Ποιό εφέ φωνής είναι αυτό?

ReCoC

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Βρε σεις? Μήπως ξέρει κανείς τι εφέ είναι αυτό που χρησιμοποιείται στην φωνή στο "never met a girl" του iggy pop?

Εννοώ βέβαια αυτό που ακούγεται μετά την φωνή του iggy.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλά , αυτός είναι ο iggy pop?

Καλά ' date=' αυτός είναι ο iggy pop?[/quote']
κοίτα το τραγούδι το βρήκα και σαν edwin colin αλλα σε μια εκτενέστερη έρευνα που έκανα στο Internet βρήκα οτι τελικά πρέπει να είναι το iggy όπως αρχικά πίστευα

στη συγκεκριμενη ηχογράφηση δεν είναι ο iggy pop , είναι αυτός, ο edwin, o οποίος είναι και πωσοπικός μου φίλος και τον φιλοξενω τα καλοκαίρια στον σκορπιό.

τελος , παντων , δεν έχει σημασία τοσο και δεν μπορώ να σε βοηθήσω στην απορία., ποιος ξέρει τι πεταλοδουλεια έιναι, πείτε κάποος, και τι εφφετζιέρα ίσως?? χαχαχααααααα

στη συγκεκριμενη ηχογράφηση δεν είναι ο iggy pop ' date=' είναι αυτός, ο edwin, o οποίος είναι και πωσοπικός μου φίλος και τον φιλοξενω τα καλοκαίρια στον σκορπιό.[/quote']

z7shysterical.gif
z7shysterical.gif

στη συγκεκριμενη ηχογράφηση δεν είναι ο iggy pop ' date=' είναι αυτός, ο edwin, o οποίος είναι και πωσοπικός μου φίλος και τον φιλοξενω τα καλοκαίρια στον σκορπιό.
τελος , παντων , δεν έχει σημασία τοσο και δεν μπορώ να σε βοηθήσω στην απορία., ποιος ξέρει τι πεταλοδουλεια έιναι, πείτε κάποος, και τι εφφετζιέρα ίσως?? χαχαχααααααα[/quote']

Σοβαρά? 8O Εγώ επειδή το βρήκα και σαν iggy και σαν edwin, μπήκα σε διάφορα fun site του iggy και είδα οτι το είχαν δικό του. Υπέθεσα οτι οι fun ενός καλλητέχνη θα ξέρουν και ποιά τραγούδια λέει :roll:

Τέλος πάντων μιας και είναι φίλος σου δεν τον ρωτάς και τι εφε χρησιμοποίησαν? :D

Δε με νοιάζει να βγεί ολόιδιο, αρκεί να το πλησιάσω λίγο.

Το εφφέ που ακούς είναι ένα Vocoder
Thanks hindmost :wink:

Ξέρετε μήπως αν υπάρχει κάποιο φτηνό vocoder (πχ σε stompbox) γιατί θέλω να το χρησιμοποιήσω σε live σε 2 τραγούδια μόνο και δε λέει να δώσω ¤250 για 2 τραγούδια.

Δεκτό και diy schematic :wink:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back