- Πόντοι
- 18
Χαίρετε, χαίρετε! Eίμαι ήδη περήφανος κάτοχος των : EHX Big Muff Pi USA, Marshall Drivemaster, Digitech Digidelay (απίστευτο εργαλείο, thanx to Elavd για το review που έκανε και με έπεισε να πάω να το ακούσω και να το παραγγείλω ευθέως μετά!), Behringer Equaliser ( για 20 ¤ κάνει απίστευτη δουλειά) ενώ από μέρα σε μέρα περιμένω το Danelectro Hash Browns Flanger. Επόμενη αγορά είναι ένα phaser. Σήμερα άκουσα το Mxr Phase 90 και μου άρεσε πολύ. Κάνοντας ένα search στο forum έχουν αναφερθεί κατά καιρούς τα κάτωθι:
EHX Small Stone USA
EHX Small Stone (το άλλο το κομουνιστικό, ξέρετε εσείς...john/ZombieTone)
Digitech HyperPhase ( το έχει προτείνει ο Superfunk σε ένα thread για προτεινόμενα rigs, κάπου διάβασα οτί το τσίμπησε και ο janick)
MXR Phase 90
...και μηηη βαρέσετε, χαζέυοντας στο Harmony Central με αυτά που διάβασα άρχισα να θέλω να ακούσω το Vintage Phaser της Behringer...
Όσο για το κόστος από τα παραπάνω, το πιο ακριβό στην εγώρια αγορά είναι το MXR που βγαίνει στα 100 ¤ (στας Ευρώπας έχει 80 ¤).
Τι γνώμες έχετε για τα παραπάνω εφεδάκια;
EHX Small Stone USA
EHX Small Stone (το άλλο το κομουνιστικό, ξέρετε εσείς...john/ZombieTone)
Digitech HyperPhase ( το έχει προτείνει ο Superfunk σε ένα thread για προτεινόμενα rigs, κάπου διάβασα οτί το τσίμπησε και ο janick)
MXR Phase 90
...και μηηη βαρέσετε, χαζέυοντας στο Harmony Central με αυτά που διάβασα άρχισα να θέλω να ακούσω το Vintage Phaser της Behringer...
Όσο για το κόστος από τα παραπάνω, το πιο ακριβό στην εγώρια αγορά είναι το MXR που βγαίνει στα 100 ¤ (στας Ευρώπας έχει 80 ¤).
Τι γνώμες έχετε για τα παραπάνω εφεδάκια;