Πως φτιαχνω Stratocaster!!!

Skatanas665

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Χρειαζομαι Μαγνητες (S-S-H)- Τρεμολο Vintage - Kλειδια για να φτιαξω μια Strat.

Αλλα δεν εχω ιδεα τι να παρω,...

Μαγνητες θα παρω 2 hot rails για neck και middle αλλα για bridge δεν ξερω τι να παρω,...

ΑΚΟΥΩ!!!

www.guitarfetish.com

Έχει μαλλιάσει η γλώσα μου...

Δεν ρωτησα απο ΠΟΥ να τα παρω,αλλα ΤΙ να παρω!!!

Ελπιζω να μην μαλλιασε η γλωσσα σου και μ'αυτη την ερωτηση!!! :D

Τελευταια ερωτηση,...

Humbucker τι προτεινεις για Heavy Metal σολο,...???

Ξερω οτι με Strat δεν θα βγει τελειο αλλα τουλαχιστον να το προσεγγιζει!!!

Κυριως για στυλακι Μaiden ενδιαφερομαι οι οποιοι χρησιμοποιουν Strat πλεον ολοι τους,...

Thanks!!! :D

Ο κλασσικός και πιο δημοφιλής συνδιασμός είναι ένας SeymourDuncan JB στη θέση bridge μαζί με τους hot rails που σκέφτεσαι να βάλεις. Για σώμα strat που ειναι σκαμμένο για singlecoil μαγνήτη μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον JB jr που είναι διπλός σε μέγεθος μονού και έχει σχεδιαστεί για αυτή την περίπτωση. Η IronMaidenStrat που είχε βγάλει η Fender πριν λίγα χρόνια χρησιμοποιούσε αυτόν ακριβώς τον συνδυασμό (2 hot rails & 1 JB Jr για bridge).

Tremolo για stratocaster βρίσκεις πολύ εύκολα και σε μεγάλη πικοιλία σε όλα τα μαγαζια με parts.

Εννοείς κανονικό humbucker ή humbucker σε μέγεθος μονού;

edit: με πρόλαβε ο Vrass... :wink:

Για γέφυρα μπορείς να πάρεις την wilkinson WVC SB

WVC.jpg

Πληροφορίες σε πολλές μεριές, π.χ. εδώ

http://www.jhs.co.uk/wilkinson.html#vibratos

(Αυτός την έχει ακριβά, πρόσφατα αγόρασα μία στο ebay στην αστεία τιμή των 18 Ευρώ -καινούρια.)

Για Humbucker κανονικο λεω στο bridge,η κιθαρα ειναι ηδη HSS,...

Απλα επειδη Seymour Duncan βγαινουν διπλασια τιμη σκεφτομουν να παρω απο το guitarfetish,αλλα βεβαια δεν εχω ιδεα απο τους μαγνητες που πουλαει!

Φίλε σόρρυ, μαλακία μου, ο Jay φυσικά και έχει τρέμολο, κοίτα εδώ

Σόρρυ για την παραπληροφόρηση, καμιά φορά το σύνδρομο ΓΤΠ-Καβάλα με χτυπάει αλύπητα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back