Ποιο οργανο/synth εχει καλο πιανο?

Μανώλης Χναράκης είπε:
Σσσσσςςς... πήγε να δοκιμάσει κάτι ήχους (πιάνα) στο Fantom-G  ;D
Ε καλά είσαι, απ' αυτά έχουμε μπόλικα, μέχρι και Real Grand 2.0... :)

Μανώλης Χναράκης είπε:
Ανέβασε demo να το ακούσουμε  :)
Τώρα σώθηκες. Ούτε ξέρω πού τα έχω καταχωνιασμένα.

Όλες μου οι μουσικές γίνονται πλέον με Ivory. ;)

Πηρα το Roland Bk-7m.

Δυστυχως για μενα χωρις να το ακουσω πρωτα.

Δεν ειναι κατι ιδιαιτερο δυστυχως.

Εφαγα μεγαλη πικρα :(

Η αναζητηση για ενα καλο ηχο πιανου συνεχιζεται ...

dupakos είπε:
Πηρα το Roland Bk-7m.

Δυστυχως για μενα χωρις να το ακουσω πρωτα.

Δεν ειναι κατι ιδιαιτερο δυστυχως.

Εφαγα μεγαλη πικρα :(

Η αναζητηση για ενα καλο ηχο πιανου συνεχιζεται ...
Δυστυχώς υπέπεσες σε δύο βασικά λάθη:

1ον: Δεν αγοράζουμε κάτι χωρίς να το ακούσουμε/δοκιμάσουμε.

2ον: Σχεδόν ποτέ ένα arranger (έστω και σε rack που είναι το BK-7m) δεν πρόκειται να σε καλύψει πλήρως σε εξειδικευμένους ήχους, λόγω πολυσυλλεκτικότητας ήχων και λειτουργικών που προσπαθούν να καλύψουν τα εν λόγω μηχανήματα.

Πόσα έσκασες αν επιτρέπεται;

1ον: Δεν αγοράζουμε κάτι χωρίς να το ακούσουμε/δοκιμάσουμε.
Το ειχα ακουσει μεσα απο το ιντερνετ και μου το ειχε παινεψει πολυ καποιος "ειδικος"

κι ετσι ψηθηκα.

2ον: Σχεδόν ποτέ ένα arranger (έστω και σε rack που είναι το BK-7m) δεν πρόκειται να σε καλύψει πλήρως σε εξειδικευμένους ήχους, λόγω πολυσυλλεκτικότητας ήχων και λειτουργικών που προσπαθούν να καλύψουν τα εν λόγω μηχανήματα.
Ωραια!Μπραβο!Συχχαρητηρια!

Να μου προτεινεις εχεις καποιο οργανο με γαματους φυσικους ηχους ?

και αστα τα αλλα ,,,γιατι αρχισα να παιρνω αναποδες

με ολους τους "ειδικους" εδω μεσα 

Πόσα έσκασες αν επιτρέπεται;
845 και τα κλαιω

dupakos είπε:
...γιατι αρχισα να παιρνω αναποδεςμε ολους τους "ειδικους" εδω μεσα...
Καλα αν ειναι να παιρνεις αναποδες με ολους τους "ειδικους" εδω μεσα, να μη σε κραταμε αλλο.

Υπαρχουν παρα πολλα ξενα μουσικα sites με πολλους και πραγματικους ειδικους, να πας να ρωτησεις εκει.
Tea_green.gif

Waterfall-K είπε:
Καλα αν ειναι να παιρνεις αναποδες με ολους τους "ειδικους" εδω μεσα, να μη σε κραταμε αλλο.

Υπαρχουν παρα πολλα ξενα μουσικα sites με πολλους και πραγματικους ειδικους, να πας να ρωτησεις εκει.
Tea_green.gif
+ 1000 !

Εννοείται ότι πρέπει να αγοράζει κάποιος ένα όργανο χωρίς να το ακούει.  ::)

Πάντως, αν μπορούσα να πάρω κάποιο όργανο αυτή τη στιγμή, θα έπαιρνα αυτό ! Liquid Tension Experiment - Biaxident

Και η βάση είναι καλή και ....... ευέλικτη. Το αναλόγιο  άραγε αλλάζει τις σελίδες μόνο του; (Φαίνεται καλύτερα σε άλλο κομμάτι της συναυλίας)

Ασφαλώς και την μπάντα αν ήταν διαθέσιμη.  ;D Και ο μπασίστας που δεν είναι των Dream Theater, Full Power !!! Tony Levin rules......

Συγγνώμη για το Off Topic

Post deleted. Dupakos, εαν θεωρείς ότι υπάρχει βάση για να διαμαρτυρηθείς, και μάλιστα τόσο έντονα, για τις συμβουλές που πήρες εδώ, στείλε μου ΠΜ. Εως τότε, μην ξαναγράψεις κάτι αντίστοιχο εδώ.

Ευχαριστώ,

gearkat είπε:
Πάντως, αν μπορούσα να πάρω κάποιο όργανο αυτή τη στιγμή, θα έπαιρνα αυτό !
Ποιό είναι αυτό;  ;D

Έλα ντε  ;D

Οσο για το off topic.. το πιανο που παιζει ο Rudes ειναι σιγουρα του G8?Δε θυμαμαι να ακουγοταν ετσι το δικο μου..

MaNoS-4- είπε:
Οσο για το off topic.. το πιανο που παιζει ο Rudes ειναι σιγουρα του G8?
Ευχαριστώ, κάπου μου είναι γνωστή αυτή η χροιά των Fantom :)

Δε θυμαμαι να ακουγοταν ετσι το δικο μου..
Πάρα πολλές φορές, δεν αρκεί μόνο το όργανο - μόνο ο ήχος.Πρέπει να παίξεις τον ήχο. Να παίξεις ως πιανίστας.

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο...πολλες φορες χανουμε την ουσια..παρολα αυτα το συγκεκριμενο video μου κανει στα αυτια πιο πολυ σε ηχο yamaha..η ισως παλιοτερου fantom...και οχι του g.

Καλα τωρα μη το ψαχνεις, Roland ειναι απλα λογικα θα το εχει πειραξει λιγο. Μη περιμενεις να ακουσεις ακριβως τον ιδιο ηχο μεσα απο το youtube, ιδιαιτερα αν μιλαμε για ηχο πιανου και αυτος ο ηχος ανηκει σε ενα απο τα synths του Mr Rudes. 8)

MaNoS-4- είπε:
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο...πολλες φορες χανουμε την ουσια..
+1000

παρολα αυτα το συγκεκριμενο video μου κανει στα αυτια πιο πολυ σε ηχο yamaha..η ισως παλιοτερου fantom...και οχι του g.
Εσύ το λες αυτό;  ;DΤότε, αν θυμάμαι καλά, δεν σου είχα κάνει convert τα πιάνα;

Καλα τωρα μη το ψαχνεις, Roland ειναι απλα λογικα θα το εχει πειραξει λιγο. Μη περιμενεις να ακουσεις ακριβως τον ιδιο ηχο μεσα απο το youtube, ιδιαιτερα αν μιλαμε για ηχο πιανου και αυτος ο ηχος ανηκει σε ενα απο τα synths του Mr Rudes. 8)
+1

Νομιζω πως ο συγκεκριμενος σε ολα τα οργανα που χρησιμοποιει.. εχει το ιδιο ηχητικο αποτελεσμα...κατι που δηλωνει πως με το καταλληλο editing ολα μπορουν να κανουν τα ιδια πραγματα..η απλα παιζει με samples και καθε φορα εχει στο stage το οργανο που του εχουν κανει δωρο και προμοταρει.Παντως το g δεν εχει με τπτ τοσο καλο πιανο... :)

Ναι μηνες ολοκληρους υπηρχε ενα πεδεμα με το g...το δικο σας convert τελικα ηταν πολυ καλυτερο απο τα εργοστασιακα presets...τωρα αν το στειλατε και στο rudes...χαχαχα

MaNoS-4- είπε:
Ναι μηνες ολοκληρους υπηρχε ενα πεδεμα με το g...το δικο σας convert τελικα ηταν πολυ καλυτερο απο τα εργοστασιακα presets...τωρα αν το στειλατε και στο rudes...χαχαχα
Αυτός δεν έχει ανάγκη, ξέρει  ;)

...κατι που δηλωνει πως με το καταλληλο editing ολα μπορουν να κανουν τα ιδια πραγματα...
Ανάλογα το μηχάνημα, ηχητικά κατά πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό > 90%.

...Παντως το g δεν εχει με τπτ τοσο καλο πιανο... :)
Καλά μην παίρνεις κι όρκο  ;D

Ειλικρινα επειδη το ειχα ψαξει πολυ τοτε..δεν μπορω να φανταστω με ποιο τροπο θα βγει τετοιο αποτελεσμα..ομολογω οτι  αυτος ο ηχος μαρεσει..αλλα παρολα αυτα δε μου κανει να εχει απλα αλλαγες στο eq η κατι τετοιο..ειναι σαν να ειναι καλυτερα τα δειγματα..

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back