αμπαλο το θεμα..αλλα για να γελασουμε και λιγο ;D
ποιος απο δω μεσα θα ηθελε αυριο να γινει ο κιθαριστας του Χατζηγιαννη?
επισης μπορουν να συμμετεχουν και αλλα οργανα bass drums και λοιπα..
δικαιολογειστε την θεση σας..
λεφτα?
δοξα?
γκομενες στα backstage?
rock (ο θεος να το κανει)attitude?
νοιωθει την φαση? 8)
για την πλακα σου?
ευκαιρια χομπι ->εργασια?
προσωπικα..hardcore but true αλλα:
..ειμαι στην ευχαριστη θεση να δηλωσω οτι γουσταρω την Undergroundιλα που με μαστιζει εδω και χρονια τελικα και με ξερει μονο η μαμα μου και οι τοιχοι του σπιτιου μου για οτι τελος παντων εχω κανει και δεν με ενδιαφερει η εν λογω θεση διπλα στο μιχαλη..
..βεβαια εαν ειχα προβληματα οικονομικης φυσεως θα το σκεφτομουν αλλα δεν νομιζω να το σκεφτοταν να με παρει ο μικέ μιας και δεν ειμαι τοοοοσο καλος ;D αλλα δεν ξερω και πραγματικα τι περνουν και τα υπολοιπα οργανα για να το σκεφτω εστω σαν ονειρο...
με λιγα λογια πορτα στα Pop προτυπα του μικέ απο μενα..
οι υπολοιποι?
ποιος απο δω μεσα θα ηθελε αυριο να γινει ο κιθαριστας του Χατζηγιαννη?
επισης μπορουν να συμμετεχουν και αλλα οργανα bass drums και λοιπα..
δικαιολογειστε την θεση σας..
λεφτα?
δοξα?
γκομενες στα backstage?
rock (ο θεος να το κανει)attitude?
νοιωθει την φαση? 8)
για την πλακα σου?
ευκαιρια χομπι ->εργασια?
προσωπικα..hardcore but true αλλα:
..ειμαι στην ευχαριστη θεση να δηλωσω οτι γουσταρω την Undergroundιλα που με μαστιζει εδω και χρονια τελικα και με ξερει μονο η μαμα μου και οι τοιχοι του σπιτιου μου για οτι τελος παντων εχω κανει και δεν με ενδιαφερει η εν λογω θεση διπλα στο μιχαλη..
..βεβαια εαν ειχα προβληματα οικονομικης φυσεως θα το σκεφτομουν αλλα δεν νομιζω να το σκεφτοταν να με παρει ο μικέ μιας και δεν ειμαι τοοοοσο καλος ;D αλλα δεν ξερω και πραγματικα τι περνουν και τα υπολοιπα οργανα για να το σκεφτω εστω σαν ονειρο...
με λιγα λογια πορτα στα Pop προτυπα του μικέ απο μενα..
οι υπολοιποι?