Δεν εχω μπερδεψει τιποτα. ΕΣΥ δεν καταλαβαινεις τι εννοω.
Waterfall-K είπε:
ΑΝ το ειχες παιξει τη δεδομενη στιγμη θα ειχες κερδισει, αφου το δελτιο σου θα ειχε τους ιδιους αριθμους με τους αριθμους της κληρωσης!
Αυτο που λες ειναι αυθαιρετο. Σου το λεω για τελευταια φορα:
εστω οτι συμπληρωνω ενα δελτιο με τους αριθμους (τυχαιο παραδειγμα) 5, 9, 14 , 25, 44, 45.
ΔΕΝ παω να το καταθεσω γιατι βαρεθηκα - ξεχαστηκα - δεν ξερω και γω τι.
Την αλλη μερα βλεπω οτι βγηκε το 6αρι που κληρωνει με τους αριθμους 5, 9 , 14, 25, 44, 45.
Οι αριθμοι αυτοι βγηκαν υποτιθεται τυχαια.
Εδω ειναι το λεπτο σημειο. Τι σημαινει τυχαια? Στην ουσια σημαινει κατι που προκυπτει σαν αποτελεσμα τοσων πολλων (πρακτικα απειρων ) αλληλοεξαρτωμενων παραγοντων που ο ανθρωπος αδυνατει να τους επεξεργαστει και να τους υπολογισει. Αν ειχα παει στο προπατζιδικο θα ειχα επηρεασει αυτους τους παραγοντες και ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ θα ειχαν αλλαξει οι αριθμοι που θα κερδιζαν.Κι εγω θα ελεγα απλα "δεν κερδισα τιποτα" ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΩ οτι ΑΝ δεν ειχα παει στο προπατζιδικο οι αριθμοι μου θα βγαιναν (αλλα με μη εγκυρο δελτιο,επομενως χωρις χρησιμοτητα).
Παρε ενα σεναριο (απο τα απειρα που μπορω να σου κατεβασω):
Παω εγω στο προπατζιδικο και στο δρομο τιναζεται μια γατα που την τρομαξα με την παρουσια μου,η οποια κανει ενα αμαξι να φρεναρει αποτομα, και να μπει πιο αργα στην κεντρικη λεωφορο απο οτι αν ΔΕΝ υπηρχε η γατα, και να κανει ενα αλλο αμαξι Β να περασει πιο αργα το φαναρι απο οτι αν δεν υπηρχε το πρωτο αμαξι, κ.ο.κ. Αν τωρα πουμε οτι στο αμαξι αυτο ηταν αυτος που παταει τα κουμπια στην κληρωτιδα, ολη αυτη η ιστορια μπορει να τον καθυστερησε ενα λεπτο και να του προκαλεσει υποσυνειδητη ζοχαδα και να πατησει ενα δευτερολεπτο αργοτερα το κουμπι. Ενα δευτερολεπτο ομως αργοτερα οι ατμοσφαιρικες συνθηκες (πιεση, στροφορμη, θερμοκρασια κλπ, αυτα τα ξερουν οι φυσικοι) αλλαζουν και κανουν ΑΛΛΑ μπαλακια να βγουν απ΄την τρυπα.
Νομιζεις οτι ολα αυτα ειναι μ@λ@κιες? Οχι φιλε.... Ρωτα εναν οποιοδηποτε σοβαρο μαθηματικο να σου πει οτι ειναι ακριβως οπως τα λεω. Κι επειδη αυτες ειναι θεωρητικες κουβεντες και μονο, γι αυτο τις βαριεμαι φρικτα. Αλλα το πραμα ειναι ετσι οπως και να χει.
Αν τωρα παλι δεν καταλαβαινεις τι εννοω, sorry αλλα δεν μπορω να στο εξηγησω καλυτερα....