Ποιό τραγούδι σας έχει κολήσει σήμερα?

kotsos_007

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Έτσι λίγο για να ξεφύγουμε... Ποιό τραγούδι σας έχει κολήσει σήμερα? Σιγοτραγουδάτε, σφυρίζετε ή ακόμα σκέφτεστε? Την ώρα που περπατάτε μόνοι, την ώρα που είστε στο λεωφορείο, στην δουλειά, στο μπάνιο?

Έτσι βρε παιδί μου... για να ευρανθεί λίγο η ψυχούλα μας!!!

Εμένα προσωπικά (τώρα πώς δεν ξέρω), μου έχει κολήσει το Lola απο The Kinks (δέν θέλω γέλωτες...)!

Εσάς? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Καλή η ιδέα και τα λίνκς... Άς ποστάρουμε μαζί με τον τίτλο και τον καλλιτέχνη του τραγουδιού και ένα λινκ!!! (όποιος δεν βαριέται...)

Πάντως ωραίο τραγουδάκι το Dolphin...

Εμένα μου έχει κολλήσει εδώ και δυο μερες το "Ζω μια τρέλλα" από Kafrillion. ;D ;D ;D ;D

Δεν βαζω λινκ (δεν ξερω και αν υπάρχει) γιατι το πλυπόθητο κάρμα μου θα καταποντιστεί στον όλεθρο. :P

χαχα καφρίλιον.... όχι μωρέ... κάρμα... εγώ κοντεύω το -5000000!!!! εσυ ανησυχείς?

"Σε αγαπώ γιατί είσαι ωραία" πρέπει να είναι το τραγούδι που έχω τραγουδήσει τις περισσότερες φορές στην ζωή μου με ή χωρις παρέα.

http://www.youtube.com/watch?v=hTHWxApSRxc

προσκυνώ τον συνθέτη, προτιμώ την οriginal εκτέλεση αλλά για την ώρα αυτήν μόνο βρήκα.

chembeast είπε:
Δεν ξηγιέσαι καλά. Βάλε το όνομα του τραγουδιού και της μανδαμ. ;D
Πάολα - Εδώ σε θέλω καρδιά μου.

ΜΕΓΑ άσμα._

μέγιστο μπουτοσυμπλεγμα και αρίστη σε ποιότητα χροιά... Γυναίκα να την κοιτάς στα μάτια... Απο ... φωνή και απο φωνή ....αρα!!

Αν σου πω ότι δεν μπόρεσα να ακούσω ούτε μία φορά την φωνή της! ;D Από φωνη μ... και από μ... φωνάρα... ;D

elavd είπε:
Πάολα - Εδώ σε θέλω καρδιά μου.

ΜΕΓΑ άσμα._

Θα την σπιτωσω. Θα την έχω να μου τραγουδάει πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού και θα σπάω όλα τα πιάτα για την πάρτη της. Εχω πάθει πλακα λέμε. ;D ;D ;D ;D

πέρνα την κ ένα χέρι βούτυρο αμα λάχει να την σερβίρεις κ σε μας... χεχε

Trending...

Νέα θέματα

Back