- Μηνύματα
- 4,641
- Πόντοι
- 1,643
στην δική μου εφηβεία που τις πίναμε δέκα δέκα πριν και κατόπιν σχολείου (στα κονδινά καφενεία αρχικά και pub αργότερα), δεν υπήρχαν πολλές επιλογές... θυμάμαι μόνο τις Αmstel, Kaiser, Heiniger και Heineken (που μόλις πρωτοήρθε έγινε της μοδός και μάλλον ήμουν ο μόνος που δεν την έπινε) και πάπαλα... αν υπήρχαν άλλες δεν έφταναν σε μένα... προτιμούσα κυρίως την πρώτη σε καθημερινή βάση και την δεύτερη πιο σπάνια (υιέ μου είδες το DNA; ?)...
αν και μου αρέσει ως ποτό δεν έχω εντρυφήσει και τώρα στην απίστευτη ποικιλία που υπάρχει δεν είμαι δύσκολος και θα ακολουθήσω εύκολα την παρέα χωρίς ενστάσεις... αν είναι μια που θα την πρότεινα θεωρώντας της ξεχωριστή που αξίζει τον κόπο (αν και την βρίσκω πολύ δύσκολα) είναι η Chios ale house (επίσης θα ανέφερα και την μοναδική με πραγματική μαστίχα Chios Beer Wheat αλλά την θεωρώ κάτι ιδιαίτερο που ξεφεύγει αρκετά σε γεύση)...
τέλος να αναφέρω (για να μου κόψουν κάποιοι συνγέροντες εδώ την καλημέρα?) ότι μπύρα πίνω μόνο απόλυτα παγωμένη, σε μικρό ποτηράκι κρασιού και αυστηρά χωρίς αφρό...
αν και μου αρέσει ως ποτό δεν έχω εντρυφήσει και τώρα στην απίστευτη ποικιλία που υπάρχει δεν είμαι δύσκολος και θα ακολουθήσω εύκολα την παρέα χωρίς ενστάσεις... αν είναι μια που θα την πρότεινα θεωρώντας της ξεχωριστή που αξίζει τον κόπο (αν και την βρίσκω πολύ δύσκολα) είναι η Chios ale house (επίσης θα ανέφερα και την μοναδική με πραγματική μαστίχα Chios Beer Wheat αλλά την θεωρώ κάτι ιδιαίτερο που ξεφεύγει αρκετά σε γεύση)...
τέλος να αναφέρω (για να μου κόψουν κάποιοι συνγέροντες εδώ την καλημέρα?) ότι μπύρα πίνω μόνο απόλυτα παγωμένη, σε μικρό ποτηράκι κρασιού και αυστηρά χωρίς αφρό...