Πώληση αντικειμένου

Πχ, μυνηματα χτες για μιαν αγγελια που εχω για μια θηκη κιθαρας απο [email protected]

- "Το έχεις ακόμα προς πώληση;"

ερωτηση μου: Γιατι ακριβως ενδιαφερεσαι;

απαντηση:
"Χαίρομαι που λαμβάνω νέα σου, ενδιαφέρομαι πολύ για τα προϊόντα σου και σου έχω στείλει μήνυμα."

Θα επιμείνω στην ερώτησης. Πουλάω εγώ μία συσκευή για 1000 ευρώ. Θα μου στείλει κάποιος από εσάς 1000 ευρώ προκειμένου να τη στείλω; Θα τη δώσω σε μία ACS ((χαχαχαχαχαχαχα)) για να την μεταφέρει ελπίζοντας ότι ο παραλήπτης θα την αποδεχθεί και θα πληρώσει 1000 ευρώ; Αυτό λέμε;
Ναι
Το έκανα πριν 2 χρονια.
Ιδιο ποσό. Γενικη μεταφορική.
Προπληρωσα, παρελαβα σε 3 μερες

Πχ, μυνηματα χτες για μιαν αγγελια που εχω για μια θηκη κιθαρας απο [email protected]

ερωτηση μου: Γιατι ακριβως ενδιαφερεσαι;

απαντηση:
"Χαίρομαι που λαμβάνω νέα σου, ενδιαφέρομαι πολύ για τα προϊόντα σου και σου έχω στείλει μήνυμα."
Ευχαριστώ τον αξιότιμο @Alter. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα red flag - και απευθύνομαι σε νέα μέλη. Μόλις δεις κάτι τέτοιο, δεν χρειάζεται καν να ρωτήσεις το forum. Έχεις γίνει "μπουχός". Πιο red flag δεν έχει...

red-flag.jpg

Η πιο σοφή ( κι αλάνθαστη ) κουβέντα που διδάχτηκα εδώ μέσα μετά από 10+ χρόνια , είναι:
'' Αν σού φαίνεται παράξενη η συνομιλία, είναι.
Αν σού φαίνεται σαχλαμάρας ο ενδιαφερόμενος ( για την αγγελία σου ) , είναι.
Αν σού φαίνεται απατεωνάκος ο πωλητής ( που σ' ενδιαφέρει η πραμάτειά του ) , είναι. ''
:)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back