οι πιο πολλοι κωλογεροι του εβδομηντα κατι γεννηθεις , ξεκινησαμε (διορθωστε με αν εχετε αντιρηση) με μπακαρτι κολα , ηταν πολυ της μοδας τα τελη του 80 οταν αρχισαμε ν α χαζοπινουμε . (αναμεσα σε κατι παιδικα χρωματιστα κοκταιλς και ποτα, πχ βοτκα μπλου καρακαο , ροσο αντικο
και αλλες σαχλαμαρες)
εγω ο βλαξ το επινα μερικα χρονια αυτο το παλιορουμι χωρις να μου αρεσει , και το συνεχισα σε καπταιν μοργκαν γιατι μετα ηταν αυτο της μοδας (απο ρουμια) και παλι χωρις να μου αρεσει .
μετα ηρθαν τα χρονια της βοτκας , μεγαλη μοδα και αυτη (οπως σιγουρα θα εχετε καταλαβει ειμαι μεγαλο θυμα και αβουλο ον, οτι εβλεπα γυρω μου επινα...) , και τελος παντως να μη σας τα πολυλογω , μετα απο χρονια ψαξιματος ανακαλυψα οτι το ποτο μου ειναι ενα , το ουισκυ (αντε ισως και δυο , το καλοκαιρι πινω και τζιν τονικ αλλα γινομαι κουρουμπελο γρηγορα με αυτο) .
ουισκυ ! συνηθως με κοκα κολα (ξερω ξερω ειμαι φλωρος) .
Ασχετο - σχετικο , ξερετε οτι καποιοι λαοι (κινεζοι , βουλγαροι , νομιζω και αλλοι ) πινουν ουισκυ με κολα σε διαφορετικο ποτυρι? μια γουλια ουισκυ και μια κολα! Διορθωστε με αν ειναι μυθος .