ποιος απο εσας θα ηθελε να γινει κιθαριστας του Χατζηγιαννη?

gpiad

Μέλος
Πόντοι
38
αμπαλο το θεμα..αλλα για να γελασουμε και λιγο ;D

ποιος απο δω μεσα θα ηθελε αυριο να γινει ο κιθαριστας του Χατζηγιαννη?

επισης μπορουν να συμμετεχουν και αλλα οργανα bass drums και λοιπα..

δικαιολογειστε την θεση σας..

λεφτα?

δοξα?

γκομενες στα backstage?

rock (ο θεος να το κανει)attitude?

νοιωθει την φαση? 8)

για την πλακα σου?

ευκαιρια χομπι ->εργασια?

προσωπικα..hardcore but true αλλα:

..ειμαι στην ευχαριστη θεση να δηλωσω οτι γουσταρω την Undergroundιλα που με μαστιζει εδω και χρονια τελικα και με ξερει μονο η μαμα μου και οι τοιχοι του σπιτιου μου για οτι τελος παντων εχω κανει και δεν με ενδιαφερει η εν λογω θεση διπλα στο μιχαλη..

..βεβαια εαν ειχα προβληματα οικονομικης φυσεως θα το σκεφτομουν αλλα δεν νομιζω να το σκεφτοταν να με παρει ο μικέ μιας και δεν ειμαι τοοοοσο καλος  ;D αλλα δεν ξερω και πραγματικα τι περνουν και τα υπολοιπα οργανα για να το σκεφτω εστω σαν ονειρο...

με λιγα λογια πορτα στα Pop προτυπα του μικέ απο μενα..

οι υπολοιποι?

Ευτυχώς είμαι ακόμα σε ηλικία που μου επιτρέπει να απορρίπτω τέτοιες "ευκαιρίες" (εφόσον μιλάμε υποθετικά), οπότε η απάντησή μου είναι κατηγορηματικά ΟΧΙ. Και το ίδιο θα'ταν και για μια αντίστοιχη δουλειά σε μπουζουξίδικο ή οτιδήποτε παρόμοιο. Και το ίδιο θα γίνει σε όποια ηλικία και οικονομική κατάσταση φτάσω, και το λέω με κάθε σιγουριά και γνώθι και σ'αυτόν, αλλά και στους "καρπούς" μια τέτοιας συνεργασίας. Τα φράγκα δεν τα'χα ποτέ, αλλά θα προτιμούσα να βγαίνω για ένα live το ΣουΚού και να με βλέπει το ένα εκατοστό του κοινού του ακατανόμαστου παρά να "ξεπουληθώ" σε κάτι που σιχαίνομαι. Κι ας χτυπιέμαι στη δουλειά όλη μέρα για τα προς το ζήν. Ευτυχώς, βέβαια, υπάρχουν πολύ καλύτερες και πολύ πιο "προσβάσιμες" ευκαιρίες και παραέξω για όποιον θέλει να το κυνηγήσει...  ;)

Οπότε, no f%#$%& way για τον ακατανόμαστο.

Εγώ θα πήγαινα άνετα.

Για τα:

λεφτά

γκομενάκια που θα μπερδευόντουσαν στο backstage

για την πλάκα μου

τα υπόλοιπα δεν υφίστανται.

Βέβαια μετά τα πρώτα 1-2 live θα με διώχνανε σίγουρα... ;D ;D

Κ εγώ θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά για τα λεφτά.

Τα γκομενάκια και τα λοιπά τα έχουμε και τώρα εμείς οι ροκάδες...  ;D ;D ;D

Είναι λάθος όμως να αντιμετωπίζουμε τέτοιες δουλειές πλάι σε τραγουδιστές πρώτα ονόματα* σαν να είναι μια φάση group...(γιατί έτσι βλέπω οτι αντιμετωπίζεται)

Session μουσικοί παίζουν δίπλα σε τέτοιους καλλιτέχνες* και συνήθως η αφρόκρεμα...

Υπάρχει δηλαδή και το αντίθετο θεματάκι...

"Ο Χατζηγιάννης θα σε (με) προσλάμβανε για μουσικό του??"

*δεν αναφέρομαι στην καλλιτεχνική αξία τους η οποία ενδέχεται να είναι και πολύ μικρή αλλά στην δημοφιλία τους.

longshadow είπε:
Υπάρχει δηλαδή και το αντίθετο θεματάκι...

"Ο Χατζηγιάννης θα σε (με) προσλάμβανε για μουσικό του??"
εμενα θα με επαιρνε μου το εχει πει!

Εννοείτε πως θα γινόμουνα μπασίστας οπουδήποτε παίζανε φράγκα!!!! Την κ****α μου την κάνω και θα την κάνω έτσι και αλλιώς... Αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε "είναι πολλά τα λεφτά Άρη"... Δηλαδή θα χάλαγε τον οποιονδήποτε να καθαρίζει 200 ευρώ τη βραδιά και ας παίζει μ@λ@κίες? Εμένα πάντως όχι... Το μόνο που θα με χάλαγε είναι οι φήμες πως ο Χατζηγιάννης φέρεται απαίσια στους μουσικούς του... Θα προτιμούσα λοιπόν τη Βίσση που έχω ακούσει ότι ξηγιέται σπαθί!!!!! ;)

Οτι και να'ναι it is better than working 9-5 (στις περισσοτερες περιπτωσεις).... ;)

Δε σας νοιαζουν τα ενσημα? Ο ασφαλιστικος φορεας? Εργασιακα δικαιωματα, ωραρια, υπερωριες, βραδινο επιδομα? αδεια λοχειας? Συμβαση εργου? Παροχη υπηρεσιων και με τι εναρξη επαγγελματος? Αοριστου? Οι κρατησεις? Επιλεγω εγω την τραπεζα στην οποια θα πιστωνονται τα χρηματα η εχουν ομαδικη συμφωνια με καποια? Αποδειξεις? Φορολογικη συνειδηση δεν θα αποκτησετε επιτελους?

Για να απαντησω στην ερωτηση θα ηθελα να γινουν πρωτα οι απαραιτητες διευκρινησεις.

Αν κάτσει φάση παίζω άνετα και στα πανηγύρια, και πληρώνομαι σε είδος (κρύα προβατίνα και χλιαρή άμστελ), στον χαζογιάννη θα κολλήσω;

kwstas79 είπε:
Αν κάτσει φάση παίζω άνετα και στα πανηγύρια, και πληρώνομαι σε είδος (κρύα προβατίνα και χλιαρή άμστελ), στον χαζογιάννη θα κολλήσω;
Ναι αλλα αν η εδρα της επιχειρησης ειναι η Κυπρος μπορει να πληρωνεσαι σε ντοπιο νομισμα. Πριν πας παρε και μια εφημεριδα με τις ισοτιμιες μετατροπης σε ευρω. Μη σε κοροιδεψουν. Δε μπορεις να φανταστεις ποσοι την εχουν πατησει ετσι

Εγώ είμαι με τον Vrass.

Καλοκαιράκι please, μία (άντε δύο) εβδομάδα από την άδειά μου.

Το 9-5 δεν είναι γκλάμορους αλλά μεγαλώνει,μεγαλώνει,μεγαλώνει μικρά παιδιά

by the way, ο χατζιγιαννης δεν ειναι τοσο ''κακος'' οσο ακουγεται. δεν ξερω βεβαια πως φερεται στους μουσικους, αλλα σε εμας που εχουμε δουλεψει μαζι του στον ιδιο χωρο ηταν πολυ οκ.

ακομα, δεν θελω να στεναχωρησω κανεναν, αλλα οι σκληρες αληθειςσ πρεπει να λεγονται. ξερεις, ειναι μια βρωμικη δουλεια, μα καποιος πρεπει να την κανει!!!

για τους μουσικους, ΔΕΝ παιζουν γκομενακια μπακ στειτζ. ποιο 15χρονο θα ηθελε να κανει κατι με τον τουρκογιωργη η με τον μπελλο που ηταν φετος μαζι του?

τελος, εγω θα επαιζα ανετα για οποιονδηποτε, ειδικα αν ειχα παρει την αποφαση πως πρεπει να ζησω απο την μουσικη... αλλα με χλιαρη προβατινα και κρυα μπυρα ΔΕΝ θα εμενα ουτε στιγμη...ποσο μαλλον το αντιθετο!

BigAlejandro είπε:
by the way, ο χατζιγιαννης δεν ειναι τοσο ''κακος'' οσο ακουγεται. δεν ξερω βεβαια πως φερεται στους μουσικους, αλλα σε εμας που εχουμε δουλεψει μαζι του στον ιδιο χωρο ηταν πολυ οκ.
Τι ενσημα σου colaγε?  :P

BigAlejandro είπε:
για τους μουσικους, ΔΕΝ παιζουν γκομενακια μπακ στειτζ. ποιο 15χρονο θα ηθελε να κανει κατι με τον τουρκογιωργη η με τον μπελλο που ηταν φετος μαζι του?
Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.

Η εμπειρία μου είναι ότι πολλές φορές τα 15χρονα χρησιμοποίησαν τις διασυνδέσεις τους με τα πρώτα ονόματα για να με πλησιάσουν.

Κρίμα γιατί πάω μόνο από 18 και πάνω ..... (κύριε αστυνόμε που παρακολουθείς)

Trending...

Νέα θέματα

Back