επισηςpanos1911 είπε:οκ παιδια το διόρθωσα!ηταν επειδή ειχα ανοιχτο το cubase!ευχαριστω πολυ για την βοήθεια !καληνυχτα!
και εγω που νομιζα οτι εβαλες μυαλο και οτι θα εισαι για υπνο τετοια ωρα πουυυυυυυ ??? ;D ;D ;DLK είπε:Καλά cubase άνευ dual head δεν γίνεται!
Άρα συνολικά θες 3 (να έχεις και καμία photo στο desktop για έμπνευση)
Συνεχίστε ;D ;D
Τώρα την πέφτω! Άντε καλή σας συνέχεια και καλό σας βράδυ!messalion είπε:και εγω που νομιζα οτι εβαλες μυαλο και οτι θα εισαι για υπνο τετοια ωρα πουυυυυυυ ??? ;D ;D ;D
To Eyefinity σου δινει την δυνατοτητα να δουλεψεις 3 και παραπανω οθονες σαν μια μεγαλη οθονη απο μια και μονο καρτα, απλα, γρηγορα και (πλεον) φθηνα.messalion είπε:οι eyefinity απλα σου δινουν ογκο (δλδ πανω και κατω να επεκτηνεις το desktop σου)οταν δουλευεις DAW νομιζω οτι χρειαζεσαι ποιο πολυ χωρο οριζοντια παρα καθετα.....
Γινεται. H μαγικη λεξη ειναι Eyefinity ;DLK είπε:Καλά cubase άνευ dual head δεν γίνεται!
Είμαι άπληστος. Αν κατέληγα σε μια μεγάλη…μετά θα ήθελα ….2 μεγάλες και ύστερα 3 μεγάλες…αρρώστια!! ;D ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Γινεται. H μαγικη λεξη ειναι Eyefinity ;D
(η δικη μου DualHead κοιμαται πλεον σε καποιο συρταρι εδω και ενα χρονο)
Αυτή παίρνει 3 ή 4 Monitor;Waterfall-K είπε:
ναι στα 150 ευρω ειναι σχετικα φτηνηWaterfall-K είπε:Δεν ξερω τι εννοεις οταν λες "σχετικα φτηνη", για μενα ας πουμε σημαινει καποια καρτα γυρω στα 150 ευρω.
Η παλια μου καρτα υποστηριζε 2 οθονες, το dualhead2go το αγορασα γιατι ηθελα 3 οθονες...messalion είπε:...οταν εδωσες εσυ τα 150 ευρω για το dualhead2go δεν πιστευω να μην υπηρχαν καρτες γραφικων που να υποστοιριζαν 2 οθονες....ελπιζω να με καταλαβαινεις - εννοω οτι απλα το πηγες γυρω γυρω αντι να καταληξεις σε κατι straight για αυτο που το θες
σωστος ετσι αλλαζειWaterfall-K είπε:Η παλια μου καρτα υποστηριζε 2 οθονες, το dualhead2go το αγορασα γιατι ηθελα 3 οθονες...
Τι εννοεις ακριβως?messalion είπε:πως εχεις παραταξει τις 3 οθονες ? εννοω στην ηχογραφηση
Αμάν - αμάν! Τι κατάλαβες τώρα....με ξεσήκωσες!!!! ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:@LK:
Λογικα 4.