Waterfall-K είπε:
Εδω ειναι που λενε οτι η "επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα".
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!! Αυτό το λες εσύ απο την σκοπιά του επιστήμονα δηλαδή ε...;
χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!
Η επιστήμη φίλε μου, έχει απαντήσει σε τέτοια θέματα και στο εξηγεί όσο πιο απλά μπορεί ο Σαντσος.
Εκεί που ίσως να σηκώνει τα χέρια ψηλά, είναι στο πως καταφέρνουν ορισμένοι τύποι, να μένουν τόσο πίσω στην εξελικτική πορεία του είδους μας και τόσο κοντά στα ξαδέρφια μας, τους χιμπατζήδες... (ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε)
Στην περίπτωση που δεν έριξες το δελτίο, ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕΣ. Τα πάντα αποτελούν δεδομένα στην πρώτη περίπτωση και τα πάντα αποτελούν δεδομένα στην δεύτερη περίπτωση και όλα μαζί τα δεδομένα της κάθε περίπτωσης
(ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΟΝΡΙΚΑ) αποτελούν ενα επίπεδο πραγματικότητας. Αν έστω κι ένα ΔΕΔΟΜΕΝΟ αλλάξει (πχ φοράς φόρμα αντι για τζιν), αλλά όλα τα άλλα δεδομένα σου είναι τα ίδια, αυτό αποτελεί παράλληλο σύμπαν.
Στην περίπτωση του ντράμερ λοιπόν, όπως λέει κι ο apos, μπορεί να είχε πάει στην μπάντα, να ήταν κανένα ψυχάκι, να τα πίνανε ένα βράδυ και να τους έσφαζε όλους.
Μπορεί να έκανε τα έσπαγε με το Λένον αλλά να τον πήγαινε τρελά ο McCartney και να έφτιαχναν άλλο σχήμα..... μπορεί....... μπορεί.........
μπορεί............
μπορεί............
Αλλά όλα αυτά τα λέμε... κουβέντα να γίνεται. Με το μικρό μας μυαλό, το πιο εύκολο που μπορούμε να κάνουμε είναι να λέμε, " κι αν το είχα κάνει τοτε..... τώρα πως θα ήμουν;" .
Η επιστήμη λοιπόν μιας και την επικαλέστηκες, έχει αποφανθέι αν είχες κάνει μια άλλη επιλογή στο παρελθόν, διαφορετική δεν θα ήταν μόνο η επιλογή σου, αλλά ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!
ps. Η μύγα που πετάει μπροστά απο την οθόνη μου όσο διαβάζω το Thread και σου γράφω την απάντηση, φαίνεται να έχει καταλάβει κάτι απο τα όσα αναφέρθηκαν. Ελπίζω κι εσύ με λίγη προσπάθεια.
Χαιρετώ Νίκος!
Έχει κ υπότιτλους...