Ηλεκτρική κιθάρα για ηχογραφήσεις σε PC

Συνδέοντας την κιθάρα στο v-amp και αυτό στην κονσόλα δεν θα χρειαστείς di. Αλλά παίζει να ακούσεις θόρυβο ο οποίος όμως θα έχει να κάνει με το v-amp.
λαθος!!! με οποιαδηποτε πεταλιερα-προενισχυτη γραφεις κανονικα χωρις di

Βασικά το σχόλιό μου είχε να κάνει με την ποιότητα του vamp που άλλα μοντέλλα είναι μια χαρά και άλλα φυσάνε και γιαυτό το ΠΑΙΖΕΙ στην πρόταση

κοίτα χωρίς να είμαι σίγουρος ( το ξαναλέω χωρίς να είμαι σίγουρος) ως di δεν πρέπει να έχει διαφορές ως προς την έκδοση για κιθάρα. Απλά πιστεύω ότι οι διαφορές πρέπει να βρίσκονται στις εξομοιώσεις καμπινών , εφε και ενισχυτών, οι οποίες θα είναι και οι καταλληλότερες για μπάσο.

Από την άλλη το μπάσο δεν είναι τόσο απαιτητικό ως προς το di σε σχέση με την κιθάρα οπότε.... :roll:

Με κλειστό το volume της κιθάρας συνεχίζει να βγάζει αυτό το θόρυβο?

Καλά...όχι ότι είναι και τραγικός θόρυβος έτσι?

Με κλειστό το volume της κιθάρας, οχι δε βγάζει θόρυβο.

Δεν ξέρω ρε παιδιά αν είναι τραγικός ή όχι, δεν είχα ποτέ ηλεκτρική κιθάρα. Απλά εκέι που έχει στήσει όλα τα VSTis που είναι πεντακάθαρα και θέλω να περάσω κιθαρούλα από πάνω, ε την ήθελα πιό καθαρή... Δε γράφω ροκ, είναι ατμοσφαιρική μουσική και αυτό το φύσημα μου τα χαλάει όλα... Με την ηλεκτροκλασσική και την ηλεκτρακουστική δεν το κάνει...

Μάλλον από τους μαγνήτες είναι. Για να βεβαιωθείς, δυνάμωσε το volume για να το ακούς καλά και στρέψε της κιθάρα στο χώρο (δεξιά αριστερά προς τα πάνω κλπ). Αν αλλάζει προσπάθησε να εντοπίσεις τροφοδοτικά κλπ. Ο θόρυβος είναι υψίσυχνος και δεν είναι το κλασικό hum από τα 50 (η 100 Hz). Λάμπες φθορισμού, dimmer για φωτιστικά, μία τηλεόραση 45 ιντσών πίσω από τον τοίχο - στο δίπλα δωμάτιο κλπ κλπ. μπορεί να είναι ένοχα.

Αυτό το "καρβούνι" (με το συμπάθειο) το V-amp έχει κανένα noise gate? Με φειδώ (γιατί επεμβαίνει στον ήχο) μπορεί να σε βοηθήσει. άλλωστε δεν χρειάζεσαι και πολύ...

@plusyear, TFT λέει ο πατριώτης μου.

Κοιτα, μπορει να ειναι προβλημα μαγνητων. Ας πουμε οταν παιζω με ολους τους μαγνητες εκτος απο τον μεσαιο, δεν εχω προβλημα. Οταν βαζω τον μεσαιο, τοτε εχω φυσημα. Αν μπορεις να παρεις απο αλλον κιθαρα και να την βαλεις να δεις αν κανει τα ιδια(εννοειται οτι δεν πρεπει να του κανει και αυτουνου το ιδιο προβλημα), τοτε ΑΝ κανει τα ιδια, δεν ξερω. Αν ΔΕΝ κανει τα ιδια, θα ειναι ειτε τα ηλεκτρικα της κιθαρας, ειτε οι μαγνητες.

Αλλάζει ναι μέσα στο χώρο...αλλού είναι έντονο και αλλού όχι... όταν οι μαγνήτες κοιτάζουν στο PC και στα πολύμπριζα είναι περισσότερο το φύσημα... harilatron από πού είσαι;

Αλλάζει ναι μέσα στο χώρο...αλλού είναι έντονο και αλλού όχι... όταν οι μαγνήτες κοιτάζουν στο PC και στα πολύμπριζα είναι περισσότερο το φύσημα... harilatron από πού είσαι;
Μπορείς να δοκιμάσεις να απομακρυνθείς από αυτά και να στραφείς κατάλληλα ώστε να ελαχιστοποιήσεις το θόρυβο. Μπορείς να αρχίσεις επίσης τις πατέντες με τις θωρακίσεις της κιθάρας. Σβήσε ότι δεν χρειάζεται να δουλεύει.

Welcome to the world of pickupssshhhhmmmmshhshs :lol:

Το noise gate του v-amp ψάξε. Μπορεί να σβήσει τέτοια ψιλoπροβληματάκια.

Είμαι από τα Μέγαρα. Το Πάσχα θα κατέβω τουλάχιστον 5 φορές για καφέ στην Πάχη. :wink:

Το noise gate του v-amp ψάξε. Μπορεί να σβήσει τέτοια ψιλoπροβληματάκια.
Με προσοχή όμως, μην ακούς τίποτα τρανσοκιθάρες (ξέρεις αυτές τις γρήγορες-κοφτές) :lol: :lol:

Μήπως το φύσημα είναι από το καλώδιο που συνοδεύει την κιθάρα;

Συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες! Για αυτο ειμαστε δω, να μοιραζομαστε την "απροσεξια" μας μεταξυ μας!;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back