Ποιον από τους 2?

απο άποψη value/for money?

Ο 180 δεν είναι καλύτερος?

Επισης σε αυτη την τιμή  κυκλοφορεί τιποτα άλλο αντιστοιχο?

Ειχα ακουσει μια φορα για λιγο τον BXL900 και δεν μπορώ να πω ότι μου έκανε καμια φοβερη εντύπωση, παρα το παραμετρικό eq... Τον BX 1800 δεν έχει τύχει να τον ακούσω δυστυχώς ώστε να κάνω σύγκριση. Υπερέχει όμως θεωρητικα από τον άλλον στο ότι έχει και τουιτερ εκτος από το 15" μεγάφωνο... Από την άλη εχει μόνο ένα κοινό 4άρι eq...

Καλύτερα να πας να τους ακούσειςκαι τους δυο να δεις ποιος σου κανει καλύτερα. Είναι και φτηνοί και μουράτοι, οπότε θα τους βρεις σχετικά εύκολα πιστεύω.

μου προτεινετε τιποτα αλλο σε αυτη την τιμή με ίδια ισχύη?

Aπό τη μία έχεις 7-band eq και 12άρι ηχείο και από την άλλη κλασικό 4-band eq αλλά 15άρι ηχείο. Αναλόγως τι θες αποφασίζεις. Σε αυτά τα λεφτά μπορείς να βρεις και άλλα ωραία πράγματα (βλ προτάσεις boukaw7). Πάντως δε νομίζω ότι θα σου λείψει το 7-band eq στον 1800 άσε που θα έχεις και 15άρι speaker και θα βγαίνεις άνετος σε live.... ;)

ναι αλλά ο ashdown ο 65w σε ένταση δεν εχει καμία σχεση με τα 180w του behringer σωστα?

Ισα ισα που τα 65watt θα σε βολέψουν περισσότερο για οικιακή-στουντιακή-προβάδικη χρήση απ'ότι τα 180.

για ποιο λόγο?

Το θέλω κ για μια παράσταση που θα κάνουμε μέσα σε ενά χώρο 50x20 περιπου...

Ο 65άρης μπορεί να "ανοίξει" πιο εύκολα. Και στο live που λες δε νομίζω να έχεις προβλημα με την ισχύ του. Οι κιθαρίστες τι ενισχυτές εχουν? 100αρες κεφαλές σε καμπίνες 4x12? Αν εχουν απο δυο τετοια σετ ο καθενας τοτε, ναι, θα σε καλύπτουν...
winking0052.gif
Αλλα σπάνιο να συμβαίνει κατι τετοιο, οπότε πιστεύω οτι θα εισαι οκ. Πανω από 100watt δε νομίζω να χρειαστουν.

Αγαπητε iassael εγω εχω(η συζυγος δλδ) τον BX 1200-120W

Και παιζω σε υπερδιπλασιους και βαλε χωρους.

Αλλα και παλι πιστευω πως ειναι πως περισσευουν τα Watts.

Α!και για τα λεφτα του πολυ καλο,μας βγαζει παλικαρια εδω και 3 χρονια ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ναι ο five fifteen πιστευω ότι θα είναι πιο αξιόλογος. Τον συγκεκριμενο Behringer σου ξαναλεω τον έχω ακούσει και δεν ελεγε τιποτα το φοβερο. Απλα ειναι ψαρωτικος στη φατσα με ολα αυτα τα eq που εχει...

Ακου τους όμως για να εισαι πιο σιγουρος.

έχω τον 100άρη roland cube και βγήκα το καλοκαίρι σε live σε ανοιχτό χώρο και με κάλυψε χαλαρά (το volume δεν πήγε παραπάνω από 5-6). Πάνω από 100 watt δε θα χρειαστείς όντως. Τα 180 watt θα σου κάνουν μόνο για live. Αν χρειαστείς τον ενισχυτή για εξάσκηση στο σπίτι ή για στούντιο θα πρέπει να τον έχεις σε αρκετά χαμηλές εντάσεις και ίσως να μην αποδίδει 100%, αλλά να ακούγεται νεκρός. Θέλω να σου πω ότι δε φτιάχτηκε για να παίζει στο 3 και το 4. Να σου κάνω μια ερώτηση: το budget είναι στα 200 ευρά; Ίσως γίνω γραφικός αλλά γιατί να μη μάζευες κάτι ακόμα ώστε να πας σε μια ασφαλώς καλύτερη και αξιόπιστη λύση....

ναι γύρω στα 200 το πολύ πολύ 250...

Γιατι τον βιάζομαι αρκετά..

Εκτώς αν βρώ κατι μεταχειρησμένο..

ανεβαίνουν αρκετά στην τιμή....

Λετε να πάρω τον ashdown?

Καμια άλλη επιλογή?

Γενικώς είναι καλύτερη εταιρία από την behringer?

iassael είπε:
ανεβαίνουν αρκετά στην τιμή....

Λετε να πάρω τον ashdown?

Καμια άλλη επιλογή?

Γενικώς είναι καλύτερη εταιρία από την behringer?
Θελεις να πεις οτι δεν εχεις παει πουθενα να ακουσεις τους ενισχυτες που ενδιαφερεσαι και θα τους διαλεξεις απο προτασεις του φορουμ και φοτο απο ιντερνετ? ??? :P

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back