Γράφω και εγώ την προσωπική μου εμπειρία, και μετά με κράζετε ευχαρίστως.....
- για εμένα (σπίτι) έχω πάρει Fujitsu Siemens. Παρουσίασε πρόβλημα όταν έχυσα ποτήρι με στοματικό διάλυμα στο πληκτρολόγιο. Η εταιρεία του service (στα Μελίσσια) μου τον επιδιόρθωσε ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ (ήταν μέσα στα 2 χρόνια εγγύησης). Κανένα άλλο πρόβλημα εδώ και 3 χρόνια (όπου ναναι θα τον αντικαταστήσω όμως).
- στην εταιρεία που δουλεύω είμαι υπ/νος για την αγορά των Η/Υ (στους τυφλούς ο μονόφθαλμος βασιλεύει....). Έχουμε πάρει απόλες τις μάρκες. Όλες έβγαλαν κάποια στιγμή κάποιο πρόβλημα (χρήση σε εργοτάξια - λογικό είναι). Ο χρόνος για σερβις και οι τιμές που ζητούσαν για την επιδιόρθωση ήταν πάντα ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ. Με γελοιότερη από όλες την ΗΡ, οι άνθρωποι ήταν ανέκδοτα... (τώρα έχουν δώσει το σερβις σε άλλες εταιρείες και κάτι γίνεται).
- και κάπου εδώ θα γράψω για το Πλαίσιο και τα "συναρμολογούμενά" τους (και θα με κράξετε). Οι τιμές τους είναι καλές, τα μηχανήματα είναι καλούτσικα (δεν ζητούσαμε ποτέ ιδιαίτερα μηχανήματα, απλά "επαγγελματικά" μοντέλα να κάνουμε δουλειά μας), αλλά η υποστήριξη ήταν εξαιρετική. Σε δύο ωρίτσες είχα καθαρίσει ΠΑΝΤΑ. Αν κάτι χαλούσε δεν είχε ΜΑ και ΜΟΥ, αλλά απλή αντικατάσταση. Οι δε χρεώσεις τους λογικότατες. Εγώ δεν ζητάω πολλά, αλλά στη υποστήριξη πλέον, ΖΗΤΑΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
... τώρα βαράτε...