;D ;Dshelter είπε:Yeap! ήμουν και εγώ εκείνο το βράδυ στον αέρα και είχα σκαλώσει με το σκαμπώ αλλα και με το τσόφλι απο το φυστικι!
Αυτό με το slide στην φαλάκρα δεν το έχω δει, αλλα θα πλήρωνα αρκετά για να το δώ! ;D ;D ;D
o kotzen σε αυτο το κομματι δειχνει ποσο τρισμεγιστος κιθαριστας ειναι...............πολλες φορες το εχω δει και λεω δεν ειναι δυνατον να παιζει τετοια πραγματα.............+1000000000000000 για τον kotzenlofring είπε:Ακόμη ένα δείγμα για το πως να παιξετε μια Telecaster αυτή την φορά απο τον mister Richie Kotzen. (για τον Billy δεν εχω να σχολιασω κάτι...;D)"Burn" instrumental λοιπον :
Αφου γουστάρεις kotzen βρες και δες (αν δεν το έχεις δει βέβαια ;D) το live του Bootlegged in Brazil Live in Sao Paulo 2008. Αυτο βλέπω φίλε μου τωρα και κλαίω ;Dignantios είπε:o kotzen σε αυτο το κομματι δειχνει ποσο τρισμεγιστος κιθαριστας ειναι...............πολλες φορες το εχω δει και λεω δεν ειναι δυνατον να παιζει τετοια πραγματα.............+1000000000000000 για τον kotzen
Κι εγώ οποσδήποτε.shelter είπε:Yeap! ήμουν και εγώ εκείνο το βράδυ στον αέρα και είχα σκαλώσει με το σκαμπώ αλλα και με το τσόφλι απο το φυστικι!
Αυτό με το slide στην φαλάκρα δεν το έχω δει, αλλα θα πλήρωνα αρκετά για να το δώ! ;D ;D ;D
Έπαθα πλάκα καθότι τον ήξερα σαν ροκ παίκτη. Αυτός όμως και στη κάντρυ ζωγραφίζει. Α! και όλα πενάτα, δηλ chicken pickin χωρίς τα τρία δάχτυλα του δεξιού.ignantios είπε:αλλος ενας αηδιαστικα καλος κιθαριστας..............
μωρε ειναι αυτος ενας...............αμα τον δω μπροστα θα τον πλακωσω στα χαστουκια...........Nestoras είπε:Έπαθα πλάκα καθότι τον ήξερα σαν ροκ παίκτη. Αυτός όμως και στη κάντρυ ζωγραφίζει. Α! και όλα πενάτα, δηλ chicken pickin χωρίς τα τρία δάχτυλα του δεξιού.
ενταξει υπαρχουν κι αλλοι...THEOD είπε:Πάντως όσο και να προσπαθήσει κάποιος δεν πρόκειται να παίξει μια telecaster όπως την
έπαιξε αυτός....................................................
Καμία σχέση δεν έχουν.Superfunk είπε:ενταξει υπαρχουν κι αλλοι...![]()
Το παλεύω όσο μπορώ.shelter σε βρίσκω μελετημένο
φυσικα,οπως και Danny Gatton δεν ηταν κανενας,Steve Cropper δεν ειναι κανενας,SRV δεν ειναι κανενας,Hendrix δεν ειναι κανενας...κ.ο.κ..... ;Dshelter είπε:Το παλεύω όσο μπορώ.
Τώρα είδα τι έγραψα παραπάνω... :
Φυσικά η σωστή πρόταση είναι "Aλλα Τed Greene ΔΕΝ ήταν κανένας"
Ναι, η γνωστή σχολή fingerstyle κιθαριστών που παίρνουν ένα κομμάτι σαν το "Danny Boy" ή το "Autumn Leaves" και βάζουν 250 substitutions, 16α με αρμονικές, tapping, αρμονίες baroque, walking bass, αντίστιξη κλπ. Πραγματικά αξιοθαύμαστο, αλλά στα 10' μπορεί να με πιάσει πονοκέφαλος.THEOD είπε:σχόλη George Van Eps![]()
όντως ο Ted δεν ηχογράφησε πολλά album, αλλά το βιβλίο του Chord Chemistry είναι ότι είναι για όποιον θέλει να ασχοληθεί με συγχορδίες πέρα απ' το επίπεδο του cowboy ότι είναι για τους μωαμεθανούς το Κοράνι. Δε νομίζω ότι μπαίνει σε κατηγορία, εκτός κι αν βάλουμε και το Μαραντόνα στην κατηγορία "ποδοσφαιριστές που κάνουν τη μπάλα ό,τι θέλουν"spy είπε:Αυτά τα βιντεάκια του Ted Greene παίζει να έχουν εμφανιστεί καμιά 200ριά φορές στο Noiz (κυρίως για να στηρίξουν τη δήλωση "τελεκάστερ καλή για jazz"). Φανταστείτε τι θα γινόταν αν είχε ηχογραφήσει πάνω από ένα album.;D
Ναι, η γνωστή σχολή fingerstyle κιθαριστών που παίρνουν ένα κομμάτι σαν το "Danny Boy" ή το "Autumn Leaves" και βάζουν 250 substitutions, 16α με αρμονικές, tapping, αρμονίες baroque, walking bass, αντίστιξη κλπ. Πραγματικά αξιοθαύμαστο, αλλά στα 10' μπορεί να με πιάσει πονοκέφαλος.
Βασικά, ακόμα καλύτερο είναι το "Modern Chord Progressions" που σου λέει και τι να τα κάνεις. Και μερικά μαθήματα από το site του είναι καταπληκτικά.skantzos είπε:το βιβλίο του Chord Chemistry είναι ότι είναι για όποιον θέλει να ασχοληθεί με συγχορδίες πέρα απ' το επίπεδο του cowboy ότι είναι για τους μωαμεθανούς το Κοράνι.
Εννοείται. Δεν διαφώνησα ποτέ, απλά αναφέρεται πολύ συχνά.Και η tele είναι μια χαρά για τζαζ![]()