Set-up. :Hom3sick είπε:Μαγκες τι ακριβώς πρέπει να κάνω στην κιθάρα μου για να είναι ΟΚ το κούρδισμα σε όλη την ταστιέρα; Πχ σε 2 - 3 χορδές χάνει ελαφρώς στο 12ατο.
Είναι σωστό να μάθεις μόνος σου να κάνεις τις βασικές ρυθμίσεις (προσωπικα τις βλέπω κάτι σαν το κούρδισμα που κάνουμε συνέχεια).Hom3sick είπε:Thanx παίδες! Set up θέλει κάργα αλλά σιγά μην πάω στον Λάκη να του δόσω 30 ευρώ να τα φάει σε σουβλάκια.
Καθόλου φυσιολογικό δεν είναι. Μπορεί να ρυθμιστεί.Antonyvk είπε:θελει σιγουρα αλλα αμα ειναι fender στρατ ειναι φυσιολογικο να σου φαλτσαρει λιγο στο 12ο ταστο
Μήπως εννοείς Tele; Γιατί από όσο ξέρω οι Strat είθισται να έχουν 6 saddles.Antonyvk είπε:θελει σιγουρα αλλα αμα ειναι fender στρατ ειναι φυσιολογικο να σου φαλτσαρει λιγο στο 12ο ταστο
Να πας στον ΛΑΚΗ και να του δώσεις REGARDS. Ξέρει αυτός.Thanx παίδες! Set up θέλει κάργα αλλά σιγά μην πάω στον Λάκη να του δόσω 30 ευρώ να τα φάει σε σουβλάκια.
θελει σιγουρα αλλα αμα ειναι fender στρατ ειναι φυσιολογικο να σου φαλτσαρει λιγο στο 12ο ταστο
οι στρατ ειναι κιθαρες οχι πολυ καλα σχεδιασμενες δεν λεω οτι ειναι κακες αλλα εχουν μερικα μειωνεκτηματα για παραδειγμα οτι δεν περνεις αυτο που πληρωνεις και εγω στρατοκαστερακιας ειμαι δεν τις κατηγορω