Τέλος....!Το section των αγγελιών του Noiz.gr οπως το βλέπω εγώ ήταν, είναι και όσο υπάρχει θα είναι όαση για όσους ασχολουνται με την μουσική και θέλουν να αγοράσουν ή να πουλήσουν τοπικά (=Ελλάδα).
Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
Τέλος....!Το section των αγγελιών του Noiz.gr οπως το βλέπω εγώ ήταν, είναι και όσο υπάρχει θα είναι όαση για όσους ασχολουνται με την μουσική και θέλουν να αγοράσουν ή να πουλήσουν τοπικά (=Ελλάδα).
Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
Έννοειται απαραδεκτοΌταν είναι κλώνος ή home-made και τεχνηέντως δεν αναγράφεται, και
Πάτησα το link χωρίς δεύτερη σκέψη, μήπως έχω πρόβλημα γιατρέ;Έχω όμως πρόταση για όσους αναζητούν κλασσική strat με vintage specs και ταβάνι τα 400 ευρώ:
Stratocaster
Πάτησα το link χωρίς δεύτερη σκέψη, μήπως έχω πρόβλημα γιατρέ;
Ένα παραπονο έχω μόνο:
Όταν ψάχνω κάτι και μπαίνω καθημερινα δεν το βρίσκω, όταν θα έχει συμβεί κάτι και θα έχω 2-3 μέρες να μπω (πολύ σπάνιο) θα έχει βγει σε αγγελία και θα έχει πουληθεί. Μπορεί να φτιαχτεί κάπως αυτό;
όποτε αγοράζω κάτι καινούριο μου συμβαίνει! Τελευταία φορά κατα το Σεπτέμβριο, για να μη ξαναγίνει έβαλα αγγελία ζητείται, ελήξε , πήγα και το αγόρασα και την επομένη νατο, και το βλεπα και για καιρό εκειεγώ είμαι μια χαρά ικανοποιημένος. Άλλωστε η πλατφόρμα είναι χωρίς προμήθεια οπότε δεν είναι υποχρεωμένη να σου προσφέρει οποιαδήποτε ασφάλεια αγορών. Η ποικιλία προϊόντων πάει και έρχεται, κάποιες φορές βρίσκεις πραγματάκια άλλες υπάρχει νέκρα. Ε δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Το μόνο σπαστικό με τις αγγελίες γενικά είναι όταν θέλεις κάποιο συγκεκριμένο προιόν δεν υπάρχει, πας το αγοράζεις νέο και μετά τσούπ εμφανίζεται!
Πολύ χρήσιμες εχω αγοράσει και πουλήσει κατα καιρούς και οι συναλλαγες ηταν ενταξει.
κατα καιρους εμφανιζονται scum τα οποια ειναι σχετικα ευκολο να εντοπιστουν εκει παταω αναφορα, πχ υπηρχε pa4X 1,0000eur και αλλα κουλα διαφορα....
σαν γενικη διαπιστωση μπορω να πω οτι τα οργανα, ειδικα τα synth ειναι υπερτιμημενα και προτιμανε να τα αφηνουν απουλητα καιρο παρα να ριξουν τιμη να φυγει.... αυτο βεβαια ειναι αποψη του καθε αγοραστη-πουλητη προσωπικη, καθενας πουλαει οσο θελει, απλα το αναφερω σαν διαπιστωση.
Μιας και έχω καιρό να ακούσω τη γνώμη του φόρουμ, ήθελα να απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο για να δω μήπως χρειάζεται κάτι που μου διαφεύγει. Επίσης θα ήταν καλό αν έχετε κάποιες προτάσεις σχετικά με τη χρηστικότητα ή κάτι που νομίζετε πως λείπει, να τις γράψετε παρακάτω.
Θενκς εκ προοιμίου.