πως η τραπ "νίκησε" τις μουσικές βιομηχανίες

Χρειάζεται πτυχίο του ΧΑΡΒΑΡΝΤ και του ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ ....

Δηλαδής εγώ που έχω πτυχίο από τον ιππόδρομο και την Φυλής, θα με κόπσει το σύστημα?

Μεταπτυχιακά στην Ζήνωνος, την πλατεία Αττικής και την Συγγρού έχω κάνει.

Διδακτορικό στο πεζοδρόμιο έχω ασούμε.

Ήμανε και στο Χημικό, απ' έξω, στα επεισόδια.

Και Πολυτεχνείο ήμανε κάποτες, στις καταλήψεις όμως.

Και στην ΑΣΟΕΕ ήμανε, στα πάρτυ.

Δεν μετράνε αφτά δηλαδής?

Και είμαι και κοσμογυρισμένος.

Έχω γυρίσει όλη την Ευρώπη.

Θυμάμαι τότε στην Μασσαλία που παίζαμε με την Μαρσέιγ, και ακυρώσανε άδικα το γκολ του Πατίκα.

Και στην Δρέσδη με την Δυναμό, και στο Μιλάνο όταν παίξαμε με την Μίλαν.

Και που δεν έχω πάει ασούμε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
 Μεταπτυχιακά στην Ζήνωνος, την πλατεία Αττικής και την Συγγρού έχω κάνει.

Διδακτορικό στο πεζοδρόμιο έχω ασούμε.

Ήμανε και στο Χημικό, απ' έξω, στα επεισόδια.

Και Πολυτεχνείο ήμανε κάποτες, στις καταλήψεις όμως.

Και στην ΑΣΟΕΕ ήμανε, στα πάρτυ.
??

1200px-CheHigh.jpg

Δηλαδής εγώ που έχω πτυχίο από τον ιππόδρομο και την Φυλής, θα με κόπσει το σύστημα?

Δεν μετράνε αφτά δηλαδής?

Και είμαι και κοσμογυρισμένος.

Έχω γυρίσει όλη την Ευρώπη.

Θυμάμαι τότε στην Μασσαλία που παίζαμε με την Μαρσέιγ, και ακυρώσανε άδικα το γκολ του Πατίκα.

Και στην Δρέσδη με την Δυναμό, και στο Μιλάνο όταν παίξαμε με την Μίλαν.

Και που δεν έχω πάει ασούμε.
Δεν ξέρω. Δεν ξέρει κανένας πια.

Κανείς δεν θα σου εγγυηθεί τίποτα.

Είναι επισφαλής η κατάσταση.

Από τότε που έκαναν aggressive takeover οι ΑΓΟΡΕΣ.

Τώρα κάνουν κουμάντο οι ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ και οι ΛΟΜΠΙΣΤΕΣ?

Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ έδινε έναν άλλο δρόμο προοπτικής και σιγουριάς διότι βασιζόταν στην παροχή τουλάχιστο της δεδομένης ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗΣ των νοικοκυριών, των μικρομεσαίων, των μισθωτών και έδινε πρόσβαση στον δανεισμό όχι μόνο για επιχειρηματικότητα αλλά και για διασκέδαση και καλύτερες συνθήκες ζωής για ΟΛΟΥΣ,. Και ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΠΡΟΝΟΙΑ για όλους αφού βασιζόταν στη ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ των ΙΣΧΥΡΩΝ και έδινε φωνή στα δικαιώματα του εργάτη.

Λένε όμως οι ειδικοί πως αυτά γίνονταν με δανειακά λεφτά και εις βάρος της παραγωγικότητας και μας ανάγκαζαν σε δανεισμό και πως η φορολογία ήταν άδικη γιατί δεν έδινε κίνητρα για επενδύσεις.

Εγώ ειδικός δεν είμαι αλλά μου λείπει η καλοπέραση και στριμώχνομαι γι αυτό γκρινιάζω και μου λένε καλά να πάθεις γιατί δεν ξέρεις να παράγεις, είχες μάθει στα εύκολα χαχαχαχαχχχχαχχα?

Έχω γυρίσει όλη την Ευρώπη
Έχω δει την ομάδα σου (live) με κάτι Τορπέντο Κουταΐσι, ΜΤΚ και διάφορα άλλα... χωριά. Εμπειρία λαίμαι ?

Έχω δει την ομάδα σου (live) με κάτι Τορπέντο Κουταΐσι, ΜΤΚ και διάφορα άλλα... χωριά. Εμπειρία λαίμαι ?

Δεν το συζητώ!!

σήμερα πενθεί η ηλεκτρονική μουσική??

Οι άλλοι, οι ζογράφη, γιατή να είναι πανεπηστιμηακή?

Να πάρουνε τα πωδάρηα τους να πάνε να βάψουνε

Κοίτα αυτοί δεν έχουν ανάγκη.Εχουν πλούσΓιους μπαμπάδες. 

Βλέπω στο νετφλιξ τη σειρά με τσι μεγάλη ζωγράφοι και ακόμα και αυτοί πλούσιοι μπαμπάδΑΙ οιχανεντουστασανε ,φαντάσου τα ΣούρΓελα οι δικοί μας που πουλάνε 1 πίνακα την 30ετια  ....

Κοίτα αυτοί δεν έχουν ανάγκη.Εχουν πλούσΓιους μπαμπάδες. 
Ξεπλένουν χρήμα με γκαλερί και γραφεία real estate. Χρήμα που το στέρησαν από εμένα τον ΛΑΟ ?

Σήμερα που βρήκα λίγο χρόνο, είδα τα τρία πρώτα λεπτά του βίντεο. Ο άνθρωπος είναι απόλυτα άσχετος, είναι εκπληκτικό το ότι κατάφερε να βγει από τη κολυμπήθρα στη βάπτισή του. Αναφέρεται στην τραπ (την ελληνική, αν κρίνω από τον πρόλογο) σα να είναι το hip-hop (εδώ προτείνω να δει κάποιος τη ταινία Straight Outta Compton, την είχε το Netflix τελευταία φορά που κοίταξα).

Πολύ ωραίο το κανάλι του συγκεκριμένου, και πάνω-κάτω αυτά που λέει στο συγκεκριμένο βίντεο ισχύουν (στην Ελλάδα).

Εσένα Κώστα θα σου φέρω αυτή την τούρτα στα γενέθλιά σου.

Φαγωμενη;

Αυτό δεν είναι παΤσΟκ. 

Αν ήταν Πατσοκ θα είχε άλλες 5 τούρτες από πανΟυ.

"Παμπερονια πολλά πατέρα " γράφει;

Φαγωμενη;

Αυτό δεν είναι παΤσΟκ. 

Τι λε ρε φίλως.

Αφού το είπε ο άλλος, ότι μαζί την φάγαμε ασούμε.

Πολύ ωραίο το κανάλι του συγκεκριμένου, και πάνω-κάτω αυτά που λέει στο συγκεκριμένο βίντεο ισχύουν (στην Ελλάδα).

Χάρη σε αυτή τη φράση είδα τρία λεπτά και από άλλο βίντεο, όπου δηλώνει "υπάρχει ένα μαθηματικό θεώρημα το οποίο αποδεικνύει ότι η Δημοκρατία σαν έννοια δεν μπορεί καν να υφίσταται".

Τώρα, γιατί κατά τη γνώμη αυτουνού, η Δημοκρατία θα έπρεπε να "αποδεικνύεται" σε επίπεδο μαθηματικού θεωρήματος, θα το εξετάσει ο ιστορικός του μέλλοντος(sic). Υποθέτω ότι η όλη προσέγγισή του είναι "υποβιβάζουμε τα πάντα σε ένα επίπεδο ψευδο-οικονομικής ανάλυσης, βρίσκουμε λύσεις σε προβλήματα που δεν υφίστανται, γράφουμε ένα βίντεο, το δίνουμε στον μέσο αδαή που τόσα ξέρει-τόσα καταλαβαίνει, έχει κάτι να λέει και αυτός στις παρέες του όταν οι άλλοι ρεύονται τα σουβλάκια".

Σόρυ, αλλά δεν υπάρχει τίποτε περισσότερο εδώ.

Να γράψουμε κανα ΤΡΑΠ?

Πήγα να γράψω κάτι στίχους τραπ αλλά κατέληξα στο ότι δεν μπορείς να σαρκαστείς αυτή τη μουσική, ότι μαλακία και να γράψεις ακούγεται σαν legit επίσημος στίχος τραπ

Εγώ θα ήθελα να γράψω τραπ, αλλά δεν ξέρω την γλώσσα.

Λες να χρησιμοποιήσω google translate?

Εγώ θα ήθελα να γράψω τραπ, αλλά δεν ξέρω την γλώσσα.

Λες να χρησιμοποιήσω google translate?
Η Τραπ είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο που μόνο πολιτικά μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Πολιτικοί φρέσκοι, με ιδέες που ξέρουν την αγορά, έχουν δουλέψει και ξέρουν από καινοτομίες, από τεχνολογία, από παραγωγή πλούτου, πρέπει να μιλήσουν στους νέους μας, να τους συμβουλέψουν, να τους καλλιεργήσουν και έτσι θα φύγουν από την Τραπ νοοτροπία και θα στηρίξουν την ευρωπαϊκή νοοτροπία.

Να, σαν την Εύα Καϊλη.

ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ - ΤΡΑΠ σημειώσατε 2

χαχαχαχαχαχαχαχαχα?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back