Ποιος ειναι ο ρολος του μπασου στο συγκροτημα?

Παιδια να με συγχωρειτε' date='αλλα στη metal δεν παιζουν και πολυ/πολλοιμπασσιστες της προκοπης..[/quote']

Μάλλον μας δουλεύεις ε;;:D

Terry "Geezer" Butler,Paulo Jr(απο το Chaos A.D και μετά),Tony Choy,Alex Webster,Cliff Burton(RIP)Leif Edling,Shrarlee D' Angelo,Danny Lilker,Joey Vera,Joe Dibiase,Sean Malone,Steve DiGiorgio,Terry Butler(απο τους Six feet under)

Και μην πείτε τώρα σιγά το μπάσο που παίζει εκείνος ή ο άλλος και τι χάλια ήχο έχει ο παράλλος :evil: :evil: Ούτε ο Roger Waters(Respect) είναι τεχνικαράς αλλά έχει επηρεάσει το μισό πλανήτη.

Φίλε Richie δοκίμασε να ακούσεις λίγο Atheist και συγκεκριμένα το album "Elements".Μπορεί να σε κουράσει αλλά κάνε ένα κόπο και πρόσεξε το μπάσο. :wink:

Μάλλον μας δουλεύεις ε;;:D

Και μην πείτε τώρα σιγά το μπάσο που παίζει εκείνος ή ο άλλος και τι χάλια ήχο έχει ο παράλλος :evil: :evil: Ούτε ο Roger Waters(Respect) είναι τεχνικαράς αλλά έχει επηρεάσει το μισό πλανήτη.
Καθολου δε σας δουλευω!Και να παιζουν καλα οι μπασσιστες,στη μεταλ με

τετοιες παραγωγες που εχουν οι περισσοτεροι..Ασε,φιλε Gerrs,δραμα η φαση!

Το μπασσο δεν ειναι οργανο που παιζεται στα γονατα με πενα.Αυτη ειναι η

αποψη μου.Η μεταλ ειναι κιθαρα.- PLUS θα χρησιμοποιησω την ατακα ενος μελους που εγραψε.."Οι κιθαριστες παιζουν με τα ματια και τα αυτια ειναι για

διακοσμητικο στα πλαγια της κεφαλης τους!" :lol: Και ειδικα στην μεταλ.Τωρα,οι μπασσιστες θαβονται στο επακρο ειτε γιατι ειναι ασχετοι,ειτε γιατι τους θαβει ο παραγωγος(σε συνεργασια με το ψωνιο-κιθαριστα!) :lol: =πλακιτσα εν μερει!!!! :twisted:

Ο Waters 'νομιζω' πως επηρρεασε κοσμο με τη μουσικη του και οχι με την τεχνικη του.. :D

Pastelius oι μπασίστες που προανέφερα οι περισσότεροι απο αυτούς όχι μόνο δεν είναι θαμένοι αλλά χωρίς αυτούς μάλλον θα aνησυχούσες μήπως χάλασε το subwoofer σου που δεν ακούς μπάσα. :lol: :lol:

Η μεταλ ειναι κιθαρα
Εδώ κάνεις λάθος.Η μέταλ δεν είναι μόνο κιθάρα.Ο μπασίστας πολλές φορές είναι ο αφανής ήρωας.Μην κοιτάς πως το έχουν πασάρει.Ξαναλέω βγάλε το μπάσο απο το Chaos A.D των Sepultura και αν ακούγεται το ίδιο παρατάω την κιθάρα και αρχίζω μαντολίνο :lol:

Ρε παίδες συγγνώμη κιόλας αλλά φαντάζεστε Rage Against The Machine χωρίς μπάσσο?

To μπάσσο είναι ο αφανής ήρωας της μουσικής καθημερινότητας ....... (/nemo painted/)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ναι ειδικα αυτος ο ασχετος των JANE S ADDICTION... :lol:
Eνταξει μην τρελλαθουμε αυτο δεν ειναι μπασσο.Ελεος πια.Δεν προκειται

να μπω παλι στη συζητηση "παιζεται δεν παιζεται με πενα το μπασσο"αλλα

με συγχωρεις φιλε sf ΕΙΝΑΙ ασχετος. :lol: Γκριγκι γκραγκα το μπασσο λες και ειναι μπουζουκι.--> Αποψη μου,ειπαμε... :D

Καλα αυτο μη το πεις πουθενα παραεξω...θα μας παρουν με τις πετρες.... :lol:

Δηλ. και ολοι αυτοι που επαιζαν στη Stax /Motown ασχετοι ητανε?? 8O :D

Και ο Roger Waters,Roger Glover,Sting,John Paul Jones ασχετοι ειναι?? 8O :lol:

Και ο Φλη στον προτελευταιο δισκο ασχετος ητανε?? :lol:

Γιατι καλυτερο ηχο μπασου απο αυτον του Waters δεν εχω ακουσει...

Ναι ειδικα αυτος ο ασχετος των JANE S ADDICTION... :lol:
Eνταξει μην τρελλαθουμε αυτο δεν ειναι μπασσο.Ελεος πια.Δεν προκειται

να μπω παλι στη συζητηση "παιζεται δεν παιζεται με πενα το μπασσο"αλλα

με συγχωρεις φιλε sf ΕΙΝΑΙ ασχετος. :lol: Γκριγκι γκραγκα το μπασσο λες και ειναι μπουζουκι.--> Αποψη μου' date='ειπαμε... :D[/quote']

Αν ο Eric Avery (και ο Chris Chaney) είναι άσχετος και γκρινγκι γκράνγκα θα ρίξω το Musicman μου στο τζάκι στο οποίο θα έχω κάνει προσάναμα το Mustang

Εγω ασχετους θεωρω τους περισσοτερους απο αυτους που παιζουν με πενα,καλως η κακως ρε παιδια.Μπορει να μη σας αρεσει αλλα οι αποψεις μου θα αλλαξουν ισως οταν ακουσω ακομα περισσοτερη μουσικη.Για την ωρα

ακομα και τον Roger Glover και τον Geezer Butler ας πουμε,που τους εκθειαζα πιο πιτσιρικας τωρα δε μπορω να τους ακουσω..Οταν το μπασσο παιζεται με πενα χανει την αμεσοτητα του σαν οργανο,ειμαι αυτης της αποψης.Φυσικα υπαρχουν και φωτεινες εξαιρεσεις...Καλυτερο ηχο απο του waters σπανια εχω ακουσει αλλα αυτο δε σημαινει τιποτα,απλως.. επαιζε με πενα.Οι πιο καλοι μπασσιστες που εχουν φτασει στα αυτια μου παιζουν με δαχ'λα!Ας μην ξεχναμε οτι το ηλεκτρικο μπασσο ειναι η συγχρονη εκδοση του κοντρα..Αυτα.PEACE! :D

Ρε παίδες συγγνώμη κιόλας αλλά φαντάζεστε Rage Against The Machine χωρίς μπάσσο?
To μπάσσο είναι ο αφανής ήρωας της μουσικής καθημερινότητας ....... (/nemo painted/)
Eτσι...Ο ανθρωπος παιζει με τα δαχτυλα,παρεπιπτοντως.ΜΟΝΟ! :lol:

Aς μην ξεχνάμε και τους τζαζίστες...πχ ο μπάσος του Carbarek...Weber νομίζω ότι λέγεται.

Aς μην ξεχνάμε και τους τζαζίστες...πχ ο μπάσος του Carbarek...Weber νομίζω ότι λέγεται.
Αν εννοεις του Jan Garbarek νομιζω πως ναι,ετσι λεγεται.Τι λες,πως αυτος παιζει με πενα?Δεν το ξερα αυτο,δεν εχω δει βιντεο και οταν τον ακουω θαρρω πως παιζει με δαχτυλα...

Εγω ασχετους θεωρω τους περισσοτερους απο αυτους που παιζουν με πενα' date='καλως η κακως ρε παιδια.Μπορει να μη σας αρεσει αλλα οι αποψεις μου θα αλλαξουν ισως οταν ακουσω ακομα περισσοτερη μουσικη.Για την ωρα ακομα και τον Roger Glover και τον Geezer Butler ας πουμε,που τους εκθειαζα πιο πιτσιρικας τωρα δε μπορω να τους ακουσω..Οταν το μπασσο παιζεται με πενα χανει την αμεσοτητα του σαν οργανο,ειμαι αυτης της αποψης.Φυσικα υπαρχουν και φωτεινες εξαιρεσεις...Καλυτερο ηχο απο του waters σπανια εχω ακουσει αλλα αυτο δε σημαινει τιποτα,απλως.. επαιζε με πενα.Οι πιο καλοι μπασσιστες που εχουν φτασει στα αυτια μου παιζουν με δαχ'λα!Ας μην ξεχναμε οτι το ηλεκτρικο μπασσο ειναι η συγχρονη εκδοση του κοντρα..Αυτα.PEACE! :D[/quote']

Φιλικά πάντα (γιατί εδώ στο noiz πολλά γίνονται :P ) νομίζω πως ένας καλός μπασίστας πρέπει να ξέρει πότε να παιζει με δάχτυλα και πότε με πένα... ΜΟΝΟ με πένα η ΜΟΝΟ με δάχτυλα πιστεύω πως είναι λαθος... Αυτό γιατί διαφορετικό ηχο έχεις με πενα κ διαφορετικό με δάχτυλα... Έτσι γνωρίζοντας τι ακούγεται καλύτερα στο συγκεκριμένο τραγούδι-στυλ κλπ κλπ πρεπει να επιλέξεις...

8)

Φυσικά και δεν παίζει με πένα, μιλάω για τον ήχο και τη τεχνική του που είναι πολύ δουλεμένα.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back