- Πόντοι
- 1,788
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Είπες εξώφυλλο , και σκέφτηκα να το βάλω και εγώ το εξώφυλλο του δίσκου που είπα , στο post μου.chris gti είπε:Αυτό με τον "ξεμυαλισμένο" Dead στο εξώφυλλο...
Επ, έναν είπαμε ...αν πεις και άλλον, θα πω και εγώ....THEOD είπε:Ένας απο αυτούς
Sam "Lightnin" Hopkins* – Il Blues
Δεν είναι απαραίτητο πάντως, τα λίγα σε κυκλοφορία albums, να αφορούν άγνωστους καλλιτέχνες.bloody_sunday είπε:Νομίζω ότι θα ήταν πιο ενδιαφέρον να μιλούσαμε για το ποιο συλλεκτικό άλμπουμ της δισκοθήκης μας έχει την μεγαλύτερη αξία στην συλλεκτική αγορά (εκτίμηση μέσω Ebay και Popsike), γιατί αλλιώς απλά θα αρχίσουμε να αναφέρουμε κουφά και πιθανόν παντελώς άγνωστα ονόματα με ελάχιστα κομμάτια κυκλοφορίας το καθένα κλπ. Εγώ πχ. έχω αρκετά. Αλλά μιας και θα μπαίναμε σε φιγούρα mode (το οποίο προσωπικά το απεχθάνομαι), θα ζητούσα απλά να μείνουμε σε σχετικά γνωστά ονόματα...
από περιέργεια, τί τιμή του δίνουν;S9F είπε:Αυτό,αλλά δεν έχω ιδέα αν όντως πιάνει τα λεφτά που ζητάνε και τι γίνεται στην αγορά των LP συλλεκτών.
Φυσικά. Λέει ο καθένας ό,τι θέλει.Waterfall-K είπε:Το "πιο σπανιο" και το "πιο ακριβο" δεν πανε παντα μαζι.