- Πόντοι
- 1,688
Ας είναι καλά το έτερον ήμισυ.
Έχει πέσει κλάδεμα τώρα.
Και μολις παρατήρησα ότι το Λιοντάρι της Νεμέας φοράει γυαλιά. ??Αμαν πια αφτει υ χήψταιρ.
Και μολις παρατήρησα ότι το Λιοντάρι της Νεμέας φοράει γυαλιά. ??Αμαν πια αφτει υ χήψταιρ.
Ναι είναι φάση πήρα Stratocaster αλλά τελικά δεν είμαι ο Jimi Hendrix και υπάρχουν καλύτερες κιθάρες εκεί έξω ?Δεν την αντέχω την Corona.
Σαν ξεπλυμένα τσίσα μου φαίνεται.
Λοιπόν, τηνεπήρα, τηνήπια. Πάρα πολύ ωραία για τα 2 και κάτι ευρούλια που κάνει. Στην αρχή με ξένισε λίγο το πρώτο σκάσιμο, μου φάνηκε πολύ αραιή, αλλά όσο καθόταν μέστωνε, και έβγαζε το καπνιστό της και τα κόλπα της. Πολύ τίμια επιλογή, θα τις τιμώ κι αυτές. Γεια σου ρε κυρφιουζιονάρα με τις προτάσεις σου!?Λοιπόν μάγκες μου, πρόσφατα ανακάλυψα μια μπύρα που για την τιμή της σκοτώνει.
Είναι αυτή ...
https://www.sklavenitis.gr/kava/mpires-milites/monastiriakes-alles-mpires/-1470820/
Έρχομαι να συμφωνήσω.Λοιπόν, τηνεπήρα, τηνήπια. Πάρα πολύ ωραία για τα 2 και κάτι ευρούλια που κάνει. Στην αρχή με ξένισε λίγο το πρώτο σκάσιμο, μου φάνηκε πολύ αραιή, αλλά όσο καθόταν μέστωνε, και έβγαζε το καπνιστό της και τα κόλπα της. Πολύ τίμια επιλογή, θα τις τιμώ κι αυτές. Γεια σου ρε κυρφιουζιονάρα με τις προτάσεις σου!?