Ποιος ενισχυτης και πιο πεταλι εχει την καλυτερη παραμορφωση για metal

psycho969

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Aγαπητοι μεταλλαδες/χαρντροκαδες,στην αναζητηση του τελειου distortion εχουμε ξοδεψει χρηματα με το κιλο.Ποιος ειναι ο αγαπημενος σας ενισχυτης με βρωμικο καναλι και ποιο το αγαπημενο σας πεταλι παραμορφωσης.(ειναι δυο ερωτησεις μην απαντησει κανεις ενας fender twin με ενα metalzone :) )

Eγω εχω βολευτει με tech 21 sans amp - boss eq -blackheart little giant

kai οταν θελω πιο πολλα εφφε Tonelab 8)

engl και mesa boogie.. είναι από τους top

Ορίστε και ένα sample από engl fireball  ;)

Αν εννοούμε τους καλύτερους high gain ενισχυτές που έχουμε ακούσει, προσωπικά είναι ο Mesa Boogie Mark IIc+ και ΙV, o Dual Rectifier, o VHT Pitbull Ultra Lead και στην πρώτη μου θέση μάλλον ο εξής (από παλιότερο θρεντ - ορισμένα λινκ του δεν δουλεύουν): http://www.noiz.gr/index.php?topic=163397.msg267982#msg267982

Tο καλύτερο high gain από πετάλι το έχω ακούσει από το Bad Cat X-Treme Tone.

bloody_sunday είπε:
Tο καλύτερο high gain από πετάλι το έχω ακούσει από το Bad Cat X-Treme Tone.
Σε τι ενισχυτή mein lieblich Spyros?

Δεν είχε ιδιαίτερη διαφορά. Η εντύπωσή μου ήταν πως κι έναν απλό καθαρό λαμπάτο τον μετατρέπει σε gain machine, όπως και το (κατά τη γνώμη μου ανώτερο) Bad Cat 2 Tone. Τα έχω δοκιμασει - δεν θυμάμαι πόσο καιρό πριν - στον Κουρμπή πάνω σε έναν Kustom Defender και σε μερικούς άλλους φτηνότερους που έβοσκαν εκεί τριγύρω.  ;D

(Δεν είδα ακόμη την κερκίδα για τα MSD και ανησυχώ...  ;D :P)

bloody_sunday είπε:
(Δεν είδα ακόμη την κερκίδα για τα MSD και ανησυχώ...  ;D :P)
Αυτό σκεφτόμουν και γω...  :D

Πάντως για μένα σειρά προτεραιότητας για metal έχουν:

α) 2x12 καμπίνα (ή 4x12 αν δεν βρίσκεται) closed-back, κτηνώδη κατασκευή και κατά προτίμηση αρκετό depth (π.χ. orange ppc212, ας είν' καλά ο SF Που μου τον είχε συστήσει κάποτε αλλιώς θα τον αγνοούσα ακόμα).

β) πετάλι EQ (ναι) εκτός αν έχει ήδη παραμετρικό ο ενισχυτής (λέγε με Marko Μπότσαρη ή απ'το στενό του σόι).

γ) active μαμαckers (κατά προτίμηση SD Blackouts).

Άπό κει και περα δώσε μου οποιοδήποτε ενισχυτόνι (οκ κατά προτίμηση λάμπα) με OD/drive κανάλι και είμαι οκ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back