Ποιος ειναι ο αγαπημενος σας ντραμερ?

Θέλω επίσης να προσθέσω αυτούς: Dave Weckl, Νίκος Καπιλίδης, Antonio Sanchez, Jojo Mayer, Nathaniel Townsley. Δείτε κανα Modern Drummer Festival Να ξεστραβωθείτε ρε.... Και κάτι άλλο συμφωνώ μ' ένα παληκάρι: οι jazzίστες τους κοιτάζουν όλους από έναν άλλο πλανήτη... Jazz ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.... Και ένα ακόμα ο δάσκαλός μου στο ωδείο στη Πάτρα: Λεωνίδας Πλιάτσικας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ένας ντράμερ που μου αρέσει πολύ τελευταία, λέγεται Stanton Moore και φυσικά έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Νέα Ορλεάνη :) ...

Δείτε μερικά video εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=DPvfSAGRIt4

http://www.youtube.com/watch?v=kCPKK6lKmlo

http://www.youtube.com/watch?v=L9PYgd-Epz0

EDIT: Α, και μη ξεχάσω για τους μεταλλάδες του forum... Αν και ο συγκεκριμένος παίζει ουσιαστικά funk-new orleans-jazzοκαταστάσεις, και με αυτά έχει μεγαλώσει, συνεργάστηκε με τους corrosion of conformity (αν τους γράφω καλά) σε έναν δίσκο που λέγεται 'in the arms of God' ... Θα το ψάξω γιατί είμαι περίεργος πως παίζει στο συγκεκριμένο, αλλά κάποιες κριτικές που διάβασα στο 'νετ είναι πολύ καλές...

EDIT: Α' date=' και μη ξεχάσω για τους μεταλλάδες του forum... Αν και ο συγκεκριμένος παίζει ουσιαστικά funk-new orleans-jazzοκαταστάσεις, και με αυτά έχει μεγαλώσει, συνεργάστηκε με τους corrosion of conformity (αν τους γράφω καλά) σε έναν δίσκο που λέγεται 'in the arms of God' ... Θα το ψάξω γιατί είμαι περίεργος πως παίζει στο συγκεκριμένο, αλλά κάποιες κριτικές που διάβασα στο 'νετ είναι πολύ καλές...[/quote']
Δε μπορείς να φανταστείς πόσο τα σπάει στο δίσκο των Corrosion! Stanton Moore rules!

O Αnimal του muppet show!!!!Απίστευτο στυλ :lol: :lol: :lol:

Σοβαρά τώρα ο Ρούχλας είναι ο καλύτερος!!!!!!!!!

Animal the beast' date=' the best, δεν παίζ'τ'.
Έχεις δει το βιντεάκι του με τη Rita Moreno φαντάζομαι!

ΘΕΟΣ

[/quote']

καλά,αυτό το video μάλλον είναι το καλύτερό του.

Al Foster και ξερό ψωμί :idea: Τον είδα στο Half Note και πήρα και αυτόγραφο και συλλεκτικές μπαγκέτες Yamaha ειδικά σχεδιασμένες για αυτόν :P Επιπλέον, Portnoy και Jordison είναι κορυφή :wink:

και εμενα μου αρεσει παρα πολυ ο joey αλλα πολυ καλος ειναι και ο ventor... απο kreator

Θα έλεγα...

Derek Roddy

Pete Sandoval

Flo Mournier

Igor Cavalera

Paul Bostaph

Richard Christy

Tomas Haake (Meshuggah)

Neil Peart

Buddy Rich!!!!!

Vinie Paul

Sean Reinert (Death,Cynic)

Gene Hoglan

Dave McLain (Machine Head) ( δεν ειναι κανενας τρελος drummer, αλλα γουσταρω τρελα τα groove του).

Lars Urlich (ναι,οκ ξέρω παίδες, αλλά πρεπει να του αναγνωρίσουμε πως παίζει με απίστευτη ενέργεια και εχει πολύ ωραίες ιδέες).

όπως φαίνεται και απο το icon μου...

The Animal

η μεγαλύτερη επιρροή καθώς αυτή ήταν που ήρθε πρώτη.

Χρονικά πρώτα είδα Muppet Show και μετά ήρθαν τα βυνίλια στη ζωή μου...

Μάλλον δαγκωτό Ginger Baker ... :D

(Επίσης Bonham, Roger Taylor και ... Russel Hobbs :P)

John Henry Bohnam, Lars Ulrich, Neil Peart, Richard Christy, Jaska Raatikainen (Children Of Bodom) κ πολλοί άλλοι...

Trending...

Νέα θέματα

Back