Πώς τα περνάτε με τον χιονιά;

"""μη μου λετε για χιόνια τώρα και σεις..."""

Πρωτευουσιάνοι....?  Είδαν πέντε νυφάδες χιονιού, άλλοι χάρηκαν? κι'άλλοι τά'παιξαν...?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μέσα όλη μέρα, να μην έχεις έναν άνθρωπο να μιλήσεις, για μέρες, να μην ακούς τη δική σου τη φωνή από την τόση πια ησυχία. Και αυτό για μήνες, κοντεύει χρόνος δηλαδη.

Το ότι έχω να κάνω σχέση 10 χρόνια, πρέπει να σου λέει κάτι.

Μόλις περιέγραψες την απόλυτη ευτυχία.

Τυχερούλη.

ποτέ δεν ήθελα να είμαι μόνος

δεν είμαι του κρασιού

Αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα.

Πρέπει να τα λύσεις άμεσα.

Ξυπνάω που λέτε, και τα βλέπω όλα άσπρα.

Έρχονται δυο από τις γάτες μου στο κρεβάτι και κουλουριάζονται για ύπνο.

Σηκώνομαι φτιάχνω καφέ, βάζω Bill Evans, ανάβω το μοναδικό τσιγάρο της μέρας, και .....

20210216-014146.jpg

20210216-104841.jpg

20210216-105250.jpg

.... άραξα και απολαμβάνω το τοπίο.

"""μη μου λετε για χιόνια τώρα και σεις..."""

Πρωτευουσιάνοι....?  Είδαν πέντε νυφάδες χιονιού, άλλοι χάρηκαν? κι'άλλοι τά'παιξαν...?

Να σου πω αν και πολυ προπονημενος...το χιονι στην Αθηνα μου φαινεται ΠΟΛΥ δυσκολο....ειναι η μορφολογια της πολης ,οι τεραστιες ανηφορες και οι εξαιρετικα στενοι δρομοι που  κανουν μαρτυριο την κυκλοφορια....που να περασει μηχαΝιζΜα καθαρισμου στα στενα  στο Παγκρατι ή στις ανηφορες με κλιση 30% στου Ζωγραφου....  στο...χωρΓιο μου οταν χιονιζει ειναι απλα...μια κανονικη ημερα (αν και φετος ζοριστηκαν μου λενε οι συγχωριανοι μου με τους οποιους εχω καθημερινη επικοινωνια....)

Να σου πω αν και πολυ προπονημενος...το χιονι στην Αθηνα μου φαινεται ΠΟΛΥ δυσκολο....ειναι η μορφολογια της πολης ,οι τεραστιες ανηφορες και οι εξαιρετικα στενοι δρομοι που  κανουν μαρτυριο την κυκλοφορια....που να περασει μηχαΝιζΜα καθαρισμου στα στενα  στο Παγκρατι ή στις ανηφορες με κλιση 30% στου Ζωγραφου....  στο...χωρΓιο μου οταν χιονιζει ειναι απλα...μια κανονικη ημερα (αν και φετος ζοριστηκαν μου λενε οι συγχωριανοι μου με τους οποιους εχω καθημερινη επικοινωνια....)
Εσυ τελικα στο Παγκρατι εισαι ή στο Βερολινο?
Ή στο Παγκρατι του Βερολινου?

Εσυ τελικα στο Παγκρατι εισαι ή στο Βερολινο?
Ή στο Παγκρατι του Βερολινου?

ΠαγαινοΕρχομαι...(πλεον μονιμα εδω ζω παντως αλλα ενα-δυο μηνακια το χρονο τα περναω και εκει μια και εχω σπιτι ) 

τωρα με τον κοβΙΔ Παγκρατι και κΣερο πσωμι...φιλωΟυσ....εκει ειναι παλαβοι...για να δεις ανθρωπΑ με μασκα πρεπει να κανεις ταμα στον Αγιο Ονουφριο του Kreuzberg...

τωρα με τον κοβΙΔ Παγκρατι και κΣερο πσωμι...φιλωΟυσ....εκει ειναι παλαβοι...για να δεις ανθρωπΑ με μασκα πρεπει να κανεις ταμα στον Αγιο Ονουφριο του Kreuzberg...

φτιάχνουν αγέλη εκεί κανονικά

φτιάχνουν αγέλη εκεί κανονικά

Ναι κε με χΟρισ ανοΗσια...

Δεν υπαρχει ενας γνωστος μου που να μην εχει αρρωστησει (και σκεψου οτι ολοι προσεχουν....αλλα αμα σου βηξει στη μουρη ο αλλος και δεν φοραει μασκα σε κλειστο χωρο δεν σε σωζει ακομα και σκαφανδρο να φορας...)....καλο καλοκαιρι και εμβολιαΖμενος θα κΣαναπαω....

Εδω ειμαστε παραδεισος στο συγκεκριμενο θεμα.

σιγα ωρε Αθηναιοι εριξε 5 ποντους χιονι και κατι εγινε!???

εγω δουλευω 7-3 και ευτυχως καθαρισαν αλλα ΕΧΕΙ ΠΑΓΟ και αυτο ειναι το χειροτερο.... γλυτωσα τις αλυσιδες μεχρι στιγμης αλλα εχει -8

Στον Βυρωνα που ειναι οι γονεις συμβαινει αυτο....

1613495197832.jpg

και στα Χανια που ζω εγω συμβαινει αυτο.... (δηλαδη ΤΙΠΟΤΑ)

1613495224839.jpg

Παντως εχει ΜΗΔΕΝ βαθμους χωρις χιονι οποτε για τα δεδομενα της πολης (και κατ επεκταση της Χανιωτισσας γυναικας μου) εχει ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ κρυο!!!Ο λεβητας δουλευει οπως δεν εχει ξαναδουλεψει ποτε....μεχρι να ΣΚΑΣΕΙ!

(Το καλο ειναι οτι με τετοιο καιρο και φαινομενα...δεν πετουν αεροπλανα οποτε στη δουλεια ειμαι πιο χαλαρος...)

Α ρε Superfunk ....Παγκρατάρα κι αγιος ο Θεος πραγματι!!!Στην Υμμητου καφετεριες πιτσιρικας (τοτε που κουρευομασταν ΚΑΠΕΛΑΚΙ και το παιζαμε αλανια) SUB και FEEDBACK προβάδικα....filofone για χορδες....Δεληολανης...Λεντζος...μετα FRIDAYS....Lions (ενα υπογειο μπιλιαρδαδικο στη Φρυνης...).Tα περσσοτερα εχουν κλεισει....

Και εδώ λιακάδα είχε σήμερα. Πολύ κρύο, αλλά τίποτα συναρπαστικό.

εδώ Αγία Παρασκευή... μόλις ξύπνησα (και πίνω το τσαγάκι μου με μήλο και κανέλα) γιατί χθες μεταμεσονυκτίως το παίζαμε τζόβενα... όσο έχουμε ρεύμα όλα καλά... φτιάχνουμε (καλά φτιάχνει) και κοτόσουπα και με big bang theory και δοθείσης ευκαιρίας και κανα δυο μεγάλης διάρκειας  ταινιούλες που αποφεύγαμε να δούμε, όλα μια χαρά...

P10216-001649.jpg

P10216-001743.jpg

το μόνο πρόβλημα ο γάτος μας... έχει μάθει χρόνια τώρα να ανεβοκατεβαίνει από το μπαλκόνι και να μας έχει σαν ξενοδοχείο με την τουαλέτα όμως έξω, αλλά από χθες δεν έβγαινε με τίποτα για την ανάγκη του και μας το έκανε το  έγκλημα "σκάβοντας" στην καλή κουβέρτα...  έτσι για να βγω τώρα να βρω άμμο μην μας ξανατακτοποιήσει (ντάξει την πρώτη την περάσαμε σαν γούρι), πρέπει να εμπιστευθώ το ηρωικό μου DNA (ο αδελφός του παππού μου ΙΠαπ ήταν ο ιδρυτής και διοικητής του τάγματος χιονοδρόμων καταδρομέων)... ψάχνω τα σκι βρίσκω και την λευκή φόρμα με την κουκούλα κι έφυγα... αν αργήσω φάτε...?️⛷️

P10216-180927.jpg

P10216-180553.jpg

Μία νορμάλ μέρα με διάβασμα, χαζεύοντας έξω το χιόνι. Μόνη αλλαγή ότι αντί για 2 γάτες, είχα μέσα 5. Οι 3 αυτές γάτες έρχονται όποτε θέλουν ουσιαστικά, για φαγητό και ύπνο. Τώρα που είδαν τα σκούρα έμειναν μέσα σχεδόν 48 ώρες με λίγες βόλτες απλά για να δουν αν επιτέλους έλιωσε το χιόνι.

Υπάρχει τόση πρέσα από σχολή που ίσα πρόλαβα να κάνω μία βόλτα μέχρι το Pet City για τροφή των γατιών. Έβγαλα μία ωραία φωτογραφία το πρωί, πάνω στην οποία ελπίζω να γράψω κάνα κομμάτι μόλις προλάβω. 

150613409_171367484751934_9122010880354147517_n.png

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back