Είναι το βρώμικο μυαλό μου ή σε αυτή τι λέξει βλέπω και ένα κρηφό νόημα?Moναχοπισιμουσικοφτιαχτης?? :lol: :lol:
:lol: ... την επομενη φορα σε "υποπτη" βρωμικη απαντηση θα σου στελνω π.μ για να κανονιζουμε ποιος θα απαντησει πρωτος!! :wink:με πρόλαβες!! :lol: :lol: :lol: 8)DICK :wink:Moby
Όχι δεν είσαι καλά, και όντως υπάρχει ένα κρυφό νόημα σε αυτό που είπε ο αγαπητός σουπερφακ, αλλά δεν μπορώ να στο αποκαλύψω γιατί δεν θα είναι πιά κρυφό και θα πρέπει να σε σκοτώσω με αργό τρόπο μετά (π.χ.κλειδώνοντας σε ένα δωμάτιο χωρίς παράθυρα και με συντροφιά τις μουσικές των ABRUPTUM ). Δεν λέει με τίποτα δηλαδή.Είναι το βρώμικο μυαλό μου ή σε αυτή τι λέξει βλέπω και ένα κρηφό νόημα?Moναχοπισιμουσικοφτιαχτης?? :lol: :lol:
Κάτι με το μ και με το π :lol: :lol:
Γιατρέ μου είμαι καλά? Κώστα?
Σοβαρά τώρα έχω βρεθεί σε φάση που γουστάρω να τα κάνω όλα μόνος μου μπροστά στο pc χωρίς κατεστραμμένους κιθαρίστες' date=' αργοπορημένους και σταρχιδιστές ντράμερ και ψωνάρες ξερόλες τραγουδιστές.
Αλλά μετά ευτυχώς τυχαίνει να βρεθώ για jamαρισμα με σπουδαίους μουσικούς και συνέρχομαι! Το νόημα και η μαγεία τις μουσικής είναι στο να τη μοιράζεσαι με άλλους ανθρώπους! Αν δε παίζεις με άλλους δεν κάνεις απολύτως τίποτα! Τα καλύτερα μαθήματα μουσικής τα πέρνεις παίζοντας με άλλους μουσικούς my opinion[/quote']
σαφως και εχεις δικιο!!χωρις τους αλλους δε νοιωθεις...απλα δε νοιωθεις!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Moby