- Πόντοι
- 48
Γιατί είναι "εντάξει" τύπος και δεν θέλει -πιθανότατα- να πωληθεί μελλοντικά σε κάποιον ανυποψίαστο αγοραστή σαν μία "non-issues" κιθάρα. Έχουν περάσει Les Paul από τα χέρια μου με σπασμένο headstock και το πρώτο πράγμα που έλεγα σε όλους τους υποψήφιους αγοραστές ήταν αυτό ακριβώς, γιατί αυτό ήταν το τίμιο και σωστό. Κάποιες από αυτές δεν καταλάβαινες με τίποτα ότι ήταν επισκευασμένες.otto## είπε:γιατί αυτό; για τη μεταπώληση; πολυ ενδφιαφέρον το θέμα με της κόλλες.
Η συγκεκριμένη κόλλα ήταν που χρησιμοποιήθηκε και στις original της δεκαετίας του 50 αλλά το πρόβλημα με την συγκεκριμένη κόλλα είναι -μεταξύ άλλων- ότι δεν είναι εύκολη στον "χειρισμό" σε σχέση με άλλες. Έλα όμως που είναι η πλέον κατάλληλη κόλλα για κιθάρες...
Για τον ίδιο λόγο που για να αλλάξεις τους ιμάντες χρονισμού σε μία Ferrari F355 πρέπει να "κατέβάσεις" ολόκληρη τη μηχανή. Κάθε 2-3 χρόνια. :'( Γιατί απλά έτσι γουστάρει ο κατασκευαστής. ;DΣπάω το κεφάλι μου ( ;D) κι εγώ για να καταλάβω γιατί δεν αλλάζει το συσχετισμό η Gibson (αλλά και δεκάδες αντιγραφείς που -έλεος- αντιγράφουν την ανεπάρκεια) και επιμένει να ξεφουρνίζει όργανα ευάλωτα στο βωμό της "παράδοσης" του hype και του mojo. Ίσως αυτό καθεαυτό, το αδύνατο σημείο της, να είναι το δυνατό της χαρτί ως προς το prestige της, ότι δηλαδή, παρόλο που εγώ τρολάρω και βγάζω τέτοια πράματα, ο κόσμος τα ψωνίζει.