώς χρειάζεσαι (εσύ ξέρεις τις ανάγκες σου), ετοιμάσου να ξεφορτωθείς τα υπόλοιπα και ψάξε για έξυπνες λύσεις αποθήκευσης στο σπίτι, σε συννεννόηση με τη σύζύγό σου. Με άλλα λόγια, εξηγηθείτε για να μην παρεξηγηθείτε. Αμοιβαία κατανόηση, σεβασμός, αμοιβαία υποχώρηση και τα ρέστα. Δεν έχει άλλο τρόπο.

Το καλύτερο μελλοντικό στοίχημα βέβαια είναι να βάλεις το πιτσιρίκι στο κόλπο της μουσικής, οπότε να χρησιμοποιείς και τους δικούς του χώρους για αποθήκευση και να παρουσιάζεις και διάφορες αγορές σαν δικές του στο έτερον ήμισυ, αλλά έχεις χρόνο μέχρι τότε. Καλά κουράγια!

Έκτορας είπε:
Φίλε πρώτα απ'όλα συγχαρητήρια, ετοιμάσου για καινούρια ταξίδια τώρα. Το παιδί θα σας μάθει, όσο και αν νομίζετε ότι γνωρίζετε, τί ακριβώς σημαίνουν οι λέξεις:

προτεραιότητα

αναγκαία

ανάγκες

συμβιβασμός

Αυτά θα ισχύσουν και στον μουσικό εξοπλισμό. Ξεκαθάρισε τί ακριβώς χρειάζεσαι (εσύ ξέρεις τις ανάγκες σου), ετοιμάσου να ξεφορτωθείς τα υπόλοιπα και ψάξε για έξυπνες λύσεις αποθήκευσης στο σπίτι, σε συννεννόηση με τη σύζύγό σου. Με άλλα λόγια, εξηγηθείτε για να μην παρεξηγηθείτε. Αμοιβαία κατανόηση, σεβασμός, αμοιβαία υποχώρηση και τα ρέστα. Δεν έχει άλλο τρόπο.

Το καλύτερο μελλοντικό στοίχημα βέβαια είναι να βάλεις το πιτσιρίκι στο κόλπο της μουσικής, οπότε να χρησιμοποιείς και τους δικούς του χώρους για αποθήκευση και να παρουσιάζεις και διάφορες αγορές σαν δικές του στο έτερον ήμισυ, αλλά έχεις χρόνο μέχρι τότε. Καλά κουράγια!
Φιλε τα ειπες πολυ ωραια.....!!!! ωραιος.

Συγχαρητηρια!

Ο Εκτορας τα λεει μια χαρα!

Ρεαλιστικες λυσεις:

1. Δωσε τα σε φιλους που εχουν αποθηκη να στα φυλαξουν

2. Πουλα τα

3. Βολεψε τα καπου στο σπιτι (παταρι, κατω απο κρεβατια, ντουλαπες, ισως και σε μεταλικη ντουλαπα στο μπαλκονι τα λιγοτερο ευπαθη)

Σουρεαλ λυσεις

1. Παιξε Λοττο και Τζοκερ σημερα/αυριο και το σ/κ, κερδισε και νοικιασε/αγορασε μεγαλυτερο σπιτι

2. Αξιοποιησε τα, πχ κανε την flightcase παιδικο κρεβατι ή αν εχεις flightcase με ροδακια για τον combo σου καντην καροτσι!

3. Ριχτα μεσα στην τσαντα της γυναικας σου, εκει παυουν να  ισχυουν οι νομοι της φυσικης και τα πραγματα συρρικνώνονται και χωρανε ανετα!

Υγ: ελπιζω να γελασες με καποια απτις βλακειες που εγραψα!  ;D

@Miltos23

Miltos23 είπε:
Συγχαρητηρια!

3. Ριχτα μεσα στην τσαντα της γυναικας σου, εκει παυουν να  ισχυουν οι νομοι της φυσικης και τα πραγματα συρρικνώνονται και χωρανε ανετα!
Με πέθανες.....!!!!!!!!!!!

@solega

Φίλος με το καλό...εγώ έφαγα μέσα σε 2 χρόνια δεύτερη έξωση και πλέον τα έχω βάλει στο σαλόνι....σε ένα μήνα περιμένουμε ΚΑΙ την κοράκλα!!!Ο γιός βαδίζει στον σωστό δρόμο!!!

με το καλο να ρθει το νεο μελος.  Αν δεν εχεις ακουστικα φροντισε να παρεις θα σου χρειαστουν οπωσδηποτε

Miltos23 είπε:

Υγ: ελπιζω να γελασες με καποια απτις βλακειες που εγραψα!  ;D
Χαχαχαχαχαχαχα!!!!  ;D ;D ;D

6dfbebe21c02e8316cd49a6ed1734493.jpg
container-gardening-07a.jpg
door2.jpg

Με το καλό αγορίνα να έρθει το μωράκι. Εγώ είχα κάνει ένα μικρούλι γραφείο για το PC και για το...τσιγάρο.Όταν άρχισα να ενοχλώ (τα παιδιά μου είναι μεγαλύτερα) λόγο διαβάσματος τότε τα μάζεψα από το σαλόνι και τα έβαλα στο γραφειάκι ....πεταξα ότι είχα μέσα γραφείο καρέκλα κτλ έβαλα ραφακια για να μεγαλώσει ο χωρος για να βάλω ηχεία οθόνες πληκτρολόγιο μια καρέκλα που με με βολεύει να παίζω και βάσεις για να κρεμάω τις κιθάρες (τις έχω έξω από την θήκη ).Εαν δεν υπάρχει τέτοιος χώρος τότε παίζε όπου σε βολεύει και όχι με ακουστικά κανονικά (ανθρώπινα) το μωρο σου θα μάθει από μουσική  ;) εμένα η κόρες μου (11και 15) pink Floyd  και Gary Moore ακούνε και μάλιστα με ξεκουφαίνουν....

vasilisgeo72 είπε:
και όχι με ακουστικά κανονικά (ανθρώπινα) το μωρο σου θα μάθει από μουσική  ;) εμένα η κόρες μου (11και 15) pink Floyd  και Gary Moore ακούνε και μάλιστα με ξεκουφαίνουν....
Σωστός. Όσοι από εσάς έχετε αναμνήσεις απ' τους γονείς σας να παίζουν κάποιο μουσικό όργανο όταν είσασταν πιτσιρίκια, όταν τα θυμάστε δεν τα βάζετε στις όμορφες αναμνήσεις; Η μουσική είναι φάρμακο για το μυαλό και την ψυχή, δεν είναι ενόχληση, σε καμία ηλικία.

Με το καλο.... εγω εβγαλα τα ρουχα απο μια ντουλαπα και τις εβαλε εκει αφου την έντυσα με μοκετα γιατι πισω ειχε τοιχο. Εβαγαλα και τις 2 πορτες φυσικα για να μπαινει αερας. Εξω εχω αφησει μια σε σταντ την gypsy που εχω.... Αν θελω να παιξω με ενισχυτές και ηλεκτρικα πλεον πρεπει να στησω κανονικα σαν να ειμαι σε live !!!

Οποτε σταματας την ηλεκτρικη  και ξεκινας ακουστικη  !!!  ;D ;D

ΥΓ. Βεβαια μην νομιζεις οτι θα εχεις και πολυ χρονο αλλα δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο ..

Με υγεια φιλε μου

Εγω παλι ειμαι πιο τυχερος,με ανεχεται η συζυγος και απλα μεταφερα τα "οργανα" απο το "στουντιο" μου (το οποιο εγινε παιδικο δωματιο) στο....ΣΑΛΟΝΙ... ;D ο μικρος δε ΕΓΚΡΙΝΕΙ!!! ;D ...ειναι 23 μηνων και παιζει το SONAR στα δακτυλα (φοβερος βοηθος παραγωγης) ενω καθημερινα επιθεωρει τον οπλοβαστο με τις κιθαρες.. ;D

Εννοειται οτι δεν περναει μερα χωρις να "παιξουμε μπι-μπι" (μπι-μπι ειναι καθετι ηλεΧτρονικο που αναβει με κουμπι ή διακοπτη,απο το on/off του PC /PRE AMP μεχρι τους ποδοδιακοπτες των πεταλιων  ;D)

telecaster_bebis.JPG

Αυτό το Sennheiser E 906 σκέφτομαι να το τσιμπήσω κι εγώ. Το αφήνεις να κρέμεται εκεί που θες και είσαι ετοιμος. Ούτε stands ούτε τίποτα.

Sorry για το άσχετο.

Trending...

Νέα θέματα

Back