Πολωνία: Ακυρώθηκαν συναυλίες του Ρότζερ Γουότερς λόγω δηλώσεών του για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Status
Not open for further replies.
Πάντως, αυτό ακριβώς που γράφεις εν πολλοίς σχολιάζει ο Γουότερς, θεωρώντας πως η διαδικασία αλλαγής είχε ήδη ξεκινήσει απο Ζελένσκι+ΗΠΑ.
Η επιθυμία ενός λαού (ο οποίος έχει βασανισθεί/εξοντωθεί ανελέητα από τους Ρώσους) να ακολουθήσει τη δική του πορεία και να ανήκει στον δημοκρατικό κόσμο και όχι σε ένα βενζινάδικο που το τρέχει η μαφία δεν μπορεί από μόνη της να μεταφράζεται ως απειλή στα σύνορα της Ρωσίας.

Αν μη τί άλλο αυτό το επιχείρημα καταρρίπτεται από μόνο του μιας και αυτή τη στιγμή η δύση είχε την αφορμή να το πράξει εφόσον επιθυμούσε. Δεν το επιθυμεί όμως, όπςβ δε θα επιθυμούσε ποτέ κανείς να προκαλέσει μια υπερδύναμη με 7.000 πυρηνικές κεφαλές.  

Πάντως, αυτό ακριβώς που γράφεις εν πολλοίς σχολιάζει ο Γουότερς, θεωρώντας πως η διαδικασία αλλαγής είχε ήδη ξεκινήσει απο Ζελένσκι+ΗΠΑ.
With all due respect αγαπητέ Ηλία, αλλά υπάρχει μια μικρή "λεπτομέρεια", που για κάποια αιτία δεν θέλουμε να θυμόμαστε. 

Η διαδικασία ξεκίνησε το 2014, όταν ο Ζελένσκι δεν υπήρχε ούτε σαν υποψία και δεν είναι άλλη από την κατάληψη της Κριμαίας και τον de facto, πρώτο ακρωτηριασμό της Ουκρανίας.

Καλό θα ήταν ο αγαπητός Roger να τα ξεδιαλύνει λίγο στο κεφάλι του, γιατί μας παρουσιάζει ένα κουβάρι.  

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Η διαδικασία ξεκίνησε το 2014, όταν ο Ζελένσκι δεν υπήρχε ούτε σαν υποψία και δεν είναι άλλη από την κατάληψη της Κριμαίας και τον de facto, πρώτο ακρωτηριασμό της Ουκρανίας.

α.... το γεγονός οτι ανέβηκε μια δυτική μαριονετα στην εξουσία με αιματηρό πραξικόπημα, το οποίο στην συνέχεια θα μετατρέψει μια φιλική Σλαβικη χώρα με γλώσσα που έχει 90% επικάλυψη με τα Ρωσικά, και άπειρη Ρωσική ιστορία, σε μια χώρα εχθρική,  δεν έχει σημασία ... μόνο οι Ρωσοι να μην μπουν στην Κριμαία...

Ρε παίκτουρες, για αναλογιστείτε τι θα γινόταν αν τα αντίστοιχα σκηνικά συνέβαιναν Αλάσκα, ή Τέξας.. η Πορτο Ρικο.. ή Φλόριντα ή Καλιφόρνια θα καθόταν οι ΗΠΑ με σταυρωμένα χέρια.. και θα έπαιρνε μόνο το κανάβεραλ? για βάλτε το να στροφάρει λίγο.

Γενικά δεν νομίζω ότι κανένας ενδιαφέρεται για το τι είναι δίκαιο.Ολοι ενδιαφέρονται για την επικράτηση της δικής τους ιδεοληψίας.Γιαυτο και ο Ηράκλειτος έλεγε πόλεμος πατήρ πάντων διότι εκεί δεν πέσει μπάλα ούτε η ιδεοληψία ούτε η προπαγάνδα παρά μόνο η ισχύ πυρός η οποία ξεδιαλύνει τις οποίες αμφιβολίες.Η κυρία Φον Λαινεν έχει βαλθεί να διαλύσει τον Άγιο Βλαδίμηρο,,????

36 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε

Και πάντα θα έχουν τον σεβασμό μας για τον αγώνα και τη θυσία τους. Όμως σε αυτή τη ζωή κανείς δεν μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο του ενάρετου. Οι νεκροί της Σοβιετικής θηριωδίας στην Ουκρανία: Data from after the opening of the Soviet archives records deaths at 2.4 to 7.5 million in famine, 300,000 during the purge, and 1,100 from the Law of Spikelets

Αφήνω τα πόσα εκατομμύρια έφαγε ο Πατερούλης, όταν δεν είχε... τα κέφια του, in the long run.

Γενικά δεν νομίζω ότι κανένας ενδιαφέρεται για το τι είναι δίκαιο.Ολοι ενδιαφέρονται για την επικράτηση της δικής τους ιδεοληψίας.Γιαυτο και ο Ηράκλειτος έλεγε πόλεμος πατήρ πάντων διότι εκεί δεν πέσει μπάλα ούτε η ιδεοληψία ούτε η προπαγάνδα παρά μόνο η ισχύ πυρός η οποία ξεδιαλύνει τις οποίες αμφιβολίες.Η κυρία Φον Λαινεν έχει βαλθεί να διαλύσει τον Άγιο Βλαδίμηρο,,????
Σωστά η κυρία με το μουστάκι, που να τα βάλει με τον κοντό..

Δίκιο έχεις πάντως, είναι προφανές πως η κουβέντα γίνεται παράλληλα χωρίς σημείο συνάντησης μιας και η πληροφόρηση δεν είναι κοινή και πολλές φορές διανθισμένη με μονόπλευρη, συναισθηματική ανάπλαση της ιστορίας. 

Σωστά η κυρία με το μουστάκι, που να τα βάλει με τον κοντό..

Δίκιο έχεις πάντως, είναι προφανές πως η κουβέντα γίνεται παράλληλα χωρίς σημείο συνάντησης μιας και η πληροφόρηση δεν είναι κοινή και πολλές φορές διανθισμένη με μονόπλευρη, συναισθηματική ανάπλαση της ιστορίας. 
Αντιθέτως η πληροφόρηση είναι εντελώς κοινή τουλάχιστον για όσους θέλουν να παίρνουν πληροφορίες και από τις δύο πλευρές εξάλλου πλέον η πληροφορία είναι εντελώς ελεύθερη καθώς υπάρχουν δεκάδες μέσα εκτός από τα πολύ γνωστά.Αυτο που λεω είναι ότι απλά καθένας υποστηρίζει αυτό που ο ίδιος πιστεύει άσχετα από τα δεδομένα και έχει να κάνει με τον προσωπικό του ιδεαλισμό τα συμφέροντα του κτλ.Δεν βλέπω κανένα νόημα σε αυτές τι συζητήσεις καθως κάποιοι συμφωνούν με κάποιους παρουσιάζοντας τα δικά τους όντως πραγματικά δεδομένα αδιαφορώντας όμως πλήρως για τα άλλα δεδομένα τα οποία είναι και αυτά πραγματικά.

Ρε παίκτουρες, για αναλογιστείτε τι θα γινόταν αν τα αντίστοιχα σκηνικά συνέβαιναν Αλάσκα, ή Τέξας.. η Πορτο Ρικο.. ή Φλόριντα ή Καλιφόρνια θα καθόταν οι ΗΠΑ με σταυρωμένα χέρια.. και θα έπαιρνε μόνο το κανάβεραλ? για βάλτε το να στροφάρει λίγο.
Συγνώμη, αλλά εδώ σε έχασα. Να υποθέσω ότι εννοείς ότι τι θα συνέβαινε αν κάποια πολιτεία σήκωνε το λάβαρο της επανάστασης και κήρυσσε την ανεξαρτησία της; 

Αυτό ως παράδειγμα (αν εννοείς αυτό) σε παραλληλισμό με αυτό που συμβαίνει, είναι εκ των ων ουκ άνευ. 

Μια χώρα (Ρωσία) επιτέθηκε σε μια ανεξάρτητη και κυρίαρχη (από το 1991) χώρα και όχι σε κάποια αποσχισθείσα επαρχία της.

Thats it and thats all...    

Με μερικά πράγματα που διαβάζω εδώ μέσα με πιάνει μια αηδία και μου 'ρχεται να κάνω εμετό.

"Και τι τα διαβάζεις?" θα μου πείτε.

Τι να κάμω?

Τελείωσαν τα ποδόσφαιρα για σήμερα.

Από αύριο πάλι .... μπαλίτσα.

σφυρίξτε το, έχω να ακούσω Πετρίδη...

σφυρίξτε το, έχω να ακούσω Πετρίδη...
Σφιιιιρρρρ...

Και βεβαίως, βεβαίως, δράττομαι της ευκαιρίας να υπενθυμίσω στα αξιότιμα μέλη να μην ξεχάσουν να δηλώσουν τις συμμετοχές τους για το Noiz event, σε διπλανό νήμα. 

Να έχετε ένα καλό βράδυ και να οδηγείτε προσεκτικά.

Τι εννοείς ότι ήταν... αβαβά; ? Διόρθωσε με αλλά (και) εσείς δεν θέλατε ρέφερι εκ αλλοδαπής;

ΥΓ: Θα σε πρήξω λίγο ακόμα ακόμα με τον JImmy Hall, αλλά και το υπόλοιπο δισκάκι είναι "κουφέτο" ?

Τι εννοείς ότι ήταν... αβαβά; ? Διόρθωσε με αλλά (και) εσείς δεν θέλατε ρέφερι εκ αλλοδαπής;

Αφτός μάνα μου δεν είναι εξ αλλοδαπής.

Αφτός είναι εξ Ωφρενών.

Δυστυχώς ήμασταν κι εμείς χάλια βέβαια ...

Ωραίος ο δίσκος όντως!

Ωραίος ο δίσκος όντως!
Με ξέρεις... Με τα μονόχνοτα, με τα ντούρου- ντούρου σόλα σε blues άσ(θ)ματα, βγάζω φλύκταινες. Εδώ έχουμε μια εξαιρετική περίπτωση μουσικότητας, ισορροπίας, εξαιρετικών παικτών, συνθέσεων και μουσικής ποικιλίας. Πραγματικά ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη αυτός ο δίσκος και να είναι καλά ο npap που μας άνοιξε τα μάτια (και τα αυτιά).      

Εν το μεταξύ ο τύπος μου θυμίζει λίγο Dr John ως φωνή- και μου το καθιστά πιο ελκυστικό.

Edit: Αντιλαμβάνεσαι ότι πάλι εμείς μείναμε να κλείσουμε το μαγαζί... ?

buenas noches και ες αύριον τα σπουδαία.

Με ξέρεις... Με τα μονόχνοτα, με τα ντούρου- ντούρου σόλα σε blues άσ(θ)ματα, βγάζω φλύκταινες. Εδώ έχουμε μια εξαιρετική περίπτωση μουσικότητας, ισορροπίας, εξαιρετικών παικτών, συνθέσεων και μουσικής ποικιλίας. Πραγματικά ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη αυτός ο δίσκος και να είναι καλά ο npap που μας άνοιξε τα μάτια (και τα αυτιά).      

Εν το μεταξύ ο τύπος μου θυμίζει λίγο Dr John ως φωνή- και μου το καθιστά πιο ελκυστικό.

Για μένα είναι με δύο λόγια μια εξαιρετική αμερικανιά (με την καλή έννοια).

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back