Όποτε θες πάρε με τηλ. (τό'χεις...) και σε τρία τέταρτα θα είμαι εκεί! Χωρίς πλάκα τώρα, είχα την εντύπωση ότι την "μέθοδο" του Σπύρου την ήξερες.... Αυτό κάνουν όλοι πριν ακόμα βγουν τα Daw!
Επιλέγεις μέσα στο τρακ το σημείο που θες να ανεβάσεις/κατεβάσεις που,πας Process>transpose,κλικαρεις transpose audio και πειραματίζεται, συνήθως το solo instrument, single voice δουλεύει, αλλιώς δουλεύεις κανονικό autotune
It’s worth noting that third-party products that used to be bundled with Sonar Platinum, such as Melodyne Essential, Addictive Drums and a few others are not currently included with Cakewalk by BandLab. However, users who previously bought these products as part of a Sonar Platinum bundle will continue to be able to use them in the new DAW, as will those who have independent licences.
πάντως για την ώρα δεν μπόρεσα να χρησιμοποιήσω κανένα.
Τουλάχιστον να έχουν την ευχρηστία του variaudio του cubase.
Κατέβασα 4 από τα 7, το ένα είναι 32μπιτο συνεπώς δεν πάει με το sonar, τα άλλα σχεδόν όλα δουλεύουν σε ρομποτικό mode όπως λένε και σε μικρό τμήμα που θέλω εγώ δεν τα κατάφερα να δουλέψουν. Το κομμάτι επίσης σκρολάρει συνέχεια και δεν βρήκα ακόμα τρόπο να το πηγαίνω μπρος πίσω καθώς κάνω editing.
Έχω ένα αρκετά μεγάλο πρόβλημα στο σόναρ, που μου τρώει ώρε σε κάθε κομμάτι.
Όταν θέλω πχ να μετακινήσω ένα track λίγο πιο μπροστά, θα περίμενα με προχωρά και να με κολλά πάνω στα beats του μέτρου. Αντί να συμβαίνει αυτό, με αφήνει τυχαία σε ένα σημείο, χωρίς συγχρονισμό, και εγώ πρέπει να ζουμάρω αρκετά ώστε να το πάω χειροκίνητα εκεί που θέλω. Κάτι τέτοιο στο cubase δεν παίζει.
Ή θέλω να βάλω ένα fill από ezdrummer στο τέλος του μέτρου. Πάλι μου το αφήνει τυχαία κάπου, ενώ στο cubase μου το τοποθετούσε ακριβώς εκεί που έπρεπε.
Και όταν έχω να κάνω πολλά κόψε ράψε, αντιγράφή, επικόλληση κλπ, πρέπε να τα κάνω σχεδόν στα πάντα.
Είναι πολύ πολύ κουραστικό και μου καταναλώνει χρόνο και ενέργεια.
Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε να υπάρχει κάποιος "μαγνήτης" και να διορθωθεί το όλο θέμα?
Το snap to grid είναι αυτό που ψάχνεις. Ενεργοποιημένο, όλα τα clips που μετακινείς ή κάνεις paste κολλάνε σε συγκεκριμένα σημεία του μέτρου (αυτό ρυθμίζεται από το πλαίσιο ακριβώς από κάτω του). Απενεργοποιημένο, μετακινείς και κάνεις paste ελεύθερα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.