- Πόντοι
- 6
Για να δούμε και το Acer D150X που πήρα πρόσφατα πόσο θα τη βγάλει...
Πώς το παρόν πέφτει συνέχεια λίγο-λίγο η τιμή του... ;D
Παρ'όλα αυτά, τίποτα άλλο δεν πήρε την κατηφόρα, πήρα ένα εξωτερικό recorder, έβαλα καινούργιο σκληρό και περισσότερη μνήμη και από αυτό σας γράφω σήμερα, πεντέμισι χρόνια αργότερα. Σκοπεύω δε να τον κρατήσω για ΠΟΛΛΑ χρόνια ακόμα (αυτά να τα βλέπουν όσοι λένε ότι τα λάπτοπς και τα PC εν γένει είναι expendable με χρονικό ορίζοντα τα 2μισι χρόνια).kwstas79 είπε:Tα acer ανήκουν στην κατηγορία προϊόντων που είναι τόσο αξιόπιστα ώστε να δουλεύουν το πολύ μέχρι να λήξει η εγγύησή τους*. Αμέσως μετά αυτοαναφλέγονται.
Και εγώ το έχω αυτό. Για το γραφείο και για τα ταξίδια (μαζί με mobile broadband).artitraveller είπε:Για να δούμε και το Acer D150X που πήρα πρόσφατα πόσο θα τη βγάλει...
Προσυπογράφω και εγω για τα lenovo.Ειδικα αν δεν εισαι και καφρος θα τα εχεις για πολυυυυ καιροΑξιοπιστία = IBM (Lenovo πλέον). Τέλος.
Δηλαδή το δικό μου τι να πει ?gdevelek είπε:Το γενικό σχόλιο που θέλω να κάνω στο θέμα είναι ότι ο κοσμος συνεχίζει να κυνηγά τα γρήγορα laptop τη στιγμή που όλα όσα δεν έχουν SSD, έχουν τα γόνατά τους κομμένα από το εργοστάσιο με το δίσκο που σουλατσάρει στις 5400 και συνεπώς bye-bye performance, αφού ο δίσκος παίζει τεράστιο ρόλο
laptop = αξιοπιστία, αξιοπιστία και αξιοπιστία, να μη χαλάσει στους 6 μήνες ή και στους 26 μήνες, να κρατήσει 3 χρονάκια τουλάχιστον και μετά όταν βγάλει την πρώτη βλάβη που πιθανότατα θα κοστίζει απαγορευτικά πολύ, να το αποχαιρετήσεις με χαμόγελο γιατί έβγαλε τα λεφτά του