Ποιό τραγούδι σας έχει κολήσει σήμερα?

Ειχα αλλο που ακουγα αλλα εδω και 2 λεπτα αναφωνω συνεχως "Εδω σε θελω καρδια μουουουουου". Απο την Πάολα Βγαλτάολα  ;D

Αυτό του Παρασκευά που διασκευάζει Έρικ Κλάπτον. He breaks them.

sorry, αλλά θα το πω εγώ:

ΜΛΚ!!!!

υπάρχουν και κάποια όρια

:P :P :P :P

Αλλά για να μην βγάζω τη μουσούδα μου απ'έξω, εγώ δεν μπορώ να αποβάλλω την π@π@ριά διασκευή της πρωτοψάλτη, ξέρετε ποιο. Ούτε το όνομά του δεν μπορώ να πω..έλεος με το brainwashing :-\

Ξεσφίξτε τα trussrod.

Αποκάλυψη. Elavd, ευχαριστώ πολύ. Ξέρει κανείς που μπορώ να αποταθώ για να πάρω το ερασιτεχνικό δίπλωμα του σκύλου?

harilatron είπε:
Αποκάλυψη. Elavd, ευχαριστώ πολύ. Ξέρει κανείς που μπορώ να αποταθώ για να πάρω το ερασιτεχνικό δίπλωμα του σκύλου?
Θα σου συστήσω αυτό το βιβλίο για να μάθεις τα βασικά.

b113877.jpg

Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση, αλλά δεν με ενδιαφέρει η τεχνική. Αναζητώ το... βίωμα. :P

ενας συνδιασμος απο κοριτσια που ξενυχτανε δυο-δυο κ θελουν να τα πιουν ολα ειναι οτι πρεπει.

Επικαιρος ο μπλου οπως πάντα.Του αξιζει ο τιτλος κ το sack for karma kid.

Αυτή η Πάολα Πάρτογλου μας πήρε τα μυαλά... Όλοι ροκάδες-μπλουζάδες-τζαζάδες αλλα στον υπόκοσμο κυμένεται το αυτί μας!!!! Έλεορρρρ!!!

Q.O.T.S.A. είπε:
ααααααααααα  πολύ ωραία. γιατί δεν ακούς το ορίτζιναλ;;;; δηλαδή το even flow των pearl jam;;;; αυτά μου κάνεις και ...................

οχ ζητώ συγγνώμη άκουσα το παραπάνω το xanax. ζητώ συγγνώμη και πάλι.

aback είπε:
ααααααααααα  πολύ ωραία. γιατί δεν ακούς το ορίτζιναλ;;;; δηλαδή το even flow των pearl jam;;;; αυτά μου κάνεις και ...................
Αντωνη με κυνηγας απο ποστ σε ποστ? Are u fucking stalking me???? :P στειλε κανα πμ να τα πουμε ρε!εμαθα γυρισες εεε?

Trending...

Νέα θέματα

Back