- Πόντοι
- 36
Είμαστε πολύ πίσω πάντως.RayDTutto είπε:Πώς λέμε "haters" στα ελλήνικος;
Εκφράσεις όπως forum trolling, haters, flamers, κτλ δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο μας

Είμαστε πολύ πίσω πάντως.RayDTutto είπε:Πώς λέμε "haters" στα ελλήνικος;
Evilnye κανένας σοβαρός άνθρωπος (τουλάχιστον αυτό θέλω να πιστεύω...) δεν αμφισβητεί πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ μουσικοί απαρτίζουν αυτό το συγκρότημα που λέγεται U2.Evilnye είπε:Είμαστε πολύ πίσω πάντως.
Εκφράσεις όπως forum trolling, haters, flamers, κτλ δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο μας![]()
Εγώ με τη σειρά μου θέλω να πιστεύω πως ουκ ολίγα σοβαρά μέλη του φόρουμ ΔΕΝ θα χαρακτήριζαν "ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ μουσικούς" τα μέλη των U2, κρατώντας τέτοιους υπερθετικούς χαρακτηρισμούς για άλλους μουσικούςS9F είπε:Evilnye κανένας σοβαρός άνθρωπος (τουλάχιστον αυτό θέλω να πιστεύω...) δεν αμφισβητεί πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ μουσικοί απαρτίζουν αυτό το συγκρότημα που λέγεται U2.
Fair enough.Ίσως ατυχής επιλογή όρου.Ανεξαρτήτως όρου,όμως,είναι μουσικοί ενός Α επιπέδου if you'd like. 8)gdevelek είπε:Εγώ με τη σειρά μου θέλω να πιστεύω πως ουκ ολίγα σοβαρά μέλη του φόρουμ ΔΕΝ θα χαρακτήριζαν "ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ μουσικούς" τα μέλη των U2, κρατώντας τέτοιους υπερθετικούς χαρακτηρισμούς για άλλους μουσικούς![]()
Πολύ σωστός ο gdevelek!!gdevelek είπε:Εγώ με τη σειρά μου θέλω να πιστεύω πως ουκ ολίγα σοβαρά μέλη του φόρουμ ΔΕΝ θα χαρακτήριζαν "ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ μουσικούς" τα μέλη των U2, κρατώντας τέτοιους υπερθετικούς χαρακτηρισμούς για άλλους μουσικούς![]()
Επιτέλους!!..Να και μια συνετή φωνή σ'αυτό το thread!!chord είπε:Α! και να μην το ξεχασω!Τα ξυλα παιζουν ρολο στον ηχο της ηλ.κιθαρας...
ΕΟΚ & ΝΑΤΟ το ιδιο συνδικατο?Εκτός αν είναι από NATO.
ΟΧΙ...ο Μπόζο να πάρει τη θέση του Νταλάρα .... και ο ακατανόμαστος την εργασία και την κοινωνικής Ασφάλιση...Superfunk είπε:Ο Νταλαρας θα παρει τη θεση του Μποζο?
μπα. Θα έπαιζε μόνο με τελεκάστερ και τοουν-λαμπgdevelek είπε:...και ο Edge είναι ο SuperFunk 8)