Ποιος ειναι ο αγαπημενος σας ντραμερ?

ΠΟΛΥ δύσκολη ερώτηση.....

Τεχνικά / Κουλά beat:

Danny Carey

Josh Freeze

Stewart Copeland

Ενδιάμεσα:

Jimmy Chamberlin

Ήχος / Feel:

Nick Mason

John Bonham

Εγω θα σας προτεινα να τσεκαρετε και τους :

derek roddy(hate eternal) ο οποιος εχει και μερικα πολυ καλα βιντεο εκμαθησης στο net (ταχυτατος ο τυπος!!!!!),

τον κορυφαιο και τρομεροτατο ντραμερ dave lombardo(ex-grip inc.,slayer)

καθως και τον ''τζαζιστα'' (σε μερικα μερη του) paul bostaph (ex-slayer,exodus)

Μπορει να ανηκουν σε ενα διαφορετικο μουσικο ιδιωμα απο τους προαναφερθεντες,αλλα ειναι φοβεροι ντραμερ!!Τοσο σε τεχνικη,ταχυτητα και δυσκολια οσο και σε συναισθημα (οπου φυσικα η μουσικη αυτη το απαιτει!!)

Trilok Gurtu / Jack DeJonette / John McEntire / Barriemore Barlow
ΩΠ!!!Barriemore Barlow??Που τον θυμηθηκες?

Και γαμω τους ντραμερ!!!!μπραβο ρε φιλε...ισως να ειναι και απο τους πρωτους διδαξαντες της δικασης (δεν το εχω ψαξει και πολυ για να πω την αληθεια βεβαια..),βλεπε Heavy Horses!!!!Δινει ρεστα ο τυπος στο ομωνυμο τραγουδι!!

Επηρεασε το παιξιμο ολων των μετεπειτα πιστευω τεχνικων ντραμερ...Φοβερος!!!

Ναι, και σκέψου τι ντάμμερ υπήρχαν εν ενεργεία εκείνη την εποχή!

Το παίξιμο του στο live Bursting Out των Jethro Tull (που κατά τη γνώμη μου είναι κορυφαία τους στιγμή) είναι σημείο αναφοράς.

¶ντε, με έκανες να ψάχνω τα βυνίλια....

Ναι' date=' και σκέψου τι ντάμμερ υπήρχαν εν ενεργεία εκείνη την εποχή! Το παίξιμο του στο live Bursting Out των Jethro Tull (που κατά τη γνώμη μου είναι κορυφαία τους στιγμή) είναι σημείο αναφοράς.

¶ντε, με έκανες να ψάχνω τα βυνίλια....[/quote']

Χεχε..κι εγω σε βινυλιο τα εχω ΟΛΑ..ο πατερας βλεπεις ακουγε απο τοτε!!

Φοβερο συγκροτημα και ισως λιγακι ατυχο..αδικηθηκε λογω της εποχης που μεσουρανουσαν depp purple,led zeppelin..αλλα πιστευω οτι σαν μουσικη παντα εκαναν κατι παραπανω απο το να παιζουν rock οπως οι υπολοιποι..κριμα...

BILLY COBHAM

TONY WILLIAMS

JACK DE JONETTE

VINIE COLAIUTA

DENIS CHAMBERS

Kαι...

Ανομολογητα μεγιστος

BUDDY RICH ! ! ! !

αν και ειμαι ο πλεον αναρμοδιος να μιλαω για drummers, κατα την αποψη μου ο κορυφαιος drummer ειναι ο DANNY CAREY των tool.

o ανθρωπος εχει ξεφυγει απο καθε στερεοτυπο και κλισε της παγκοσμιας μουσικης. μια ενσταση μονο εχω στον ηχο του στο lateralus, o οποιος δεν μου αρεσει καθολου, αλλα μαλλον ειναι θεμα παραγωγης και οχι drummer.

.... μια ενσταση μονο εχω στον ηχο του στο lateralus' date=' o οποιος δεν μου αρεσει καθολου, αλλα μαλλον ειναι θεμα παραγωγης και οχι drummer.[/quote']
Είχα ακούσει από ηχολήπτη ότι η drums σ'αυτό τον δίσκο έχει γραφτεί με δυο hi-tec μικρόφωνα τοποθετημένα σε κάποια απόσταση απ΄το σετ και κάτι τέτοια περίεργα :!:

-Jaki Liebezeit (can-ο θεός ο ίδιος. όταν άκουσα πρώτη φορά το ege bamyasi δεν μπορούσα να κοιμηθώ απο το σόκ. είχε έρθει στο bios πέρσι αλλά δεν τα κατάφερα να κατέβω να τον δω. επιδραστικότατος)

-Elvin Jones(παίζει -και- στο a love supreme)

-John McEntire- John Herndon (tortoise,και όποιος τους είδε στο synch το καλοκαίρι θυμάται σίγουρα)

-Rashied Ali(τον άκουσα σε ηχογραφήσεις με την alice coltrane και υπογραμμίζει το φρι τζαζ χάος)

-και απο πρόσφατα πράγματα ο Brian Chippendale απο τους Lightning Bolt(bass and drums duo) τόσο για την νέφτι στον κώλο τεχνική του όσο και για το Performance

(φωτό και info http://www.laserbeast.com/photos/090505/)

Θυμιος Παπαδουλας με άπλετο σεβασμο

Σωτηρης Ντουβας....... χωρις σχολια

και ΟΛΟΙ οι τζαζ και σεσσιον ντραμμερς που υπαρχουν....

Νίκος Σιδηροκαστρίτης (respect the teacher)

Γιάννης Σταυρόπουλος

Γιώργος Τόλιος

Travis Barker

Jojo Mayer

και άλλοι που δε μου'ρχονται τώρα... άμα μου'ρθει και κάνας άλλος θα κάνω edit :lol:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back