Superfunk είπε:προσωπικα οταν το καθαρο καναλι εχει master volume το βαζω στο full & κοβω ενταση και gain απο το gain control (δεν εχω βεβαια παιξει ποτε με το Marshall σου για να ξερω αλλα εν πασι περιπτωση συνηθως ετσι βγαινει ο πιο γεματος καθαρος ηχος,εκτος και αν το Master στο full εχει τρομακτικη ενταση)
οκ, θα το δοκιμάσωSuperfunk είπε:προσωπικα οταν το καθαρο καναλι εχει master volume το βαζω στο full & κοβω ενταση και gain απο το gain control (δεν εχω βεβαια παιξει ποτε με το Marshall σου για να ξερω αλλα εν πασι περιπτωση συνηθως ετσι βγαινει ο πιο γεματος καθαρος ηχος,εκτος και αν το Master στο full εχει τρομακτικη ενταση)
Ο δικός μου στο καθαρό έχει 3 modes, στο πρώτο απενεργοποιείται το volume του καναλιού και παίζεις μόνο με το gain, όπως γινόταν σε αρκετούς παλιούς ενισχυτές, ενώ στα άλλα δύο (στα οποία προστίθενται gain stages) μπαίνει και το volume στο παιχνίδι κανονικά. Επίσης το eq του καναλιού είναι pre-gain.δεν εχω βεβαια παιξει ποτε με το Marshall σου για να ξερω
Παίζω συνήθως με μια Godin με διάταξη μαγνητών H-S-Hαν παιζεις με ΜΟΝΟΥΣ σε στυλ Fender ναι,αν παιζεις με Ρ90 ή με ΔΙΠΛΟΥΣ οχι.
κανενας κομπρεσσορας δεν εχει θορυβο αν δεν βαλεις το sustain (η το compression του) πανω απο τη μεση.
Tι μας κανεις βραδιατικα..elavd είπε:Εγώ θέλω έναν Dumble Overdrive Special:
![]()
Ζητάω πολλά;
http://www.youtube.com/watch?v=tZQFcrGImPQelavd είπε:Εγώ θέλω έναν Dumble Overdrive Special:
![]()
Ζητάω πολλά;