Ποίο είναι το πιο σπάνιο LP , που έχετε;

Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Moderator
Staff member
Πόντοι
1,788
Αφιέρωσα μερικές ώρες στα δικά μου χθες, και μου ηρθε να ρωτήσω....τότε που τα έψαχνα όλη μέρα και ασχολιόμουν με αυτά . ;D

Εννοώ “hard to find” , για όσους δεν κατάλαβαν  ;D ;D ;D ;D.

Κάνω την αρχή και επιλέγω το:

«The Fish That Saved Pittsburgh» OPS- Thom Bell

Υ.Γ. Ένα είπαμε  :P ;D ;D

cover_ost.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
chris gti είπε:
Αυτό με τον "ξεμυαλισμένο" Dead στο εξώφυλλο...
Είπες εξώφυλλο , και σκέφτηκα να το βάλω και εγώ το εξώφυλλο του δίσκου που είπα , στο post μου.

Δεν μου λες , για να καταλάβω….βγήκε με δύο εξώφυλλα και αυτό που λες ήταν το hard to find ή γενικά είναι δύσκολο (και βγήκε με ένα cover);

Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι σπάνιος,ο πρώτος δίσκος του Tim Buckley(Tim Buckley) που κυκλοφόρησε το 1966.

Νομίζω το πρώτο άλμπουμ των eloy...κάποτε θα έλεγα και το dawn αλλα τώρα κυκλοφορεί και σε σιντί εδώ και 6-7 χρόνια παντού..(τουλάχιστον πρίν κλείσουν τα σιντάδικα στο ελλάντα)

Δεν μας πειράζει αυτό…να κυκλοφορεί σε cd.

Αρκεί η σπανιότητα να συντρέχει στην κυκλοφορία του βινυλίου .

Πλέον όλα, more or less, κυκλοφορούν σε cd

Δεν μου λες , για να καταλάβω….βγήκε με δύο εξώφυλλα και αυτό που λες ήταν το hard to find ή γενικά είναι δύσκολο (και βγήκε με ένα cover);

Βγήκε με ένα εξώφυλλο.

Πρώτο issue σε 300 copies (έχω ένα από αυτά) και μετά αρκετά re-issues, επίσης αρκετά σπάνια.

THEOD είπε:
Ένας απο αυτούς

Sam "Lightnin" Hopkins* ‎– Il Blues
Επ, έναν είπαμε ...αν πεις και άλλον, θα πω και εγώ.... :P :P ;D ;D ;D ;D ;D

Νομίζω ότι θα ήταν πιο ενδιαφέρον να μιλούσαμε για το ποιο συλλεκτικό άλμπουμ της δισκοθήκης μας έχει την μεγαλύτερη αξία στην συλλεκτική αγορά (εκτίμηση μέσω Ebay και Popsike), γιατί αλλιώς απλά θα αρχίσουμε να αναφέρουμε κουφά και πιθανόν παντελώς άγνωστα ονόματα με ελάχιστα κομμάτια κυκλοφορίας το καθένα κλπ. Εγώ πχ. έχω αρκετά. Αλλά μιας και θα μπαίναμε σε φιγούρα mode (το οποίο προσωπικά το απεχθάνομαι), θα ζητούσα απλά να μείνουμε σε σχετικά γνωστά ονόματα...

bloody_sunday είπε:
Νομίζω ότι θα ήταν πιο ενδιαφέρον να μιλούσαμε για το ποιο συλλεκτικό άλμπουμ της δισκοθήκης μας έχει την μεγαλύτερη αξία στην συλλεκτική αγορά (εκτίμηση μέσω Ebay και Popsike), γιατί αλλιώς απλά θα αρχίσουμε να αναφέρουμε κουφά και πιθανόν παντελώς άγνωστα ονόματα με ελάχιστα κομμάτια κυκλοφορίας το καθένα κλπ. Εγώ πχ. έχω αρκετά. Αλλά μιας και θα μπαίναμε σε φιγούρα mode (το οποίο προσωπικά το απεχθάνομαι), θα ζητούσα απλά να μείνουμε σε σχετικά γνωστά ονόματα...
Δεν είναι απαραίτητο πάντως, τα λίγα σε κυκλοφορία albums, να αφορούν άγνωστους καλλιτέχνες.

Π.χ. εγώ έχω το «As an am» του Zappa, που κυκλοφόρησε σε 500 αριθμημένα αντίτυπα…..opsssss….είπα και δεύτερο…… ;D ;D ;D ;D ;D

Διαβάζοντας τον τίτλο, για λίγα δευτερόλεπτα κατάλαβα "Ποιά είναι η πιο σπάνια Les Paul που έχετε;"................................. ;D

Και λέω, α στα διάλα, έχουν τόσες και τώρα ψάχνουν την πιο σπάνια...;;;;;  :P :P ;D

Χα χα χα χα.Σωστόs! My bad!

Αυτό,αλλά δεν έχω ιδέα αν όντως πιάνει τα λεφτά που ζητάνε και τι γίνεται στην συγκεκριμένη αγορά.

51XLT1QxfwL._SL500_AA300_.jpg

S9F είπε:
Αυτό,αλλά δεν έχω ιδέα αν όντως πιάνει τα λεφτά που ζητάνε και τι γίνεται στην αγορά των LP συλλεκτών.
από περιέργεια, τί τιμή του δίνουν;

Η δισκοθήκη μου περιέχει πάρα πολλά σπάνια, υπερσπάνια άλμπουμ και 7ιντσα απ' όλες τις εποχές και όλα τα είδη. Πολλά απ' αυτά είναι original εκδόσεις, άλλα επανεκδόσεις π.χ. (Music Emporium), άλλα σε CD. Το πιο σπάνιο-ακριβό που έχω σε αυθεντική εγγλέζικη κόπια βινυλίου είναι αυτό:

http://oldishpsychprog.ucoz.com/news/mouse_1973_lady_killer/2011-02-18-3422

Lady_killer..jpg

Το "πιο σπανιο" και το "πιο ακριβο" δεν πανε παντα μαζι. Παρτε μια αποφαση και πειτε μας. Το να ζητας παλι μονο LP ειναι ασχετο, εμας δηλαδη που πουλησαμε ολα μας τα LP πριν 800 χρονια και εχουμε μονο CD δεν μας παιζετε? :P

Waterfall-K είπε:
Το "πιο σπανιο" και το "πιο ακριβο" δεν πανε παντα μαζι.
Φυσικά. Λέει ο καθένας ό,τι θέλει.

Ο καθένας...ΟΧΙ εσύ....εσύ δεν έχεις LP. :P :P :P :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back