Ποιό G3 ήταν ή θα μπορούσε να ήταν το καλύτερο?

Για την 1η τριάδα μου αρέσει οτι είναι 80's παίχτες που έχουν πάει το παίξιμο τους ένα βήμα παραπέρα από τους shredders των 80's. Έχουν προσωπικότητα, άποψη και ιδιαιτερότητα τα σόλο/παιξίματα τους, αν μπορώ να το χαρακτηρίσω έτσι το παίξιμο τους, κάτι που τους κάνει να ξεχωρίζουν στα αυτιά μου.

Για τον Morse ντάξει...είναι απλά θεός που πολύ θα ήθελα να τον ακούσω σε διάφορα πλαίσια/σύνολα μιας και πάντα με συναρπάζει η προσαρμοστικότητα του σε όλα τα είδη με το δικό του ιδιαίτερο χαρακτήρα στο παίξιμο.

Οι λοιποί είναι πιο country τέρατα που παίζουν τα πάντα με ένα southern/country blend κάοντας το κάθε τι "κτήμα" τους.

Οι λίστες και τα combo παιχτών σαφώς δεν έχουν τελειωμό αλλά ειδικά η 1η τριάδα θα 'ταν το favourite...

WilliamSats είπε:
G3 ε?........

χμ......

Λοιπόν!!!

Roth - Blackmore - Malmsteen !!!!!
Πως φαντάζεσαι να ότι δένει αυτός ο συνδηασμός?

kbasilis είπε:
Πως φαντάζεσαι να ότι δένει αυτός ο συνδηασμός?
Μουσικά-συνθετικά-ηχητικά μια χαρά "Α Ψ Ο Γ Α" δένει.

Τώρα με τις παραξενιές του Blackmore και του Malmsteen δεν ξέρω τι θα έπαιζε αλλά ΟΚ, κάπως θα τα έβρισκαν ε?

WilliamSats είπε:
Μουσικά-συνθετικά-ηχητικά μια χαρά "Α Ψ Ο Γ Α" δένει.

Τώρα με τις παραξενιές του Blackmore και του Malmsteen δεν ξέρω τι θα έπαιζε αλλά ΟΚ, κάπως θα τα έβρισκαν ε?
Λογικά θα τα βρίσκαν.

Έχουν μια κλίση προς την κλασική και οι τρείς πιστεύω πως εκεί θα έδενε το γλυκό.

Μόνο να μην το παρακάνει ο Malmsteen που ώ συνίθος κάνει,με ηχιτηκο αποτέλεσμα

Τρρρρρρουυυ ροοουυυρρρρρτρρρρρρρρρρρρρρρρου! σε ίδιο πάντα μοτίβο και όλη την ώρα.

Όπως είπα και πιο πριν είναι από τους αγαπιμένους μου δεν έχω κάτι μαζί του,αλλά έχει αυτό το κόλλιμα.

Slash με Brian May 'Tie Your Mother Down'  στο tribute του mercury μπορώ να πω ότι δέσανε. :)

Για May άλλος κανείς? ???

Lee Ritenour, Larry Carlton (που έχουν παίξει πολλές φορές μαζί)...και Steve Lucather (που έχει παίξει και με τους 2 τους ξεχωριστά)...για να τους κουβαλάει τις κιθάρες :D

Eric Johnson - Andy Timmons - Guthrie Govan 

Ενα καλό rhythm section από δίπλα...και αφήστε τους να αυτοσχεδιάζουν με τις ώρες  8)

chris gti είπε:
Eric Johnson - Andy Timmons - Guthrie Govan 
Rispect!! Κάπου θα χωρούσε και ο Bonamassa, αλλά είπαμε 3.. ;)

O Bonamassa μας παίρνει να τον βάλουμε με Clapton και Gary More.

Να ξεκινάει ο Clapton με το κλασικό του στυλ,μετά o Bonammasa που πέρνει την σκητάλη και συνεχίζει και καπάκι ο Gary More που έχει πιο πολύ ξέσπασμα και κινήται σε ίδια πλέσια με τους άλλους.

Ο Johnson ο παιχταράς με τον ΜΑΥ θα μπορούσε να δέσει άραγε?

και ένας VAI μαζί γιατί έχει και αυτός κάποια ατμόσφαιρα λίγο πιο βιρτουοζέ να κάνει και μια διαφορά.

kbasilis είπε:
O Bonamassa μας παίρνει να τον βάλουμε με Clapton και Gary More.

Να ξεκινάει ο Clapton με το κλασικό του στυλ,μετά o Bonammasa που πέρνει την σκητάλη και συνεχίζει και καπάκι ο Gary More που έχει πιο πολύ ξέσπασμα και κινήται σε ίδια πλέσια με τους άλλους.
Αυτά είναι...ο μούτσος με τους καπετάνιους.... :P

Waterfall-K είπε:
Μουτσος ο Bonamassa?
Μπροστά στους καπετάνιους...θέλει 2-3 ζωές για να πετύχει όσα οι άλλοι 2...

Για κοιτα λιγο το βιογραφικο του: (και ειναι μονο 35.... :P)

"He received his first guitar from his father at the age of 4, and by age 7 he was playing Stevie Ray Vaughan and Jimi Hendrix tunes note for note.

At the age of 11, during a short period of being mentored by Danny Gatton, he learned such styles as country and jazz as well as polka. During this time with Gatton, Bonamassa sat in with Gatton's band whenever they played in New York.

He first opened for B.B.King at 12 years of age. At 14, he was invited to attend a Fender guitar event; during that trip to the West Coast he met Berry Oakley, Jr., with whom he founded the group Bloodline, along with Miles Davis' son Erin and Robby Krieger's son Waylon. They released one album which produced two chart singles — "Stone Cold Hearted", and "Dixie Peach."

He has since played with
Buddy Guy, Foreigner, Robert Cray, Stephen Stills, Vince Gill, Jon Lord, B.B.King, Eric Clapton, Joe Cocker, Beth Hart, Gregg Allman, Steve Winwood, Paul Rodgers, Paul Jones, Steve Lukather, Leslie West, Sandi Thom, Ted Nugent, Warren Haynes, Derek Trucks, Jack Bruce and Glenn Hughes.

He also plays with Hughes in "Black Country Communion", along with Jason Bonham and Derek Sherinian."
8)

Bloody amateurs... ;D ;D

Waterfall-K είπε:
Για κοιτα λιγο το βιογραφικο του
Μπα...βλέπω τον ίδιο...και βλέπω και τους άλλους 2 εδώ και 30 χρόνια...

marathon είπε:
Μπα...βλέπω τον ίδιο..
Τοτε ελπιζω οτι εχεις καταλαβει οτι μιλαμε για περιπτωση, εφαμιλλη των παραπανω "καπετανιων". 8)

marathon είπε:
Αυτά είναι...ο μούτσος με τους καπετάνιους.... :P
Κάθε άποψη σεβαστή.

Αντί για bonammasa ποιόν θα ήθελες μαζί με το συγκεκριμένο δίδυμο?

(σε αυτή την απάντισή μου δεν υπάρχει ειρωνία,εκννευρισμός κτλ. το λέω απλά γιατί πολλές φορές τα σκέτα κείμενα παρερμεινεύονται) :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back