- Πόντοι
- 2,148
πως κάνουμε vari audio στο sonar
μπορεί κάποιος να μου υποδείξει την διαδικασία?
μπορεί κάποιος να μου υποδείξει την διαδικασία?
Έ αυτές τις πράσινες δεν μπορείς να τις "απομονώσεις" και να τις ξαναγράψεις από πάνω;τι να παίξω βρε μανα μ' ?
ένα 5λεπτο αυτοσχεδιασμό που μου κατέβηκε από την κούτρα μου και έχει μέσα τρεις εντελώς πράσινες?
Ενωματάρχα μου?, αυτό μάλλον το ξέρει...φαντάζομαι ζητάει κάτι πιο εξεζητημένο, πιο εύκολο, να πατάει ένα κουμπί (λαίμαι τώρα) και ως δια μαγείας να τα φέρνει εκεί που θέλει!Επιλέγεις την περιοχή του clip όπου θέλεις να επέμβεις (με το select tool είναι ο καλύτερος τρόπος και εννοείται το snap to grid στο off). Κατόπιν πας στο menu Process - Transpose. Στο tab που άνοιξε επιλέγεις transpose audio (αν δεν είναι ήδη επιλεγμένο) και στο amount επιλέγεις ημιτόνια, + για πάνω, - για κάτω.
να πατάει ένα κουμπί (λαίμαι τώρα) και ως δια μαγείας να τα φέρνει εκεί που θέλει!
θα το τσεκάρω, αν και μου φαίνεται ως διαδικασία πολύ πιό δύσκολη από αυτό που κάνει το cubaseΣε κάθε περίπτωση, όπως έγραψε κι ο Φώτης, το καλύτερο αποτέλεσμα θα το έχεις με edit και όχι πειράζοντας το υπάρχον audio. Παρόλα αυτά ο πιο απλός τρόπος να αλλάξεις pitch σε audio clip είναι ο εξής:
Επιλέγεις την περιοχή του clip όπου θέλεις να επέμβεις (με το select tool είναι ο καλύτερος τρόπος και εννοείται το snap to grid στο off). Κατόπιν πας στο menu Process - Transpose. Στο tab που άνοιξε επιλέγεις transpose audio (αν δεν είναι ήδη επιλεγμένο) και στο amount επιλέγεις ημιτόνια, + για πάνω, - για κάτω.
βασικά θέλω ένα κουμπί που να έρχεται κάποιος άλλος και να παίζει αυτά που φαντάζομαι, αλλά μάλλον η επιστήμη δεν έχει προχωρήσει τόσο πολύ...Ενωματάρχα μου?, αυτό μάλλον το ξέρει...φαντάζομαι ζητάει κάτι πιο εξεζητημένο, πιο εύκολο, να πατάει ένα κουμπί (λαίμαι τώρα) και ως δια μαγείας να τα φέρνει εκεί που θέλει!
Όποτε θες πάρε με τηλ. (τό'χεις...) και σε τρία τέταρτα θα είμαι εκεί! Χωρίς πλάκα τώρα, είχα την εντύπωση ότι την "μέθοδο" του Σπύρου την ήξερες.... Αυτό κάνουν όλοι πριν ακόμα βγουν τα Daw!βασικά θέλω ένα κουμπί που να έρχεται κάποιος άλλος και να παίζει αυτά που φαντάζομαι, αλλά μάλλον η επιστήμη δεν έχει προχωρήσει τόσο πολύ...
θα σε παρω για να πιουμε καφε. Και χεστα τα dawsΌποτε θες πάρε με τηλ. (τό'χεις...) και σε τρία τέταρτα θα είμαι εκεί! Χωρίς πλάκα τώρα, είχα την εντύπωση ότι την "μέθοδο" του Σπύρου την ήξερες.... Αυτό κάνουν όλοι πριν ακόμα βγουν τα Daw!